Transparent
Inloggen
Sluiten

Supporters uiten bezorgdheid bij veiligheidsmanager

27 februari 2003 20:08

Verslaggever: MP

Een aantal PSV supporters met een seizoenkaart op vak N hebben in een persoonlijk onderhoud met veiligheidsmanager Frank Wijnveld hun bezorgdheid geuit over de aankomende thuiswedstrijd tegen Ajax. De supporters van vak N hebben bij de manager veiligheidszaken op maatregelen ter voorkoming van incidenten aangedrongen. Twee jaar achtereen zagen de ajacieden namelijk kans het gespannen net wat zorg moet dragen voor de veiligheid vakkundig te slopen. Waarna seizoenkaarthouders op de 1e ring vanuit het uitvak met o.a. meegenomen knikkers zo groot als golfballen werden bekogeld.

In een zelfde onderhoud met een iets andere afvaardiging vorig jaar voor de wedstrijd was door Wijnveld?s voorganger, Hans van Vlokhoven, al de belofte gedaan dat het nooit meer zou kunnen voorkomen omdat het net zodanig verplaatst was dat ze daar onmogelijk bij zouden kunnen komen. Voor voorzitter Harry van Raay, die een man van zijn woord is, was het zeer pijnlijk dat deze belofte niet nagekomen kon worden. Dit seizoen is PSV er dan ook alles aan gelegen om de veiligheid van volkomen onschuldige seizoenkaarthouders op de 1e ring onder het bezoekersvak te garanderen.

Meer op




Tags

bezorgdheid veiligheidsmanager belofte onderhoud ring wijnveld afvaardiging bekogeld bezoekersvak garanderen golfballen hans knikkers onschuldige raay seizoenkaart slopen uitvak vakkundig veiligheidszaken vlokhoven voorganger voorkoming zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage