Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wilde Mitchell van der Gaag als assistent van Roger Schmidt'

8 juni 2020 09:37 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV wilde Mitchell van der Gaag als assistent van Roger Schmidt"; image source: Pro Shots

Mitchell van der Gaag was in beeld om de technische staf van Roger Schmidt te versterken. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De huidig trainer van Jong Ajax koos echter voor een langer verblijf in Amsterdam en verlengde daar zijn contract. Van der Gaag doorliep als voetballer de jeugdopleiding van PSV en kwam uiteindelijk tot 44 competitiewedstrijden in Eindhoven.




Tags

roger schmidt jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Leek mij een zeer geschikte kandidaat. Graag iemand met echt PSV bloed erbij aub
+2/-1

 
De Jong en Gerbrands hebben vanaf het begin al gezegd dat er tenminste één iemand vanuit PSV in de technische staf zal plaats nemen, dus dat lijkt mij wel goed te komen.

Zelf zou ik Zenden wel als assistent zien zitten. Als voetballer volop ervaring op het allerhoogste niveau met prijzen in Nederland, Spanje en Engeland en loopt al een flinke tijd mee bij het eerste elftal als specialistentrainer. Spreekt bovendien ook uitstekend Spaans en aangezien PSV de laatste jaren veel Spaanstaligen in de selectie heeft gehad (al heb je nu alleen nog Gutiérrez) lijkt mij dat ook een pluspunt.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Romero wordt de held van 2020/2021! 😎
+2/-0

 
Daar ben ik het weer wel met jou mee eens, heb zo het idee dat hij het echt gaat maken.
+1/-0

3 jaar geleden
Joepie, het is weer komkommertijd. En alles wordt weer uit de kast getrokken om ons weg te zetten als een stel heikneuters die alles fout doen en in het heilige 020 worden geen fouten gemaakt en werkt iedereen graag in de fantastische sfeer die daar hangt...
Poep. Ik heb namelijk ook een zwak voor Excelsior. Ik woon zo'n 8 kilometer van dat heerlijke kneuterige stationnetje en heb flink wat échte Excelsiorsupporters als vriend. Als die de naam vd Gaag nog horen komt er vuur uit hun ogen, oren en mond !! Dit heerschap heeft daar mooie dingen gedaan maar dacht op een gegeven moment dat hij de lieve heer zelf was en zo'n beetje in zijn eentje Excelsior weer groot had gemaakt. Omhooggevallen dus. En daarom voelt hij zich waarschijnlijk zo thuis daar in die nare stad met die nare cultuur die daar heerst. Veel succes daar heer vd Gaag. Hopelijk kom je nooit meer terug in het o zo mooie Eindhoven. En namens mijn vrienden kan ik doorgeven dat als u ooit nog naar Kralingen komt de pot pek en het pak veren al klaar staat. Amen. Forza PSV.
+4/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage