Transparent
Inloggen
Sluiten

Ricardo Rodríguez: 'Als PSV een voorstel heeft, hoor ik dat aan en neem ik een besluit'

5 juni 2020 18:39 - PSV TV
Foto: Pro Shots

Ricardo Rodríguez: "Als PSV een voorstel heeft, hoor ik dat aan en neem ik een besluit"; image source: Pro Shots

In gesprek met PSV TV geeft Ricardo Rodríguez aan open te staan voor een langer verblijf bij PSV. "Ik sta overal voor open. Ik heb nog een contract met AC Milan voor een jaar, maar ik wil natuurlijk graag spelen", aldus Rodríguez. "Ik moet zeggen, toen ik hier kwam voelde ik me hier goed. Ik ben hier ook gelukkig. Ik heb aardige mensen leren kennen. We moeten maar kijken wat de toekomst brengt. Ik sta overal voor open. Met mij is goed te praten."

De international van Zwitserland weet dat hij bij PSV kan spelen en bovendien ook een belangrijke rol heeft. "Ik kan het team helpen. Ik heb veel eigenschappen die het team nodig heeft", zo geeft hij aan. "Maar we hebben nog de tijd. Ik ben ontspannen en doe mijn werk, ik train. Als PSV een voorstel heeft, hoor ik dat aan en neem ik een besluit.




Tags

rodriguez eigenschappen milan ontspannen zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Go Sjonnie! Aan het werk! Verzin maar eens wat moois om Rodriguez vast te leggen voor de komende jaren, wel aan de centjes blijven denken natuurlijk.
+6/-0

 
3 jaar geleden
Brandts was daar altijd heel goed in. John daarintegen....
+2/-2

 
3 jaar geleden
John is daar ook goed in. Helaas zijn er alleen een paar spelers die niet brengen wat ze zouden moeten brengen en vist PSV in een vijver met leftovers. Maar op zich is het knap werk dat hij spelers als Bruma en Rodriguez naar PSV heeft weten te halen.
Hem nu vergelijken met Brands is ook niet fair. Brands had geen last van corona en de daarbij komende (financiele) crisis waar PSV nu in zit.
Als het Sjonnie nu lukt om Rodriguez een paar jaar voor PSV te laten tekenen is hij een absolute eindbaas, voor mij.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Bruma bakte er niets van bij Leipzig en toch is het knap dat John Bruma heeft kunnen halen voor 12 miljoen euro? Op twee wedstrijden na heeft ie hier ook niks gepresteerd. Dus hoezo niet brengen wat ze zouden moeten brengen? Voor de linksbackpositie zat ie ook maar wat aan te klooien voordat hij bij Rodriguez uit kwam. John is incapabel voor deze baan en dat gaat ons gewoon prijzen kosten.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Net zoals in het halen van een normale linksback die een aantal jaren bij ons zou spelen
+1/-2

 
3 jaar geleden
Echt?

Wie is Driekus? Wie is Mo? Wie is Baumi? Wie is Guti?

Sjonnie is John natuurlijk, maar volgens mij begreep je dat al wel.
+1/-1

3 jaar geleden
Nou JdJ, lig je weer te slapen?? Doe je ding, hengel deze gast binnen of pak je koffers.Johnout!#
+3/-4

 
3 jaar geleden
Wat een lekker makkelijk geblaat weer. Hoe moet Sjon nu spelers gaan kopen zonder geld of enig zicht op wanneer er weer geld binnen komt?
+3/-1

3 jaar geleden
Laten we het hopen dat ze hem écht willen hebben. Hij geeft aan salaris in te willen leveren. Verkoop als nodig is Dumfries..Die is echt wel vervangbaar
+2/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage