Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohamed Ihattaren PSV.Supporters.nl Man van het Seizoen

13 mei 2020 12:40
Foto: Pro Shots

Mohamed Ihattaren PSV.Supporters.nl Man van het Seizoen; image source: Pro Shots

Mohamed Ihattaren is verkozen tot PSV.Supporters.nl Man van het Seizoen. Het toptalent kreeg met grote afstand de beste beoordeling van de bezoekers van PSV.Supporters.nl. Op gepaste afstand eindigden Donyell Malen en Denzel Dumfries op een tweede en derde plek, al werd er nog vaker gestemd op 'Niemand'. De bezoekers van PSV.Supporters.nl waren acht keer van mening dat niemand recht had op de titel Man van de Wedstrijd.

Met een 7,87 is de thuiswedstrijd tegen Vitesse beoordeeld als de Wedstrijd van het Seizoen. PSV won op die avond in september met 5-0 en vijf keer was het Donyell Malen die wist te scoren. Het hele seizoen wordt beoordeeld met een gemiddelde van 5,13.


Discussieer mee op de forums


Tags

ihattaren malen dumfries titel vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
3 weken geleden
helemaal mee eens por , dit slaat nergens op. Denzel heeft wedstrijden voor ons beslist dat kan ik van Mo tje niet zeggen, hij kwam net iets te kort dit seizoen.
+6/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Inderdaad bizar dit. Vond hem zelfs een van de slechtsten na de winterstop. Totaal niet meeverdedigen en omschakelen. Denkt al dat hij er is. Nou als hij ajax een mooie club vindt omdat ze CL spelen dan zeg ik de hoofdprijs en Houdoe. Voor mij staat Denzel ook op 1
+3/-2

 
3 weken geleden
Waaruit blijkt dat hij denkt dat hij er al is? FC Kort door de Bocht weer in aktie? Zou het komen door zijn nieuwe Audi dat je dit zegt?
+6/-2

 
3 weken geleden
Misschien, als hij verstandig was had hij een paar maandjes gewacht om die R8 aan te schaffen. Veel mensen worden ontslagen en bedrijven vallen om, salarissen gekort....dan is zijn timing uitermate discussieerbaar....
+4/-1

 
3 weken geleden
Dus alle jonge mensen moeten nu maar stoppen met leven, omdat andere mensen het zwaar hebben? Jij gaat toch ook wel eens uit eten, terwijl er aan de andere kant van de wereld mensen sterven?

Hij heeft die auto zelf, netjes en eerlijk, verdiend. Laat die jongen lekker met rust.
+6/-2

 
3 weken geleden
Nou het is anders al even geleden dat ik uit eten ben geweest hoor.. maar ik begrijp je punt.
+2/-0

 
3 weken geleden
@Buitenland, Audi R8 kopen voor twee ton terwijl je maar 100 km/uur mag rijden. Dat is meer tuf tuf dan vroem vroem...
+2/-2

 
3 weken geleden
Ho ho ho WouterErik, hij is maar met een instappertje begonnen hoor: RS6.
+2/-0

3 weken geleden
Ben benieuwd hoe het verlengen van zijn contract nu verloopt.
De spelers zitten waarschijnlijk nog met de oude bedragen in hun hoofd terwijl de directie al aan andere getallen denkt.
Als de verkoop-prijzen van spelers straks fors onderuit gaan, dan blijft er voor PSV ook minder mogelijk om de komende 5 jaar uit te geven.
Ik zou hem graag nog een tijd in NL zien voetballen. Een van de grootste talenten van de laatste 10 jaar.
+1/-1

3 weken geleden
Een speler voor wie ik met alle plezier naar Eindhoven reed. Hopelijk de komende jaren wat meer van dit soort (potentiële) buiten categorie spelers in Eindhoven. Dumfries verdiende deze prijs mischien wel meer inderdaad maar het zijn toch PSV - fans die gekozen hebben?
+7/-1

3 weken geleden
Dumfries is top. Maar Mo heeft heeft ook wel heel vaak laten zien dat hij de beste en meest getalenteerde voetballer van het veld is. En dat op die leeftijd. Hem nu al afvallen omdat er nog schoonheidsfoutjes in het spel zitten is inderdaad 'Kort door de bocht'. Zou hem wel is met top spelers om zich heen willen zien spelen..
+3/-1

 
3 weken geleden
Helemaal mee eens. Onbegrijpelijk trouwens dat het soms lijkt dat de gemiddelde PSV fan liever een type Hendrix ziet spelen dan een Ihattaren. De een raak je aan de straatstenen niet kwijt, de ander gaat voor veel geld weg voordat we ook maar 2 goede seizoenen van hem gezien hebben. Gaat al jaren zo en de selectie wordt maar slechter en slechter om over het spel maar te zwijgen
+3/-2

 
3 weken geleden
Zoveel geld gaan wij niet vangen hoor. PSV krijgt nooit veel geld voor spelers in verhouding tot andere clubs. En als je dan dat geld weer over de balk smijt met flutaankopen zoals bruma,baumgartl en Doan dan wordt het idd alsmaar slechter.
+1/-1

 
3 weken geleden
Souza, ik zal het je sterker vertellen: Jorrit raak je aan de straatstenen niet kwijt. Mo vertegenwoordigt meer kapitaal dan types als Zoet, Pablo, Jorrit, Sam Lammers en noem er nog 10 bij elkaar. Zelfde voor Malen en recent met Bergwijn.
+1/-0

 
3 weken geleden
Dat hoor je mij ook niet zeggen dat hij meer waarde heeft dan deze spelers. Maar das niet moeilijk, je bent al snel beter. Maar ook Bergwijn was natuurlijk een schijntje voor de Corona crisis in verhouding tot andere spelers. Want tussen bergwijn en frenkie zat 50 miljoen verschil. Beide international.
+1/-0

reactie verwijderd


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay albert bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein racisme schatting simons sir tinus topper trestena trump woordje zorg