Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Technische staf voor komend seizoen rond

19 juni 2020 16:54 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

[Update] Technische staf voor komend seizoen rond; image source: Pro Shots

Naast Jörn Wolf zal Roger Schmidt ook Lars Kornetka meenemen als assistent-trainer. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De 42-jarige Duitser werkte eerder als assistent-trainer onder Schmidt bij Bayer Leverkusen en was daarna actief bij RB Leipzig. Daarvoor werkte hij als video-analist voor TSG Hoffenheim, Schalke 04 en Bayern München. Eerder werd ook al duidelijk dat André Ooijer ook als assistent-trainer zal deel uit maken van de technische staf, terwijl Raimond van der Gouw de nieuwe keeperstrainer zal worden.

Update 16:54: PSV heeft via de officiële website de technische staf van de A-selectie voor komend seizoen voorgesteld. Onder hoofdtrainer Roger Schmidt zullen André Ooijer, Lars Kornetka en Jörn Wolf als assistenten gaan fungeren, terwijl de Duitser Benjamin Kügel is aangesteld voor het fysieke deel van de trainingen. Raimond van der Gouw komt als keeperstrainer over van Vitesse, terwijl Boudewijn Zenden als specialistentrainer enkele dagen in de week beschikbaar zal zijn.

Meer op PSV.nl
Tags

schmidt gouw jorn kornetka ooijer raimond roger wolf bayer bayern benjamin hoffenheim kugel leipzig leverkusen schalke specialistentrainer tsg vitesse zenden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Nou die selectie is nu wel rond schat ik zo, ziet er veelbelovend uit. Nu nog benieuwd hoe de spelersgroep eruit gaat zien. Ben bang dat de onzekere situatie voor alle clubs betekent dat we tot 1 oktober onduidelijkheid blijven houden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
tot 5 oktober zelfs als de UEFA zijn zin krijgt
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vind het positief om te lezen dat Roger Schmidt zijn vertrouwde mensen om hem heen krijgt. Ik zie Schmidt als een buitenkans die we eens in de zoveel jaar kunnen binnenhalen, terwijl je vooraf denkt dat het een kansloze missie is. Ik vergelijk het met Guardado. Eigenlijk kun je zo iemand niet halen, maar door goed handelen en het nodige geluk lukt het af en toe wel. We moeten nu Schmidt het volste vertrouwen geven en dan zien we wel hoe ver hij komt. Los van allerlei aankopen ben ik al erg benieuwd hoe hij met zijn unieke stijl van spelen zou kunnen presteren met de huidige spelersgroep. Ik denk dat dat velen van ons nog eens zou kunnen verbazen.
+2/-0

Nog verbazen nog verrassen, ga ervan uit dat Deze Schmidt iig kan schmeden mits benodigde materiaal, en die krijgt hij want PSV heeft snode plannen, we worden A'damned good team, year of the Blacksmit;-)
+2/-0

1 jaar geleden
Wat een koerswijziging is dit bij PSV. Je moet ook zwaargewichten hebben op je belangrijkste functies. Schmidt en het Duitse voetbal acteren op hoog niveau. Ik ben heel benieuwd naar de deze frisse wind. Ik verwacht een PSV dat wij nog nooit of lang geleden gezien hebben.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het is echt een goede trainersstaf wanneer het van het huidige elftal een vlammende wervelstorm kan maken. Er zal nog een hoop bij moeten komen aan spelers in mijn optiek, er zitten er nu een aantal tussen die geen stap teveel willen zetten .
+3/-0

1 jaar geleden
Ik ben echt rete nieuwsgierig naar de ploeg onder Schmidt...
Alles wat ik er over lees is veelbelovend!
Hoop wel dat voetballerij (PSV dus ook) gaat lobbyen voor eerder begin dan september...
+1/-0

1 jaar geleden
Nu nog goede spelers. Met middelmaat als Rosario, Hendrix, Baumgartl, Viergever, Bruma kun je zelfs met de beste coach geen kampioen worden.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat dat nog best mee kan vallen. Alleen al de passes terug reduceren zodat deze spelers (muv Bruma) minder aan de bal komen zou al veel schelen. Als je dan ook nog een helder idee hebt van wat te doen, zodat die eeuwige twijfel wat weggehaald wordt, dan ziet het er al snel een stuk beter uit.
+1/-0

Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Is het PSV DNA genoeg vertegenwoordigd en senior genoeg om in te grijpen, indien gewenst, met Zenden en Ooijer? Opmerkelijke beweging inderdaad.
+1/-1

1 jaar geleden
Nu nog een andere naam kiezen voor dit PSV: Der neue mannschaft
+1/-0

nieuws-redacteur 1 jaar geleden
Wel veel Duitsers ineens, vier man sterk. Misschien zijn die gasten wel goed maar als het even tegenzit kan dat tegen gaan werken. Ben benieuwd hoe het gaat lopen. Op zich zegt me het weinig, de invulling van de technische staf. De hoofdtrainer is het belangrijkste. Of nu Zenden en Ooijer assisteren of Eijkelkamp en Dirkx zal me een zorg zijn eerlijk gezegd.
+1/-0

 
Gij hed iig Ginneschrik? Ik ook niet zie het met vertrouwen tegemoet, Power play PSV!!
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws