Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Rik Elfrink: 'Berichtgeving over Van Crombrugge is zever'

8 mei 2020 14:29 - Het Nieuwsblad
Foto: Pro Shots

[Update] Rik Elfrink: "Berichtgeving over Van Crombrugge is zever"; image source: Pro Shots

Volgens Het Nieuwsblad heeft PSV geïnformeerd naar Hendrik Van Crombrugge. Trainer Roger Schmidt wil graag een meevoetballende keeper en zowel Jeroen Zoet als Lars Unnerstall zou daar minder aan voldoen. De 27-jarige Belgische keeper van RSC Anderlecht voldoet wel aan dat profiel. Ook Hertha BSC zou interesse hebben, terwijl Anderlecht hoopt dat hij zijn contract in Brussel wil openbreken en verlengen.

Van Crombrugge maakte vorige zomer de overstap van KAS Eupen naar Anderlecht. Hij werd ook al opgeroepen voor het Belgische elftal, maar speelde nog geen interland.

Update 14:29: Via Twitter meldt Rik Elfrink dat er niets klopt van de berichtgeving dat PSV bezig zou zijn met doelman Hendrik Van Crombrugge. "Het is op zijn Belgisch gezegd zever

Update 14:29: Via Twitter meldt Rik Elfrink dat er niets klopt van de berichtgeving dat PSV bezig zou zijn met doelman Hendrik Van Crombrugge. "Het is op zijn Belgisch gezegd zever


Discussieer mee op de forums


Tags

crombrugge elfrink zever anderlecht hendrik brussel eupen hertha meevoetballende nieuwsblad roger rsc schmidt unnerstall zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Een betere keeper is altijd welkom, maar of daar nu de prioriteit van PSV moet liggen. Unnerstall deed het niet heel slecht (pakte zelfs af en toe een puntje) en we volgens mij hebben we nog geen linksback voor komend seizoen, zijn de centrale verdedigers op zijn best matig en verdient het middenveld absoluut versterking.
+2/-0

 
4 weken geleden
Maar zodra een verdediger onder druk staat en een keer een bal naar Zoet/Unnerstall moet spelen is het gelijk totaalpaniek. Beide heren hebben voeten van pudding.
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

killermfc (geschorst)
4 weken geleden
Waarom niet dit soort berichten eerst verifiëren i.p.v. lukraak hier deponeren. Voorkomt onnodige rectificatie én irritatie.
+2/-1

4 weken geleden
De tijden dat PSV keepers van €10m plus kon halen komen voorlopig niet meer terug. Ik ben benieuwd hoe lang Schmidje trainer van PSV zal zijn. Hopelijk hebben zijn financieel adviseurs PSV grondig doorgelicht.
+1/-2

 
4 weken geleden
Volgens mij zijn er nooit tijden geweest dat PSV een keeper van 10 miljoen heeft gekocht. Isaksson was volgens mij de duurste keeper ooit voor 2,8 miljoen.
Verder vind ik je opmerking "Schmidje"erg zielig. Ik dacht dat een tijger vlees at en geen azijn dronk.
+6/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Ik ga er vanuit dat je volgt wat er in de wereld gebeurt. PSV heeft op kortere termijn een serieus financieel probleem. Schmid tekende voordat hiervan sprake was. De beste man komt binnen bij een club waar een probleem in de huidige selectie zit (zeer beperkt scorend vermogen en creativiteit, gebrek aan leiderschap). Kan me voorstellen dat dit probleem,voordat het woord Corona ook maar 1x genoemd was, eenvoudiger (deels) was op te lossen dan nu. Als hij daadwerkelijk zo’n goede (gewilde) trainer is als mensen suggereren kan ik me heel goed voorstellen dat hij binnen No time verder kijkt mocht PSV niet in staat blijken om aan zijn wensen te voldoen. Het is hier een forum voor fans. Ongelooflijk dat iemand ‘Schmidje’ noemen dan als erg zielig wordt weggezet. Vanaf nu zal ik hem mijnheer Schmid noemen. Trainer zal ook wel niet gepast zijn
+1/-2

 
4 weken geleden
Uit jouw reactie ga ik er dus ook vanuit dat jij alles volgt wat er nu gebeurt, dus mag je ook de conclusie trekken dat Schmidt als hij ergens anders gaat kijken met dezelfde proportionele financieel minder mogelijkheden krijgt te maken. Om maar een voorbeeld te noemen Schalke04, gaat gewoon omvallen als dit seizoen niet uitgespeeld gaat worden.
En je mag hem noemen wat je wilt hoor, maar ik vond het gewoon een beetje zielig hoe je de beste man hier neerzette, als ik jou Tony-tje noem is dat toch ook niet erg respectvol ?
Verder ben ik het helemaal eens met je dat het probleem niet echt bij de keeper ligt, maar de 3 linies ervoor. Unnerstal is prima keeper en pakt tenminste punten.
+3/-1

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Alle clubs hebben financiële problemen, over de hele wereld en Schmidt lijkt me intelligent genoeg om te weten dat investeren overal minder wordt en met kleinere bedragen zowel bij aan- als verkoop. Buiten dat, Schmidt is een trainer die een systeem voorstaat waarbij spelers ondergeschikt zijn aan het collectief en heel specifiek kijkt naar benodigde kwaliteiten op de betreffende posities. Ik denk dat Schmidt nog met verrassende niet verwachte namen gaat komen bij het aantrekken van versterkingen en ook huidige spelers optimaal en beter, en ook hier en daar anders, gaat benutten dan voorgaande trainers. Schmidt lijkt me niet de man die bij de 1e beste tegenslag vertrekt bij PSV, waarom zou hij? Hij zal eerst z'n CV hier graag willen oppoetsen met een goed presterend PSV, voordat hij weer een stap gaat zetten. Vergeet niet dat PSV hoe je het wendt of keert nog steeds een club is met hoog aanzien in Europa.
+4/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Itt jou heb ik geen enkel vertrouwen in de huidige selectie. Prestaties uit het verleden.................
+1/-1

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Er zullen ongetwijfeld mutaties plaatsvinden in de selectie waarmee Schmidt denkt het meeste succes te gaan krijgen @tony.
+2/-0

 
4 weken geleden
Hoe zie je dat zo voor je? Een trainer die een boek vol met namen gaat aanleveren aan John de Jong en zijn staf?
+1/-1

 
4 weken geleden
Hoe gaat dat normaal gesproken Tony, verhelder me eens.
+2/-0

 
4 weken geleden
Ik lees verhalen als 'Braziliaans wonderkind naar PSV via Schmid' etc etc. Uiteraard zal een nieuwe trainer spelers in gedachten hebben (van Bommel was zeer succesvol met zijn 2 parels) maar ik geloof niet in een model waarbij een trainer ook een soort van scout is. Daarbij is het nog maar de vraag of spelers die Schmid in gedachten heeft haalbaar zijn. Zijn laatste job in Europa was in een competitie die vele malen groter was dan de onze. Of geloof je dat hij wat Chinese briljanten mee gaat nemen?
+1/-1

 
4 weken geleden
Speelde Schalke ieder seizoen om de prijzen? Ik kan me goed voorstellen dat een trainer uit het buitenland onder andere daarvoor naar PSV komt. Aan de Jong om in deze tijden de scheve selectie te repareren.
+1/-1

4 weken geleden
Ik vind unnerstall zelfs opvallend goed de laatste maanden. En dat gebrek aan voetbalkwaliteiten vind ik eigenlijk ook maar overdreven. Het is geen Messi, maar ben niet continu bang dat hij de bal dom inlevert. En dat lijkt me toch het voornaamste. Bij Zoet zat ik met meer spanning op de bank
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay albert bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein racisme schatting simons sir tinus topper trestena trump woordje zorg