Transparent
Inloggen
Sluiten

Ibrahim Afellay: 'Gesprek met directie was goed en constructief'

1 mei 2020 22:58 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Ibrahim Afellay: "Gesprek met directie was goed en constructief"; image source: Pro Shots

De spelersraad van PSV heeft vrijdag een tweede gesprek met de directie gevoerd over het tijdelijk inleveren van salaris. Tegenover de officiële website van PSV geeft aanvoerder Ibrahim Afellay aan dat het een goed en constructief gesprek is geweest. "De ernst van de situatie is ons helemaal duidelijk. Er is geen twijfel over de noodzaak om goed te kijken welke bijdrage we kunnen leveren", aldus Afellay.

Spelersvakbond VVCS is ondertussen ook in onderhandeling over afspraken voor de complete bedrijfstak met de FBO, de vakbond voor de clubs. "Die gesprekken respecteren we natuurlijk", zegt Afellay daarover. "Zij vertegenwoordigen ook ons als spelersgroep en PSV als club. We rekenen er op dat er snel duidelijkheid komt."

Meer op PSV.nl




Tags

afellay bedrijfstak fbo spelersraad spelersvakbond vakbond vvcs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Er was geen slechter foto van Affelay te vinden?
+2/-0

3 jaar geleden
Nikszeggend artikel. Ik hoop dat de spelers het PSV plan volgen en voor gaan lopen op de bedrijfstak. Voorbeeld stellen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage