Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohamed Ihattaren genomineerd voor Golden Boy Award

15 juni 2020 19:10 - Tuttosport
Foto: Pro Shots

Mohamed Ihattaren genomineerd voor Golden Boy Award; image source: Pro Shots

Mohamed Ihattaren is een van de kandidaten om dit jaar de Golden Boy Award te winnen. Het Italiaanse Tuttosport heeft als organisator van de prestigieuze prijs een lijst met 100 genomineerde spelers bekend gemaakt en Ihattaren staat daar tussen. Ook de van Manchester City gehuurde middenvelder Claudio Gomes is genomineerd.

De Golden Boy Award gaat ieder jaar naar het grootste talent onder de 21 jaar actief op de Europese velden. In november wordt bekend wie de opvolger wordt van de Portugees João Félix.

Meer op Tuttosport




Tags

award ihattaren gomes portugees tuttosport

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Pittige Competitie, Als Halland mee doet maakt de rest iig geen enkele kans,ook al zijn er veel jonge talenten, kwa cijfers kan geen ene datgene weerleggen wat hij heeft.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ach tis maar n flutprijs, gemaakt door en voor de journalistiek, (hoofdzakelijk Italiaanse) journalisten zijn de jury. Zit altijd n groot talent als winnaar tussen, swa. Een prijs gewonnen door stemmen van collega's en trainers heeft pas waarde. Niet te veel aandacht aan geven zou ik zeggen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage