Transparent
Inloggen
Sluiten

'Langer verblijf Ricardo Rodríguez bij PSV niet helemaal uitgesloten'

3 juni 2020 09:37 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Langer verblijf Ricardo Rodríguez bij PSV niet helemaal uitgesloten"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Ricardo Rodríguez open staat voor een langer verblijf bij PSV. De Zwitser wordt tot het einde van deze maand gehuurd van AC Milan, maar is afgelopen maanden enthousiast geraakt over de club. Volgens ingewijden is hij bereid om een behoorlijk deel in te leveren bij een meerjarig contract. Momenteel verdient hij in Italië ongeveer 3 miljoen euro netto per jaar en volgens ingewijden zou hij niet veel meer dan 1 miljoen euro moeten kosten. Het ED meldt wel dat de kans gering is dat het daadwerkelijk tot een transfer zal komen.

Meer op ED.nl


Tags

rodriguez ingewijden gering milan netto

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Dat zou toch echt top zijn!
+3/-0

 
2 maanden geleden
'Top' is nog eufemistisch uitgedrukt. Beter dan dit gaat 'm niet worden. Geef die jongen tekengeld van een paar miljoen en een miljoen jaarsalaris en we zitten voor de komende jaren gebakken aan de linkerkant!
+3/-0

 
2 maanden geleden
Tekengeld van een paar miljoen? Hoe dan?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Op dezelfde manier zoals ze van aanholt wilden binnen halen.
Dus ipv 9-10 milj transfergeld betalen.

Max salaris plafond Aanbieden + tekengeld of eventueel prestatiebonus
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat was voor geen-geld-wegens-coronacrisis. PSV heeft geen 9-10 milj meer voor transfers, wel een enorm tekort.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Precies Z.on de Bok! Dan moeten er eerst meerdere spelers verkocht worden, maar ik zie PSV geen grote transferbedragen of tekengelden betalen in de zomer-window. Totaal onverantwoord! Schijnbaar heeft niet iedereen in de gaten dat de situatie compleet anders is nu en dat er wel degelijk clubs gaan omvallen.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Klopt wat je zegt, maar als hij salaris veel salaris wil inleveren en PSV kan hem voor weinig binnenhalen moeten ze kijken of dat het mogelijk is.
Misschien wel een deal met Denzel Dumfries. Want laten we eerlijk zijn die kunnen we dan toch niet tegen houden.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Uiteraard zouden ze hem nu, als dit bericht klopt, heel rap binnen moeten hengelen. Ik snap alleen nog niet waarom het bericht wordt afgesloten met... "Het ED meldt wel dat de kans gering is dat het daadwerkelijk tot een transfer zal komen."

Overigens betekent hem binnen proberen te halen niet dat PSV ff met miljoenen tekengeld moet wapperen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Roger Schmidt effect 😉
+2/-0

2 maanden geleden
Het ging zeker (iets) beter met Rodriguez erbij afgelopen seizoen. Zou heel erg mooi zijn als hij blijft.
+4/-0

2 maanden geleden
Ricardo Rodríguez is een geweldige linksback voor PSV. Een technisch mooie speler met veel rust in zijn spel. Als PSV erin zou slagen om deze man vast te leggen, zou dat geweldig zijn. Ik schat hem hoger in dan Van Aanholt, dus ik hoop echt dat PSV een poging gaat doen om Rodríguez te behouden.
+4/-0

2 maanden geleden
Dat zou fantastisch nieuws zijn. Zonder wedstrijdritme al een enorme versterking laat staan wanneer hij volledig ingespeeld is.
Dit soort spelers heeft de ervaring, rust en het voetballend vermogen wat deze selectie nodig heeft. Niet alleen een enorme versterking op LB maar laat ook 2/3 spelers om hem heen beter functioneren.
+5/-0

 
2 maanden geleden
helemaal mee eens, Je zag direct dat door hem er meer rust in de verdediging kwam, en op de linker flank. Zou geweldig zijn als hij blijft.
Als dit doorgaat heeft John de Jong dit goed gedaan.
+1/-0

2 maanden geleden
Hij staat open voor een langer verblijf bij PSV, hij is enthousiast geraakt over PSV, hij is bereid een behoorlijk deel salaris in te leveren... en toch is de kans gering dat het daadwerkelijk tot een transfer zal komen.

Schiet mij maar lek.

PSV wil toch weer liever een dooie tak van een jaar of 20 met een babyface en 0 ervaring of mis ik nog een goede reden om hem niet direct voor PSV te laten tekenen?
+2/-0

 
2 maanden geleden
Geldzorgen?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ja, maar dat schijnt dus geen probleem te zijn voor Rodríguez. Hij weet immers van de situatie waar PSV in zit, heeft zelf waarschijnlijk ook een deel van z'n salaris ingeleverd, maar staat dus open voor een langer verblijf.
+1/-0

2 maanden geleden
Doen, lekker tekenbonus van 5 miljoen geven voor 4 jaar contract en een salaris van 1 miljoen, heeft hij wat hij wil, en wij "kopen" hem voor 1 + 5 miljoen.
Superaankoop!
+1/-2

2 maanden geleden
€3m netto per jaar in Milan. Met alle respect maar de kans dat deze jongen langer bij PSV blijft lijkt me bijzonder klein.
+1/-0

2 maanden geleden
hij kan het salaris van jeroen zoet krijgen,als die verkocht word,hij kan aangekocht worden van het transfergeld van Jeroen.Maar en zeker in deze tijden heb ik niet zoveel vertrouwen in het turkse manier van zaken doen.wel een goede deal ,met goede voorwaarden,en je hebt je linksback voor 5 jaar binnen.Laat je hem lopen,komt 020 bij hem uit als opvolger van die argentijnse schopper
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.000 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws




Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal