Transparent
Inloggen
Sluiten

'Gesprekken met spelersgroep over inkorten salaris maandag weer hervat'

27 april 2020 12:38 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Gesprekken met spelersgroep over inkorten salaris maandag weer hervat"; image source: Pro Shots

Als het aan de clubleiding van PSV ligt, gaan de spelers snel een deel van het salaris inleveren. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Maandag worden de gesprekken met een gedeelte van de spelersgroep weer hervat. De directie probeert hen te overtuigen dat het noodzakelijk is dat deze maatregelen genomen worden. Daarbij zal rekening gehouden worden met de hoogte van de salarissen. Degenen die veel verdienen zullen het meeste in moeten leveren.

PSV wil bovendien volgende week weer beginnen met de trainingen op PSV Campus De Herdgang. Daarbij wordt de afstandsgrens van anderhalve meter in acht genomen.

Europees gezien zal PSV aankomend seizoen uitkomen in de derde voorronde van de Europa League. Het is echter nog onduidelijk of en wanneer deze wedstrijden gespeeld gaan worden. Deze staan oorspronkelijk gepland voor donderdag 6 augustus, maar tot 1 september is betaald voetbal in Nederland verboden.

Meer op ED.nl
Tags

inkorten afstandsgrens herdgang nederland verboden voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Normaal gesproken zou je zeggen. Contract is contract. Maar gezien de huidige omstandigheden en het compleet wegvallen van 'de business' lijkt me dit een meer dan redelijk verzoek. Sowieso zal de hele eredivisie hier aan moeten. De roep om hulp van de overheid is natuurlijk volslagen lachwekkend zolang binnen het voetbal tientallen 'mennekes' van begin 20 meerdere tonnen per jaar verdienen.
+2/-0

 
Het probleem is dat die mennekes van om en nabij de 20 ook meteen compromissen aangaan naar dit soort bedragen, hier moet geleidelijk iets aan gaan gebeuren, nu zou je kunnen zeggen dat een ieder zelf moet weten hoe ze ermee omgaan, maar mag je die verantwoordelijkheid aan zo`n jongens over mogen laten? Hoe gaan ze ermee om als dat komt weg te vallen? Dan verdwijnen ook alle goede vrienden en begint een ellenlange ellendige traject.
+2/-0

4 jaar geleden
Het zal wel ingaan per 1 juni, dan wordt PSV niet gekort op de NOW regeling die gaat over de loonkosten maart-mei.
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi