Transparent
Inloggen
Sluiten

Oproep PSV: 'Zie af van compensatie in belang van de club'

2 mei 2020 09:43 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Oproep PSV: "Zie af van compensatie in belang van de club"; image source: Pro Shots

In een open brief op de officiële website van PSV doet algemeen directeur Toon Gerbrands oproep aan alle supporters om af te zien van tegemoetkoming voor de gemiste wedstrijden. Uiterlijk 12 mei ontvangt iedereen die een seizoenkaart of losse tickets heeft gekocht bericht. "Voor diegene die dat niet kan of wil hebben we een mogelijke tegemoetkoming voor de gemiste duels", aldus Gerbrands.

Half mei zal bovendien worden gestart met de verlenging van de seizoenkaarten voor komend seizoen. "Waarbij we samen met het PSV klankbord een aanbieding hebben ontwikkeld die past bij de onzekerheid van deze tijd. Als gebaar naar onze supporters hebben we tevens besloten geen prijsverhogingen door te voeren. We hopen op jullie steun te kunnen rekenen", zo geeft Gerbrands aan. "Net als jullie kunnen we niet wachten totdat de poorten van het Philips Stadion weer open mogen. We missen jullie. Willen jullie weer zien en horen. Dus zorg voor elkaar, let op elkaar, ben er voor elkaar."

Meer op PSV.nl




Tags

gerbrands tegemoetkoming brief diegene klankbord onzekerheid prijsverhogingen seizoenkaart verlenging zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Hoe kun je nu al over verlenging praten terwijl je niet eens weet of er supporters het stadion in mogen. Vraag je dan weer of ze willen compenseren toontje ?
+4/-11

 
Nog altijd in de oppositie? mag best hoor, maar hoeft niet op zo'n kleinerend "Toontje"
+7/-2

 
3 jaar geleden
Zo raar is dat toch niet? Dat er een nieuw seizoen gaat komen staat vast. Natuurlijk weet nog niemand wanneer we weer het stadion in mogen. Maar als je die seizoenskaarten een week van te voren pas verlengt lopen we achter de feiten aan. Ik weet niet of je weet hoe belangrijk dat geld voor onze club is. We moeten dit SAMEN dragen. Dat zal niet voor iedereen even makkelijk zijn. Maar als iedereen naar rato helpt, dan komen we een heel eind. Juist nu is dat stuk over tegenslag, uit ons clublied, meer van toepassing dan ooit. En laten we Eendracht maakt macht niet vergeten.
+7/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Eens.
We zijn PSV supporter in goede tijden maar ook in slechte tijden.
Als PSV mij een offer vraagt zal ik dat blindelings doen. Er komt een dag dat PSV me weer zal laten lachen. Dan hossen we weer om die platte kar heen. Daar doe ik het voor.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Je moet vooruit kijken kerel, ze werken met verschillende scenario's. Of wil jij dat ze pas wat gaan doen als alles duidelijk en helder is. En als er binnenkort een bericht over de afwikkeling van de (seizoens-)kaarten van dit seizoen komt, moeten ze toch echt hun verhaal voor die tijd doen... Steun je club (als je kan) en als je je geld terug wilt, maak het tzt kenbaar, niet moeilijk toch?
+2/-0

3 jaar geleden
Of we nu wel of niet het stadion in mogen; ik betaal voor komend seizoen gewoon mijn kaart.
+9/-2

 
Gelukkig zit jij in die positie dat je het wel kan, maar er zijn ook mensen bij wie het of of is, dus die zouden evt iets anders met het gezin of iig voor hen zelf met het geld kunnen doen, maar iig jou goed recht, net als degenen die niet doen.
+5/-2

 
3 jaar geleden
Je hoort mij ook niet zeggen dat een ander dit ook moet doen. Ik praat puur voor mezelf.
+5/-0

 
3 jaar geleden
Als je het geld nu niet kunt missen kon je het aan het begin van het seizoen dus eigenlijk al niet missen. En heb je dus zelf een foute keuze gemaakt.
Nu gaan zeiken op PSV die om wat goodwill vraagt slaat dus nergens op. Als er wel gewoon werd gevoetbald kwam je dus blijkbaar nu geld tekort voor de dingen die, nu er niet gevoetbald wordt, opeens belangrijker zijn.
+2/-1

3 jaar geleden
Iedereen moet natuurlijk voor zich bepalen, maar ik hoef GEEN compensatie voor de gemiste wedstrijden en verleng blind mijn SCC, ook al zien we wellicht geen wedstrijd voor januari...

Dit zal ik ook doen met andere lopende abonnementen. In mijn ogen is dit dé manier om de economische schade enigszins SAMEN te dragen!!
+7/-1

3 jaar geleden
Afzien van die compensatie lijkt mij geen probleem. Wat wel problematisch wordt is het nieuwe seizoen. Zo lang het met goed fatsoen niet mogelijk is voetbal te spelen met publiek is het misschien een idee het voetbalkijken te verplaatsen naar de televisie. Verhoog tijdelijk de bijdrage voor de tv en geef dit door aan de clubs. Is iets voor de KNVB om te regelen. Als je wel met publiek speelt dan zou je ze eigenlijk een juichverbod bij doelpunten moeten opleggen, anders ontstaat er zo'n Corona wolk in het stadion...
+2/-2

3 jaar geleden
Compensatie met een shirt van vorig seizoen of sjaal of iets anders wat over is, is wel leuk. Minder kosten vanwege opslag, blije fans, meer marketing (leuk voor de sponsors). Win win win situatie ;)
+5/-1

 
3 jaar geleden
Daar zat ik dus ook al aan te denken. Ik heb al jaren geen wedstrijdshirt voor mijzelf gekocht. Maar bied gewoon ter compensatie een shirt van vorig seizoen aan. Of een bon voor de supporters winkel die 50 euro waard is en dat je dan voor minimaal 100 euro moet kopen en die dan evt alleen op oude merchandise is in te wisselen. Een andere optie zou zijn als iedereen een klein bedrag als “horeca” tegoed op zijn seizoenskaart krijgt. Dan blijft het geld ook bij de club. Alleen in tegenstelling tot shirts, heb ik al jaren geen wedstrijd meer bezocht zonder bier te drinken :)
+1/-1

3 jaar geleden
Wat mij frappeert is dat het altijd eenrichtingsverkeer is.

Met een wat normaal transferbeleid had PSV overigens voldoende "vet op de botten" gecreëerd. Ja ja ik weet het, appels met peren, maar het komt er wel op neer.

Nogmaals ik wacht af en ben benieuwd. Vind het e.e.a., ik herhaal het maar weer, toch veel weg hebben van emotional blackmail.
+3/-2

 
3 jaar geleden
En als PSV 30 miljoen op de bank zet voor een mogelijke uitbraak van een dodelijk virus gaat men zeuren over aluhoedjes en dat geld op het veld moet staan.
+3/-0

3 jaar geleden
Ze hadden de opmerking "Als gebaar naar onze supporters hebben we tevens besloten geen prijsverhogingen door te voeren" wat mij betreft achterwege kunnen/moeten laten.
Zou erg ongepast en volledig de plank hebben misgeslagen na het baggerseizoen wat achter ons ligt.
Nu willen ze het laten klinken alsof we gematst worden door geen prijsverhoging door te voeren vanwege de coronacrisis!!
+4/-1

 
3 jaar geleden
Je wordt ook gematst!
Zullen we wedden dat de zorgpremie en de energierekening weer gaan stijgen? Ook de huurprijs van huizen mag van onze vrolijke regering gewoon weer omhoog. Alles wordt 'gewoon' weer duurder zoals elke jaar, ook voor PSV. Behalve voor jou en je seizoenskaart.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Nee hoor ik heb absoluut niet het gevoel dat ik gematst word doordat er geen prijsverhoging word doorgevoerd.
Dat je aanhaalt dat de zorgpremie zal stijgen, daar kan ik me nog iets bij voorstellen.
Ons zorgstelsel is van hoog niveau en kost op dit moment(en voorlopig) onevenredig veel geld, maar daar krijg je wel (zorg)kwaliteit voor terug.
Mbt energie en huurprijzen idem ook daar is het over het algemeen value for money.
Onze mooie club heeft afgelopen seizoen qua niveau/kwaliteit/amusement weinig(niets) laten zien, dus zou een prijsverhoging in mijn optiek volledig misplaatst zijn!!
+1/-1

 
3 jaar geleden
De zorgpremie stijgt niet omdat corona, de zorgpremie stijgt omdat winst. Zoals elke jaar. De zorg wordt ook niet beter of meer of zo. Hetzelfde geldt voor energie en huurwoningen.. zelfde energie en zelfde huis.
Bij PSV draait het niet eens om (meer) winst maar om de schade beperken en zorgen dat de club niet te onder gaat en voor jouw en mijn entertainment komend seizoen. Het zou daarom volkomen logisch zijn om volgend seizoen de seizoenskaarten te verhogen, maar PSV kiest ervoor niet nog meer van de supporters te vragen en naar andere manieren te zoeken om de financien op orde te krijgen en daar mag je naar mijn mening idd best blij mee zijn.
De resultaten van vorig seizoen erbij halen slaat nergens op. Tuurlijk is iedereen teleurgesteld omdat het een baggerseizoen was, maar je gaat toch ook niet 200 euro extra betalen aan het eind van het seizoen als PSV de pannen van het dak speelt en kampioen wordt? PSV heeft z'n stinkende best gedaan en een fortuin geinvesteerd om jou een seizoen lang te kunnen entertainen. Helaas is het niet geworden wat we met z'n allen hadden gehoopt, maar van nalatigheid is geen sprake.
Je hoeft je club ook niet te steunen in zware tijden en je hebt natuurlijk het recht om nu te zeuren en PSV de schuld te geven van alle teleurstellingen. Maar wat men bij PSV nu doet is niet om jou te pesten of zo. Nogmaals... de club zit in een crisis en is aan het vechten om te kunnen blijven bestaan! Jou compenseren voor je teleurstelling over vorig seizoen zit er ff niet in helaas.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Vlgs mij lees/begrijp je niet goed wat ik schrijf.
Ik vind je visie op de maatschappelijke problemen erg kort door de bocht.
Je insinueert/haalt overigens diverse keren zaken aan die ik niet heb gezegd of geschreven.
Maar ja ieder heeft recht op zijn eigen mening!!!
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ik lees/begrijp prima wat je zegt.
Welke visie op welke maatschappelijke problemen?
Ik benoem een andere kant van jouw visie en proberen m'n uitspraken te onderbouwen, maar dat zie jij blijkbaar als dingen insinueren en zaken aanhalen die jij niet noemt. Je hoeft het ook helemaal niet te willen begrijpen, maar er zit dus ook aan andere kant aan jouw verhaal, waar ik overigens deels best begrip voor heb. De resultaten van vorig seizoen aanhalen als reden om compensatie te willen of geen verhoging van de prijs van een seizoenskaart te willen slaat, in de situatie waar PSV nu in zit, echt helemaal nergens op, vind ik.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Nergens schrijf ik dat ik compensatie wil of verwacht.
Integendeel, ik heb 3 weken geleden al een mail naar PSV gestuurd dat ik hoe dan ook af zie van compensatie.
Dat ik de club niet zou/hoef te steunen en dat ik vlgs jou zeur, daar vind ik dat je enigzins insinueert.
Ik heb alleen aangegeven dat de niet doorgevoerde prijsverhoging onder het mom van corona de plank mis slaat.
Dit is en blijft mijn mening!!
Ik zou overigens een evt. prijsverhoging wel betaald hebben, waarom?omdat deze club in mijn hart zit.
Maar daarom hoef ik het nog niet eens te zijn met de manier waarop.
Nogmaals we hebben niet dezelfde mening, of begrijpen elkaar niet goed het zij zo.
Ik ga ervan uit dat we beiden het allerbeste met onze prachtige club voor hebben.
+1/-0

 
3 jaar geleden
"Onze mooie club heeft afgelopen seizoen qua niveau/kwaliteit/amusement weinig(niets) laten zien, dus zou een prijsverhoging in mijn optiek volledig misplaatst zijn!!"

Dit zijn jouw woorden en dat is precies waar mijn hele betoog op is gericht. In jouw eerste post staat iets van gelijke strekking + extra 'gezeur' over hoe PSV dit communiceert.
Ik heb dit zeuren genoemd, omdat ik het niet eens ben met het vele geklaag op PSV in deze lastige tijden en wel degelijk vind dat men word gematst door de prijzen voor komend seizoen niet te verhogen, aangezien ik van mening ben dat hier alle aanleiding voor is. (en daarbij.. wat wil je liever? Malen en Ihatarren verkopen om financiele gaten te dichten en daarna strijden in het linkerrijtje of 50 euro bovenop je seizoenskaart en volgend seizoen misschien weer meedoen voor de titel met Malen en Ihattaren?)
Dat ik het compensatie verhaal erbij haalde was niet om jou te ver- of beoordelen, maar om mijn punt kracht bij te zetten.
Ik vertrouw volledig op alle goede bedoeling van PSV in deze crisis. Er zitten goede mensen bij de club, wat helaas niet betekent dat we achteraf moeten concluderen dat er door deze mensen fouten zijn gemaakt.
+2/-0

3 jaar geleden
Geen probleem, ga ik doen. Het is m'n club en ik eet er gelukkig geen snee brood minder om. Kaarten verlengen en door.
+3/-1

Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Ik begrijp dit volledig, eigenlijk van alle kanten, zowel psv als supporters die het niet breed hebben, zelf kom ik uit twente, heb voorheen seizoenskaart gehad, maar lukt nu niet meer ivm familie, kids etc, maar ik steun de club nog steeds, kom ieder seizoen x of 4/5 toch nog kijken, koop dan losse wedstrijdkaart etc, en bezoekje aan de winkel om met weer iets doms thuis te komen gebeurd dan ook! Voor het nieuwe seizoen heb ik me voorgenomen om iig 2 shirts te kopen, uit/ thuis, ik kan me dit prima veroorloven, en doe dit dan ook om de club financieel een beetje te steunen, ook moeten mijn dochters er dan maar aan geloven😩😄, en heb onlangs voor hun beiden ook een shirt met hun naam erop besteld, daar was mama weer erg blij mee😩, maar mijn standpunt is eigenlijk: help PSV daar waar je kunt, voor ieder op zich, wij hebben deze mooie club allen lief, op naar snel betere tijden, zonder een vaag virus en hopelijk met een financieel gezond PSV!
+6/-1

Ik wacht echt op het moment dat een voetbal grootverdiener een supporter uit de elenede haalt, bvb iemand die door zijn liefde voor zijn club zijn huur/ hypotheek niet meer op kan brengen oid, zou dat??
+3/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dan kun je heel lang wachten por. Een voetballer speelt VOOR een club en is niet VAN een club . Zal hem worst zijn, als hij zijn salaris maar krijgt. Zo zijn wij toch ook ? Als je ergens anders meer kunt verdienen ben je weg en anders ben je een dief van je eigen portemonnee. Bovendien terecht wat je zegt , er gaan mega ontslagen vallen , mensen die hun baan kwijt raken en hun vaste lasten niet meer op kunnen brengen , hoezo seizoenkaart? als dit nog lang duurt maar daar hoor ik niemand over.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Dat gebeurt allang! Er zijn zat voetballers die behoorlijk wat geld doneren aan van alles en nog wat.
+2/-1

3 jaar geleden
Laat ik vooropstellen dat en ik denk vele supporters als topclub van Nederland regelmatig ook veel plezier van het voetbal heeft beleefd. Echter zorgt deze crisis er wel voor, wat voor belachelijke scheefgroei in de voetbalwereld heeft plaatsgevonden.

Wat ik voor de supporter voor kan stellen, is dat dit best belachelijk voelt.

Talentjes van psv of aardige spelers, verdienen zo'n een half miljoen per jaar. Als je dan ook nog eens ziet hoe belachelijk treurig slecht ze spelen, is daar je vraagtekens bij te zetten.

Toon als je al zorgt dat spelers 20% minder verdienen, hoef je jan en alleman te laten voorschieten voor jouw bedrijf.

Met die 20% hoef je ook niet op elk stuivertje weg te bedelen bij de supporters, die psv groot maken.

Dus lekker 50k eraf trekken bij dat salaris. Op grond van vorig seizoen is dat mijns inziens ook nog HARSTIKKE TERECHT.
+3/-2

 
3 jaar geleden
Wat moet JdJ dan wel niet inleveren ?
+5/-0

 
 
3 jaar geleden
Ik ben het helemaal met je eens, maar wat als het niet zo simpel of onmogelijk is om even 25 contracten aan te passen of de kosten daarvan zo hoog zijn dat het niets opschiet?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Heel eenvoudig @zondebak: met goedkeuring van de spelers en hun zaakwaarnemers. Dan zijn die contracten met minieme kosten aan te passen. Als die er niet is heeft PSV geen poot om op te staan. Spelers(en niet alleen bij PSV) schitteren momenteel door afwezigheid in deze crisis.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik vraag me af of het zo simpel is en wat de gevolgen daarvan zijn.

Ik verwacht niet dat de heren voetballers vrijwillig loon af gaan staan simpelweg omdat de spelers zich allemaal verschuilen achter de VVCS.
Niet alle voetballers in Nederland verdienen wat onze spelers verdienen. Er zijn veel meer speler die veel minder verdienen en geen dikke mercedes rijden, maar net hun gezin/familie kunnen onderhouden. Men zal loyaal zijn met deze spelers... of allemaal salaris afdragen omdat iedereen dat wil/kan, of allemaal niet dus.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Zoals ik dus al zeg, het hangt van de spelers af, en dan is het allemaal niet zo moeilijk. Overigens ècht 'loyaal zijn' is dus idd de laagbetaalde voetballers ontzien. Heb er echter een hard hoofd in met al die aasgieren van zaakwaarnemers.
+2/-0

3 jaar geleden
Waar ik een beetje mee zit; Er wordt verzocht om een geste van de supporter.
In mijn geval zou dat € 50,00 / € 75,00 zijn. Deze druppel haalt de gloeiende plaat niet eens. En ik lig van dat bedrag ook totaal niet wakker.

Marcel Brands toucheerde in zijn PSV tijd zo'n € 600.000,00 per jaar, (correct me if wrong). PSV wil dus bij de gemiddelde modaal verdienende supporter gaan "bedelen" terwijl een aantal krachten binnen PSV bovenmodaal verdienen. Daarnaast wordt er bij goede prestaties met bonussen gestrooid waarbij de supporter ook (financieel) ontzien wordt, integendeel doorgaans is dit voer voor een verhoging van de seizoenskaart.

Ik begrijp dat het een impopulair opinion is.
+4/-2

 
3 jaar geleden
Daar zit wat in. Van de supporters wordt nu gevraagd om ca. 30% van hun scc te 'vergeten'.
Dat is al substantieel meer (relatief) dan het loonoffer van 20% van de directie.

Ik vind het prima, hoef geen compensatie maar vind een loonoffer van de spelers wel een harde voorwaarde daarin. Gezien de situatie, met als extra motivatie het baggerseizoen wat we achter de rug hebben.
Ben dan ook benieuwd of daar volgende week al uitsluitsel over is.
+2/-2

 
3 jaar geleden
Helemaal mee eens wat je zegt, en wat ik al eerder schreef, mij stoort het dat men wil laten overkomen dat we "blij" mogen zijn en min of meer gematst worden dat er geen prijsverhoging doorgevoerd word.
Gaat bij mij niet eens over het mogelijke bedrag van een compensatie of verhoging, maar de manier waarop.
Daarbij naar rato je steentje bijdragen vanuit spelersgroep en technische staf zou niet meer dan billijk zijn dunkt me!!
+3/-1

 
3 jaar geleden
Precies mijn gedachte hoor.
Wat mij betreft had een mooie kop boven aan de open brief geweest:
"Miljonair bedelt bij Jan Modaal"
+3/-1

 
Inpopulair?? Het is een eerlijke benadering van jou matty, en die gaat aan populariteit winnen, aan popi jopie spelen hebben we niks!!
+2/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje