Transparent
Inloggen
Sluiten

'Voorlopig weinig transferactiviteit bij PSV'

3 juni 2020 20:57 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Voorlopig weinig transferactiviteit bij PSV"; image source: Pro Shots

Bij PSV zal het voorlopig op transfergebied vrij rustig blijven. Dat meldt Voetbal International. Vanwege het coronavirus zou het zelfs praktisch uitgesloten zijn dat er op 20 juli, als Roger Schmidt voor het eerst voor de groep zal staan, al grote wijzigingen zijn. De Duitser is in grote lijnen bovendien te spreken over de huidige selectie, al zou hij nog wel een verdediger en middenvelder aan de selectie toegevoegd zien worden.




Tags

transferactiviteit coronavirus praktisch roger schmidt transfergebied

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Inderdaad, doe Rodriguez en Van Ginkel maar, voila, selectie kompleet.
+2/-1

3 jaar geleden
We hebben ook gewoon een goede selectie met heel veel talent. Twee a drie ervaren spelers, waarvan minimaal een scorende middenvelder met een goede pass en we zijn nationaal gewoon weer de beste. Jammer dat Perreiro verkocht is. Had hem graag eens onder een echte trainer zien voetballen.
+1/-2

3 jaar geleden
Hij krijgt er in ieder geval Mauro Júnior en Romero bij, en tav het team van vorig jaar zal Malen er ook weer bij zijn. Zijn afwezigheid was een groot verschil in kwaliteit van het team.
Rodriguez is een geweldige speler en het zou knap zijn als PSV die kan gaan behouden. Laat ook alle spelers om hem heen meteen een stuk beter voetballen, en dus in waarde stijgen.
Eigenlijk missen we alleen nog en sturende middenvelder die op de plek van Rosario/Hendrix de ballen naar voren schiet. Van Ginkel zou geweldig zijn als die 100% fit is. Weet iemand hoe fit van Ginkel nu is ?
+4/-1

Als de nieuwe trainer zo´n topper is leert ie ons middenveld wel wat hij wilt, want ook die jongens kunnen er heus wat van, ik geloof niet dat ze daar als vriendendienstsje staan.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ze staan er als verdedigend blok en daar zijn ze ook goed in, je kan echt wel voetballen als je bij PSV in het eerste zit. Ik hoop echter wel dat PSV nu meer uit gaat van de eigen kracht en stopt met de overdreven defensie houding en opstelling. Zeker tegen de kleintjes heb je scorende middenvelders nodig die voor dreiging zorgen i.p.v. controleurs.
+1/-2

 
3 jaar geleden
@Por: denk jij nou echt dat Schmid jongens als Hendrix, Rosario, Sadilek etc wel aan het scoren krijgt of creatiever zal maken? Dergelijke jongens hebben wel degelijk kwaliteiten ja maar zijn niet complementair aan elkaar. Ik ben zeer benieuwd welke mix onze nieuwe trainer uit zijn hoge hoed gaat toveren. Daar zou eventueel verschil gemaakt kunnen gaan worden maar een meer offensieve speelstijl vergt, naar mijn bescheiden mening, een ander soort verdediger dan we in huis hebben. Meer power, meer snelheid vooral ook. Ik laat me graag verassen naar vrees het ergste als er geen substantiële versterkingen komen.
+3/-1

 
Versterking is natuurlijk welkom bro, als de middelen het toestaan en de scouting voor beter zorgt dan wat we in huis hebben, niks op tegen.
+1/-1

3 jaar geleden
Mauro, obispo, Romero, misschien zelfs rigo... Malen weer fit, lammers fit. Madueke weer jaartje ouder en beter... Kortom goede vooruitzichten volgens mij?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage