Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV wil een acceptabele prijs voor Derrick Luckassen'

15 juni 2020 21:06 - Het Laatste Nieuws
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV wil een acceptabele prijs voor Derrick Luckassen"; image source: Pro Shots

Volgens Sport/Foot Magazine gaat Anderlecht toch proberen om Derrick Luckassen definitief over te nemen van PSV. De verdediger speelde afgelopen seizoen al op huurbasis voor de Belgische club, maar de optie tot koop werd niet gelicht omdat het financieel niet haalbaar was voor Anderlecht. In Brussel wordt echter toch gehoopt dat er met PSV een akkoord kan worden bereikt over een definitief vertrek.

Luckassen heeft nog een contract voor twee jaar in Eindhoven en gaf afgelopen maanden meerdere keren aan absoluut niet meer terug te willen naar PSV. Mocht hij niet verkocht worden, zal hij zich weer op PSV Campus De Herdgang moeten melden als medio juli de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint.

Update 15-06 18:56: Voetbal International meldt dat Anderlecht zich bij PSV heeft gemeld om Derrick Luckassen alsnog definitief over te nemen. De Belgen vonden de aankoopoptie van ruim 5 miljoen euro te hoog en hopen dat de verdediger goedkoper op te halen is. Luckassen zou zelf hopen op een langer verblijf in Brussel.

Update 21:06: Ook het Eindhovens Dagblad meldt dat Anderlecht zich bij PSV heeft gemeld voor Derrick Luckassen. Naar verwachting zullen de Belgen ongeveer 2 miljoen euro voor de verdediger willen betalen. Voor PSV zou het een basis zijn om verder te praten, maar het zou wel een acceptabele prijs willen ontvangen. Afgelopen seizoen speelde Luckassen op huurbasis al voor Anderlecht en was er een optie tot koop bedongen van ruim 5 miljoen euro.

Meer op Het Laatste Nieuws




Discussieer mee op de forums


Tags

luckassen anderlecht acceptabele brussel aankoopoptie foot herdgang magazine

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


De niet liefhebbers/tegenstanders van een eventuele terugkeer zullen met allerlei argumenten komen, maar mocht Anderlecht de centen niet bij elkaar kunnen schrappen vind ik persoonlijk dat PSV gerust coulant mag optreden en hem een kans geven mits hij het ook met beide handen wilt grijpen en het verleden achter zich laten, want het kan niet om niks zijn dat Anderlecht hem zo graag wilt behouden?
+3/-2

 
3 jaar geleden
Dus omdat we een teleurstellend seizoen achter de rug hebben, waarin niet alle spelers het niveau hebben gehaald dat ze zouden moeten kunnen halen en omdat Anderlecht het wel in hem ziet zitten, moet PSV hem nog maar een kans geven? Ondanks dat hij zichzelf onmogelijk heeft gemaakt.

Nee, dank je.
+2/-3

3 jaar geleden
Van mij mag PSV coulant optreden door wat water bij de wijn te doen en hem te laten gaan. Mist de handelingssnelheid en het gogme voor het spelen bij PSV. Daarnaast speelt hij zelf niet graag in ons prachtige stadion en rood-witte shirt dus voor hem 10 anderen.
+4/-2

 
3 jaar geleden
Anderlecht wil hem graag hebben, en PSV wil hem graag verkopen,
Hij zal dus vast wel verkocht worden, het is alleen nu nog wat onderhandelen.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Anderlecht is inmiddels straatarm. Ze moeten binnenkort met de pet langs om €20-30 miljoen op te halen terwijl ze weet ik hoeveel contractspelers hebben waar ze niet vanaf komen.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ik volg de Belgische competitie niet, maar hebben ze bij Anderlecht wellicht een positie dubbel bezet met redelijk goede spelers waar we mee zouden kunnen ruilen? Dan is Anderlecht van een speler af en lijdt PSV niet (veel) verlies.
+1/-0

3 jaar geleden
Zijn mening en dat van Anderlecht doen er natuurlijk totaal niet toe. Het gaat om waar hij zijn handtekening onder heeft gezet en wat PSV als eigenaar van deze overeenkomst ervoor wilt hebben. Dat bepalen noch Luckassen, nog Anderlecht. We zijn geen vriendjes van elkaar. Betalen, of wellicht heeft Anderlecht wat interessant ruilmateriaal. Als je je als speler zo durft uit te spreken, prima. Maar zorg dan ook dat je zo goed bent dat clubs het gevraagde bedrag zonder enige twijfel voor je neer leggen. Zo niet, heel gauw terug naar de Herdgang, omkleden en trainen. Gek.
+2/-2

3 jaar geleden
Mag voor minder verkocht worden, maar wel voor een hoger doorverkooppercentage.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Hoger doorverkoop percentage? Hoeveel hoger dan Anderlecht denk je dat deze vent nog gaat halen!?
+2/-2

 
Erg denigrerend zo'n reactie, ik heb ergere dingen zien vergeven worden.
+5/-1

 
3 jaar geleden
Zo is het, je hoeft hem niet te kielhalen. Ik 'vermoed' dat hij zelf ook al lang weet dat z'n uitspraak niet zo handig was, dat lijkt me straf genoeg.
+3/-2

 
Hij heeft deze uitspraak zelfs meerdere keren herhaald?
Heeft volgens mij last van grootheidswaanzin.
+4/-0

 
Hij heeft die uitspraken natuurlijk bewust gedaan. Als publiekelijk bekend wordt dat hij absoluut niet meer bij PSV wil blijven, zal zijn waarde alleen maar omlaag schieten en is hij dus makkelijker te halen. Dat maakt voor hem de onderhandelingen op een hoger salaris + tekengeld een stuk makkelijker.

Heel opzichtig, maar het werkt altijd.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ze zijn niet achterlijk bij PSV, voor de bühne is dit leuk, maar voor onderhandelingen maakt hij het voor zichzelf echt niet makkelijker hoor. Lucassen heeft in deze een groter probleem dan PSV, hìj wil weg. Zou PSV door zijn gepiep water bij de wijn doen is het hek van de dam.... dus dat gaat niet gebeuren.
+2/-1

 
3 jaar geleden
We bulken van het geld. John de Jong zwemt dagelijks in de centen. Uiteraard doen we geen water bij de wijn.
+1/-1

 
Den dezen vind ik echt nergens op slaan, zie de reactie voor de mijne.
+4/-0

 
Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Precies, alles wat je ervoor krijgt is meegenomen. Weg met die gast.
+1/-0

reactie verwijderd

3 jaar geleden
Gewoon een fatsoenlijke transfersom vragen en anders aan zijn contract houden. het moet eens afgelopen zijn met die goedkope transfers in Eindhoven.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Eens, als het gaat om spelers die iets waard zijn. Vooral hoog in de boom zitten. Bij spelers die je eigenlijk liever kwijt dan rijk bent, moet je maar genoegen nemen met iets minder.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Helemaal mee eens Remmie.
Altijd dat brave jongetje aan de onderhandelingstafel word ik een beetje beu. (voor zover ik van buitenaf kan meekijken).
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage