Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV op donderdag 24 september in Europa League

17 juni 2020 16:38 - UEFA.com
Foto: Pro Shots

PSV op donderdag 24 september in Europa League; image source: Pro Shots

Voor PSV zal komend seizoen de Europa League beginnen op donderdag 24 september. Dat heeft de UEFA woensdag bekend gemaakt. In tegenstelling tot andere seizoenen zullen alle voorrondes nu over slechts één wedstrijd gespeeld gaan worden. Loting zal uitwijzen welke club thuis en uit mag spelen. PSV zal twee voorrondes moeten zien te overleven om de groepsfase te halen. De laatste voorronde staat voor donderdag 1 oktober gepland.

Meer op UEFA.com


Tags

uefa voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Pfoe !
Dat wordt dus veel nadruk op geluk hebben.
+1/-0

3 weken geleden
Dat is absoluut niet gunstig. In de voorronde Europa League is PSV normaal gesproken altijd favoriet. Als het dan om één uitwedstrijdje gaat ergens in Oekraïne, dan kan dat zomaar misgaan.
+2/-0

3 weken geleden
Mooi twee uitwedstrijden met publiek. Dan hebben we twee keer een vol uitvak
+1/-0

 
3 weken geleden
Nieuw-Zeeland zit niet in de UEFA. ;)
+2/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Op spelers bij grote Europese clubs zal zwaar roofbouw gepleegd worden komend jaar. Ze mogen in de meeste landen eerst nog dit(!) seizoen afmaken, tot zeg eind juni, wat normaal eind mei al klaar is. Dat geldt overigens niet voor Engeland, daar moeten zelfs nog 9(!!) competitiewedstrijden worden gespeeld, tot 26(!) juli. Dan mogen er veel in augustus weer opdraven voor een mini-tournooi om CL- en UEFA-league van dit(!) seizoen af te maken. Dan begint 2 weken(of 3) daarna, verlaat, het nieuwe seizoen waardoor de competitie-wedstrijden in een korter tijdsbestek gepropt worden, omdat ook het EK in 2021(11 juni) op stapel staat, waar normaliter een maand voorbereiding aan vooraf gaat. Dan mogen ze, zoals normaal, ook gewoon weer opdraven voor midweekse Europese wedstrijden. En, zijn er ook nog oefen-interlands??
Het wordt een heel apart seizoen met, ik vermoed, heel veel blessureleed. De medische staf zal dit jaar aan de bak kunnen overal.
+1/-0

 
3 weken geleden
Op zich wel een mooi voordeel voor de eredivisieclubs qua fitheid tov andere landen. Wie weet kunnen we dan Europees beter scoren. Het EK zal wel van een lager niveau worden als de meeste spelers opgebrand of geblesseerd zijn.
+1/-0

 
3 weken geleden
Hopelijk @anton, maar ja als wij ook veel Europese wedstrijden spelen dan... ;)
+2/-0

3 weken geleden
Oostblok roulette.
+1/-0

3 weken geleden
Hopen op twee x een goede loting en puntjes sprokkelen voor Europese ranglijst. Na dit seizoen zijn we de punten van het overleven van de groepsfase CL kwijt en kunnen we wel eens in een hele vervelende positie terecht gaan komen voor toekomstige lotingen. Wat wij de laatste jaren Europees hebben gepresteerd is echt PSV onwaardig. Kwartfinale moet minimaal de ambitie zijn, alles meer is mooi meegenomen voor de club en supporters.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh bruma chelsea discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore feyenoord ginkel grappen klompje koen nederland promoten puma racisme racistisch rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkies tolerantie toprak trestena vhtlsaw weegschaal winkel