Transparent
Inloggen
Sluiten

Kijktip: PSV - Feyenoord uit december 2014

28 april 2020 14:12 - PSV TV
Foto: Pro Shots

Kijktip: PSV - Feyenoord uit december 2014; image source: Pro Shots

PSV gaat zaterdagmiddag via het eigen YouTube-kanaal opnieuw een kraker uitzenden. Dit keer wordt de thuiswedstrijd tegen Feyenoord van 17 december 2014 uitgezonden. Het duel eindigde uiteindelijk een 4-3 zege voor de ploeg van Phillip Cocu. Ondanks drie treffers van Luuk de Jong leek het duel uit te draaien op een gelijkspel, maar na een uitstekende counter was het uiteindelijk Memphis Depay die alsnog voor de winst zorgde.

Het duel zou aanvankelijk enkele dagen eerder gespeeld worden, maar werd verplaatst omdat PSV in de midweek daarvoor in Portugal tegen Estoril had gespeeld. Vanwege de langdurige regenval moest die wedstrijd op vrijdag af worden gemaakt en daardoor mocht vanwege UEFA-richtlijnen het duel niet op de oorspronkelijke zondagmiddag worden gespeeld.

De wedstrijd zal zaterdag vanaf 16:00 uur uitgezonden worden.

Meer op PSV TV




Discussieer mee op de forums


Tags

feyenoord kijktip cocu counter depay estoril jong kanaal kraker midweek portugal regenval uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Wat een heerlijke wedstrijd was dat, vooral hoe die laatste viel in de counter. Schrok even dat deze wedstrijd alweer meer dan 5 jaar geleden was.
+3/-0

3 jaar geleden
Ik weet nog dat ik heel blij was ja toen. Lang geleden alweer man.
+1/-0

3 jaar geleden
Die wedstrijd had alles in zich. Achteraf mooi dat Feyenoord vlak voor tijd die gelijkmaker nog maakte. En dan die winnende uit een corner van Feyenoord. Een van de allermooiste hoekschoppen in ons stadion. Wat een counter! Deze staat hoog in mijn, mooie, top-10 lijstje wedstrijden PSV-Feyenoord.
+3/-0

3 jaar geleden
Dit was een heerlijke wederopstanding van PSV destijds en de opmaat voor een kampioenschap na 7 magere jaren.By the way,tip voor John de jong en Roger schmidt.De spoeling word wat dun op het middenveld.Oscar Hiljemark zou een optie kunnen zijn om terug te keren naar PSV.27 jaar en loopt uit zijn contract bij Genoa,was afgelopen jaar uitgeleend aan Dynamo moskou,transfervrij.Schwaab,Affelay,Mitrouglou,Rodriguez lopen allen uit zijn contract,dus een versterking in de selectie van een 27 jarig zweeds international,die transfervrij is,en een PSV verleden heeft,dat kan altijd.
+4/-1

 
3 jaar geleden
"Oscar Hiljemark zou een optie kunnen zijn om terug te keren naar PSV."

Scherp!
Maar dat vind ik een stap opzij, niet vooruit.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Hiljemark lijkt me van het niveau Hendrix en Rosario, en dat soort spelers hebben we al.
Ik zou het geld gebruiken om het contract van Ihattaren te verlengen.
+1/-1

3 jaar geleden
Daarna heeft Feyenoord volgens mij bijna alles gewonnen tegen ons.
We winnen niet vaak van ze.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Maar als wij winnen... trouwens in september(?) 2017 begon de wederopstanding met de 1-0 van Gaston Pereiro die uitmondde in een winning streak van 10 competitiewedstrijden en daarmee aan de basis stond van de uiteindelijke landstitel. Uit in De Kuip volgde toen mooie handjeklap beker-competitie (2-0/1-3). Feyenoord won de beker en PSV werd kampioen, wat won Ajax toen ook alweer? Oh ja, HELEMAAL NIETS!
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage