Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV komt met uitgebreide uitleg over verschillende type seizoenkaarten

19 mei 2020 16:19 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV komt met uitgebreide uitleg over verschillende type seizoenkaarten; image source: Pro Shots

PSV heeft vandaag al haar huidige seizoenkaarthouders een e-mail gestuurd met meer informatie over de verschillende type seizoenkaarten die worden aangeboden. Op dinsdag 26 mei ontvangen alle supporters een e-mail waarin zij ook voor komend seizoen hun seizoenkaart kunnen verlengen en daarbij zijn drie verschillende opties.

Een van de opties is een PSV Seizoen Club Card All-in, waarbij je naast de thuiswedstrijden in de competitie ook direct toegang hebt tot de thuiswedstrijden in de beker, Europese wedstrijden en vriendschappelijke duels. De kaart is voor twee seizoenen geldig, je betaalt per seizoen 100% van het reguliere bedrag. Bovendien kun je na één seizoen de kaart opzeggen. Indien er komend seizoen helemaal geen publiek aanwezig mag zijn, geldt de kaart voor hetzelfde tarief ook voor het seizoen 2022/2023.

De tweede optie is de PSV Seizoen Club Card FiftyFifty. Hierbij betaal je voor de helft van de reguliere prijs van de seizoenkaart. Indien er komend seizoen meer dan negen wedstrijden met publiek worden gespeeld, betaal je per wedstrijd bij. Als er helemaal geen wedstrijden met publiek worden gespeeld, ontvang je de helft van de betaling weer terug.

De derde en laatste optie is de PSV Seizoen Club Card Original. Hierbij wordt de club financieel gezien optimaal gesteund. Je betaalt dan voor de reguliere prijs van de seizoenkaart, maar hebt in tegenstelling tot de PSV Seizoen Club Card All-in niet direct toegang tot de wedstrijden voor de TOTO KNVB Beker, Europese duels en oefenwedstrijden. Als er komend seizoen wedstrijden zonder publiek worden gespeeld volgt hier geen extra tegemoetkoming voor.

PSV meldt bovendien dat behalve dat er komend seizoen geen prijsverhoging plaats zal vinden. Dezelfde prijs zal gehanteerd worden die ook afgelopen seizoen gold. Indien er wordt gekozen voor voor een PSV Seizoen Club Card All-in of een PSV Seizoen Club Card Original zal deze prijs bovendien ook gehanteerd worden voor het seizoen 2021/2022.

Meer op PSV.nl


Tags

seizoenkaart seizoenkaarten original toegang betaling fiftyfifty knvb prijsverhoging tarief tegemoetkoming

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden (gewijzigd)
Begrijp ik nou goed dat PSV voor mensen die ver weg wonen of die niet altijd kunnen eigenlijk slechte opties heeft gecreëerd? Bij een 50/50 kaart kun je niet via resale je kaart eventueel aanbieden in het geval je onverhoopt eens niet kan. Het wordt tijd dat de Nederlandse politiek wakker geschud wordt door de PSV - directie en dat het kopen van een seizoenkaart van een BVO fiscaal aftrekbaar wordt gemaakt. op de door PSV voorgestelde manier lopen de fans (die persoonlijk al vaak geraakt worden) de club te subsidiëren. Dit laatste zou in deze tijden een taak van de overheid moeten zijn gezien het sociale belang dat betaald voetbal heeft in onze maatschappij.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Gewoon een normale seizoenkaart of een all-in nemen
+3/-2

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Dan betekent dat toch gewoon dat ik ga gokken of er wel/ niet met publiek gespeeld gaat worden buiten dat ik mijn cluppie steun?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Maar dat geldt toch ook voor supporters die in (de buurt van) Eindhoven wonen?
+2/-0

 
3 maanden geleden
Over dat wel/ niet met publiek zeker. Aan de andere kant: mensen die 3-4u per wedstrijd nodig hebben om er te komen en weer thuis te geraken zullen, naar ik aanneem, sneller een keer moeten overslaan dan mensen die dichterbij Eindhoven of het stadion wonen. Daarom was die verkoopmogelijkheid een mooi initiatief
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Even proberen samen te vatten in normaal Nederlands en in een meer logische volgorde:
1. Original:
Je betaald gewoon het normale bedrag voor een SCC. Krijgt toegang voor alle competitiewedstrijden. Zijn er wedstrijden zonder publiek, dan krijg je niks terug. Gewoon een normale SCC.

2. All-in: Hetzelfde als optie 1, voor hetzelfde bedrag. Maar bij deze optie mag je ook naar de Europa League- en (mogelijke) bekerwedstrijden. Worden er wedstrijden zonder publiek gespeeld, wordt je niet gecompenseerd. Net als bij de 1e optie.

3. Fifty-fifty: Je betaald 50% van het normale bedrag. Krijgt daarmee toegang tot 9 wedstrijden (53%) van de thuiswedstrijden. Worden er meer wedstrijden gespeeld betaal je 1/17e van het reguliere bedrag voor een SCC per wedstrijd.

Volgens mij voegt het overige gelul over seizoen 2021-22 en mogelijke prijsverhogingen enzo niet zoveel toe om een keuze te maken. Of ze moeten een prijsverhoging van plan zijn van meer dan 10%...
+5/-0

 
3 maanden geleden
@mar88vdv: dank voor je uiteenzetting. Inzake de 'all in': mocht het onverhoopt een seizoen zonder fans worden dan rol je je kaart automatisch door naar 2022/2023. Bij original ben je in een dergelijk geval alles kwijt en lap je in 2022/2023 ook gewoon weer het normale tarief als ik het allemaal goed begrijp.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Zoals ik het lees ben je ook bij de all-in je geld 'gewoon' kwijt, maar zal voor het seizoen 22/23 ook geen prijsverhoging komen
+4/-0

 
3 maanden geleden
@Ricardo: ik heb eea nogmaals teruggelezen en denk dat je inderdaad gelijk hebt.
+1/-0

 
3 maanden geleden
@mar88vdv, Je bent goed bezig met je posts !
+2/-0

 
3 maanden geleden
Als ik dit zo lees en klopt, dan kiest ieder toch voor all in???
Want je betaald hetzelfde en je krijgt meer...??? Is dat voor t feit dat je voor 2 jaar vast legt?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik ga voor de Original, zodat de club financieel zo veel mogelijk geholpen wordt. Ik vind het geen enkel probleem om voor de Europese en bekerwedstrijden losse tickets te kopen. Dat zeker in deze tijd veel supporters wel voor de All-In optie kiezen is uiteraard ook te begrijpen.
+1/-0

3 maanden geleden
Duidelijk verhaal, wat mij aangaat gewoon verlengen van de original kaarten. Ik steun mijn club en kan het me gelukkig ook veroorloven.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Dat is ons aller duidelijk, van harte, prijs je gelukkig, kan je ook nog een paar die hards ( niet mij) matsen die dat niet kunnen? Mss een paar scc verloten?
+1/-2

 
reactie verwijderd

3 maanden geleden
Bij een all-in : Indien er komend seizoen helemaal geen publiek aanwezig mag zijn, geldt de kaart voor hetzelfde tarief ook voor het seizoen 2022/2023.

Mijn vraag; als er niet gespeeld word volgend seizoen, schuift je kaart dus door zonder dat je nogmaals seizoen 22/23 betaald!? Of betaal je dan ook dát seizoen de volle mep en gelden dezelfde regels(thuiswedstrijden in de beker, Europese wedstrijden en vriendschappelijke duels).
+1/-0

 
3 maanden geleden
@Wally op de site van PSV staat nu:

Mocht er komend seizoen helemaal niet voor publiek gevoetbald worden, dan werken we in seizoen 2022-2023 ook nog met een All-in seizoenkaart. PSV stelt geen aanvullende tegemoetkoming beschikbaar indien er niet of minder voor publiek gespeeld wordt.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dat is duidelijker, thanx!

Hopelijk kunnen de poorten weer snel open. Vind dat ze in Nederland een goed besluit hebben genomen voor dit seizoen, van de wedstrijden afgelopen weekend in de Bundesliga springen de tranen in je ogen, wat een entourage.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Volgens mij is dat aangepast. In de eerste berichtgeving kreeg ik oprecht de indruk dat de kaart kosteloos doorgeschoven zou worden als er niet gevoetbald word met publiek. Nu staat er expliciet dat dit niet zo is. Moet wel duidelijk zijn in de mailing volgende week.
+1/-0

reactie verwijderd

3 maanden geleden
Eendracht maakt macht. Ik heb toch sterk de indruk dat het in dit geval alleen maar in het nadeel van de supporters is. Ja, ik verleng mijn seizoenskaart want ja ik heb het geluk dat ik nog gewoon werk, vakantiegeld heb etc. Maar ik vind het erg kwalijk dat er vanuit de club geen tegemoetkoming komt als er geen wedstrijden gespeeld gaan worden of een andere betalingsregeling bedacht is. Voor iedereen maar dan vooral ook voor degene die het financieel zwaar hebben in deze tijd.
+4/-0

3 maanden geleden
Hoe dan ook de supporter is er in alle 3 de gevallen de dupe.
Terwijl ze met de spelers er nog maar net uit zijn.
+2/-1

3 maanden geleden
Naar mijn mening vraagt PSV wel erg veel van onze supporters momenteel. Een groot deel van het risico voor wedstrijden zonder publiek komt bij ons te liggen.

Dat het ook anders kan blijkt wel uit hetgeen FC Twente en Ajax aan hun supporters hebben aangeboden:
Twente
https://www.ad.nl/nederlands-voetbal/br-fc-twente-biedt-supporters-meerdere-opties-aan-bij-aanschaf-seizoenkaart~a761b932/link
Ajax
https://ajax.supporters.nl/nieuws/artikel/48708/Ajax-biedt-seizoenkaarthouders-mogelijkheid-tot-terugbetaling-per-gemiste-thuiswedstrijdlink

Waarom biedt PSV ons dergelijke opties niet aan?
+4/-0

 
3 maanden geleden
Deze mogelijkheden van seizoenkaarten aanbieden had ook gekund, maar ik denk dat PSV graag voor komend jaar geld binnenhaalt en daarmee ook vooraf al weet dat voor 2 van de 3 keuzes géén compensatie gegeven hoeft te worden als bezoek niet mogelijk is komend seizoen.
+1/-0

3 maanden geleden
Hoor net dat in Portugal de lock down is afgeschaft... sportwedstrijden en evenementen zijn daar weer toegestaan. Als Rutte vast blijft houden aan de 1,5 meter maatschappij tot september of nog langer - dan is Portugal een optie voor PSV en de andere Nederlandse ploegen.
Stel je voor PSV-Ajax in Lissabon, dat is niet verkeerd - dan wil ik ook een seizoenkaart.
+1/-4

3 maanden geleden
kan iemand mij het verschil uitleggen tussen all-inn en original
Dezelfde voorwaarden (geen geld terug, geen prijsverhoging, na 1 jaar opzegbaar, dezelfde prijs) alleen bij all-inn meer wedstrijden (europees, beker)
Waarom zou je dan voor original kiezen en niet voor all-inn. Dan heb je wel extra wedstrijden
Mis ik iets ???
+1/-0

 
3 maanden geleden
Bij de original steun je de club maximaal, omdat je bij Europese wedstrijden, bekerwedstrijden en oefenwedstrijden nog een los kaartje moet kopen en de club daardoor dus meer inkomsten krijgt
+1/-0

 
3 maanden geleden
dank voor je reactie!
Maar dat is dan toch een beetje een vreemd aanbod. Voor hetzelfde geld minder krijgen om je club te steunen. Lijkt me logisch dat de meesten dan voor all-inn kiezen, als je dat als optie aanbied( en geef ze eens ongelijk. Veel mensen krijgen het de komende tijd financieel voor hun kiezen) ). Je kan ook zeggen dat je met all-inn je club steunt door je aanwezigheid.
Ik vind deze keuze niet logisch. Hetzelfde betalen voor een ander aanbod. Zorg dan voor een keuze dat je wel betaald voor meer wedstrijden (europees, beker)maar bv tegen een gereduceerd tarief. of deel geld terug als het niet met publiek doorgaat , meer korting als je meer wedstrijden bezoekt etc. Dat zijn logische keuzes lijkt me.
Wat jij?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Het is gewoon een bepaalde vorm van compensatie. Je betaalt nog steeds de volle prijs voor een seizoenkaart, maar mag dan gratis naar de bekerwedstrijden, Europese wedstrijden en oefenduels.
+1/-0

3 maanden geleden
De all-in kaart levert je een voordeel van zo'n doordat beker en Europa cup gratis is. Als het alleen 1x poulefase el en 1x poulefase cl zou zijn, id al gauw 25%
+2/-0

 
3 maanden geleden
Ik verwacht dat de meeste 1 seizoen voor de all-in scc gaan. Mocht er nou héél het seizoen niet gevoetbald worden met publiek en is er nog geen vaccin of oplossing, dan word de keuze bij mij om op te zeggen wel overwogen denk ik.
Ik bedoel, waarom krijg ik van de sportschool, kinderopvang en vakantie wél me geld volledig terug en onze club niet!?
+2/-0

 
3 maanden geleden
Omdat PSV nergens aan kan kloppen en ze anders failliet gaat?
+3/-2

 
3 maanden geleden
Een club gaat failliet die jaarlijks 44 miljoen aan salarissen uitdeelt?
En dan van supporters verlangt dat ze van hun loonstrookje honderden euro's afgeven met het risico er niets voor terug te krijgen?
Gaan Ajax, Twente en Racing Genk dan ook failliet nu die hun supporters wel een fatsoenlijk aanbod doen?
+1/-5

 
3 maanden geleden
Grappig dat je Twente benoemd, aangezien notabene vandaag bekend werd dat zij in acute geldproblemen verkeren. Ajax heeft een eigen vermogen van ruim 200 miljoen euro, dus kan dit veel makkelijker opvangen. Maar probeer het vooral nogmaals :D
+2/-1

 
3 maanden geleden
Dit is toch voor iedereen een uitzonderlijke situatie??
Ik word serieus een beetje moe van supporters die iets terug willen.
‘Supporters zijn de club’ hoor ik vaak. Dan moeten we dat ook nu laten zien!!
En nee, ik kan niet kijken in de portemonnee van anderen en ben blij dat ik het alsnog gewoon betalen kan. Maar kom op zeg. Ga niet verlangen van ons PSV dat ze even alle supporters hun seizoenkaart terug gaan betalen omdat wij wegens veiligheid het stadion voorlopig niet in mogen.

Te belachelijk voor woorden om het vervolgens nog te gaan vergelijken met een kinderopvang etc. Waar je je geld wel van terug krijgt.
Alsof Korein Kinderplein alles uit eigen zak terug betaald ???

En dat er in het voetbal veel en veel teveel salaris om gaat, zowieso mee eens. Maar dat is toch al jaren? Betaal je ieder jaar aan mee.
+4/-1

 
3 maanden geleden
Wat wordt er toch makkelijk voor anderen beslist of ze iets wel of niet kunnen betalen. "Fijn" voor die supporters die krom liggen na baanverlies om hun gezin te eten te geven. Zij deugen niet. Alsof supporters nu ook maar sponsor moeten worden? En het argument dat salarissen al jaren idioot zijn is een reden te meer om daar mee te stoppen zou ik zeggen. De brief in het ED van vandaag was de spijker op de kop.Van supporters worden procentueel veel grotere offers gevraagd dan de 6,8 procent (3 miljoen bezuiniging op 44 miljoen salaris) die directie en spelers inleveren.
+1/-3

 
3 maanden geleden
Dan lees je niet goed. Want ik beslis nergens of mensen het kunnen betalen of niet.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Om even het vergelijk te maken, hoeveel supporters hadden voor de coronacrisis een seizoenskaart van zeg 300 euro, en hebben er, omdat ze toch zo'n goede supporter zijn, nog eens 300 euro gratis en voor niks bovenop gestort?
+1/-1


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aarde boscagli bruma corona crockett doan gakpo guti haas hendrix ihattaren james jong klimaatverandering knvb lammers madueke malen mauro medicijnen rigo romero rosario sadilek schmidt sonny teze unnerstall vhtlsaw viergever