Transparent
Inloggen
Sluiten

'Timo Baumgartl gaat voor nieuwe kans bij PSV'

15 juni 2020 21:12 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Timo Baumgartl gaat voor nieuwe kans bij PSV"; image source: Pro Shots

Timo Baumgartl wil onder Roger Schmidt voor een nieuwe kans gaan. Dat geeft zijn zaakwaarnemer Christian Nerlinger aan tegenover het Eindhovens Dagblad. Na een uitstekend begin verloor de Duitse verdediger zijn basisplaats aan Daniel Schwaab en viel vervolgens meerdere keren door de mand toen hij opnieuw speeltijd kreeg. Onder Ernest Faber kwam hij nauwelijks nog in actie. Nerlinger wil echter niet honderd procent uitsluiten dat Baumgartl vertrekt uit Eindhoven.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

baumgartl nerlinger faber mand roger schmidt schwaab

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik snap nog steeds niet waarom Baumi op een gegeven moment als lcv werd opgesteld terwijl hij, naar mijn bescheiden mening, goed aan het seizoen begonnen was als rechter cv. Met name Schwaab vond ik een draak van een seizoen spelen.
+6/-1

 
Bommeltje kreeg opeens het geniale idee dat er gerouleerd moest worden in zijn opstelling. Een goed lopend elftal werd uit elkaar gehaald, gooi er een paar pittige blessures en rode kaarten tegenaan en wat overbleef was een selectie met 0,0 vertrouwen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Helemaal eens. Baumgartl verdient een fatsoenlijke kans. Of gaan we weer even zoveel miljoen afschrijven.
Rechter cv Baumgartl en dan vechten Obispo en Viergever het maar uit voor linker cv
+2/-0

3 jaar geleden
Vond hem ook sterk beginnen. Viel mede door een zwaar seizoen (EK met Jong Duitsland) een stuk terug. Komt er wel denk ik, heeft genoeg motivatie. Mede het leergierige op het veld en volgen van Nederlandse les.
+3/-0

3 jaar geleden
Als er een club is die richting aankoopprijs wil, dan zou ik hem graag zien vertrekken. Zo niet, dan moet hij gewoon een kans krijgen.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Aankoopprijs is wel aan de magere kant. Uiteraard is alles te koop, maar Baumi zie ik niet graag vertrekken, dus daar mag wel wat bij voor hij kan gaan (desnoods in de vorm van bonussen).
+1/-0

3 jaar geleden
Prima verdediger. Was echt wel sterk in het begin. Maar zoals wel vaker werd ook hij zonder ook nog maar een seconde te hebben gespeeld afgezeken in de media. Van der Vaart die met een vooringenomen mening kwam, omdat hij tig jaar geleden tegen een jeugdige Baumgartl heeft gespeeld. Vervolgens werd dat tig keer herhaalt en zodra een analyticus een mening heeft komt hij daar maar moeilijk vanaf (zie Manolev/Gijp, Bergwijn/Perez, Derksen/Janenalleman)
Geef die jongen een kans paar wedstrijden op zijn vaste plek en hij vormt een prima centrum. Ik zou Viergever naar LB schuiven en gaan voor een goede LCV.
+1/-0

3 jaar geleden
Hoop dat het lukt Timo . Ben het afgelopen seizoen kritisch over je geweest. Je hebt wel ballen en gaat ervoor zoals het een goede sportman beaamt. Veel succes . Ik hoop dat ik van je ga genieten komend seizoen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat 'ie ballen heeft, weet 'ie goed te verbergen. Heeft de uitstraling van een zacht ei en ook als het op verdedigende kwaliteiten aan komt is het soms maar een watje.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Vandaar ...Ben het afgelopen seizoen kritisch over je geweest... Deze coach is geen watje vandaar ballen . Daarom wens ik hem veel succes. Iedereen een kans die positief is ingesteld toch ?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage