Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en Anderlecht hopen op snel akkoord over nieuwe huurtransfer Derrick Luckassen'

26 juni 2020 09:06 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV en Anderlecht hopen op snel akkoord over nieuwe huurtransfer Derrick Luckassen"; image source: Pro Shots

Nadat eerder het Belgische Het Laatste Nieuws er al melding van maakte, geeft ook het Eindhovens Dagblad nu aan dat PSV en Anderlecht in gesprek zijn over een nieuwe huurtransfer van Derrick Luckassen. Samen met zaakwaarnemer Mino Raiola wordt gekeken of een tijdelijk vertrek van de verdediger snel gerealiseerd kan worden. Raiola zou naar verluidt kansen zien om de zaak binnen afzienbare tijd vlot te trekken.

Anderlecht wil de verdediger graag langer bij zich houden nadat hij afgelopen seizoen al op huurbasis in Brussel speelde. Vanwege financiële problemen, mede door de coronacrisis, was het voor de Belgen niet mogelijk om de optie tot koop op Luckassen te lichten.

Meer op ED.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

anderlecht luckassen huurtransfer raiola afzienbare brussel coronacrisis vlot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Die Kompany was zelf toch geen slechte verdediger. Hij ziet blijkbaar iets deze jongen wat wij allemaal (nog) niet hebben gezien? Vertrouwen? Systeem? Merkwaardig toch dat deze jongen bij PSV zo uit de toon valt (letterlijk en figuurlijk)
+2/-0

 
3 maanden geleden
Blijkbaar is er wel iets mis gegaan bij ons, gezien zijn uitlating is hij behoorlijk beschadigd en hier wordt hij nog verder uitgekotst door mensen die geen flauw idee hebben van wat er zich heeft afgespeelt.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Wij fans mogen toch een voorkeur voor anderen hebben Por? Als ik me niet vergis speelde hij bij Anderlecht trouwens op een totaal andere positie dan waar je hem zou verwachten
+2/-2

 
3 maanden geleden
Ja natuurlijk Tony, ieder mag zo zijn eigen voorkeur hebben zo ook ik, maar ik heb het hier dus duidelijk over het feit dat hij wordt aangevallen zonder dat ook maar iemand weet wat de echte reden van zijn uitspraken zijn, mij lijkt het dat die jongen flink gekwetst is, puur bekeken van de menselijke kant want de echte reden weet ik natuurlijk ook niet
+3/-0

 
3 maanden geleden
Moet je eerlijk bekennen dat ik ‘je eigen nest bevuilen doorgaans ook niet netjes vind’ maar ik hoor wat je zegt. De manier waarop van Bommel met sommigen omging zou een rol hebben kunnen spelen. Persoonlijk heb ik niks met de speler Luckassen.
+2/-1

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Gewogen en te licht bevonden. Cocu zag het niet in hem zitten. Bommel ook niet. Dat is het goed recht van een trainer. Om dan te zeggen dat je nooit meer voor PSV wilt spelen klopt gewoon niet.
Cocu is PSV niet. Net zomin Bommel.
De Supporters zijn PSV. Wij betalen zijn salaris.
Als je zegt nooit meer voor PSV te willen spelen heb je totaal geen respect voor degene die jouw salaris betalen. Ook nu hij bij Anderlecht balt werd een gedeelte van zijn salaris door PSV opgehoest. Guti daarentegen zoekt zijn falen bij zichzelf en niet bij de ander.
Hij is bereid om voor zijn plek in het elftal te vechten en zo hoort het ook. Cadeautje worden niet weggeven.
Verkopen die rotte appel en wel zo snel mogelijk.
+2/-1

3 maanden geleden (gewijzigd)
Van Ginkel verlengt in London en wij blijven met dit soort meuk zitten. De wereld van het grote geld regeert.
+1/-3

 
3 maanden geleden
Zijn contract is verlengd om verhuurd te worden. De kans is denk ik groter dat PSV hem kan huren dan kopen dus wellicht is dit ook in het voordeel van PSV.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Lucht dat op? Is het de warmte?
+2/-2

 
3 maanden geleden
@Tony, niks aan de hand,
Van Ginkel gaat nooit meer het niveau van Chelsea halen, en is al jaren een verhuur-speler geworden. Eigenlijk net zoals wij Luckassen als een verhuur-speler onder contract hebben staan.
Volgens mij juist positief omdat PSV dat niet het grote risico loopt ivm zijn knie, maar hem wel naar PSV zou kunnen halen.
We hebben een fitte Van Ginkel heel hard nodig in dit team, want op het middenveld moet er echt een sturende speler komen zoals Guardado dat deed.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik zou positief verrast zijn als van Ginkel naar PSV zou komen. Was ik Chelsea dan zou ik hem proberen te verhuren aan een club met een sterkere financiële basis met het idee om hem tzt te verpatsen. Ik zie PSV geen €5-10m neerleggen voor van Ginkel.
+1/-1

 
3 maanden geleden
Ginkel is nooit het niveau van Chelsea geweest.
+1/-0

 
 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Hij zat er in ieder geval niet Por Siempre Vencedor.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Mag iig wel terugkijken op kampioenschappen met PSV.
+1/-0

reactie verwijderd


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

antognoni baumgartl bruma daguardo dest emmen eran eredivisie feyenoord fox giancarlo gokken groningen hag handsbal jong katzav knvb martinez mededelingen mura philipp rkc schmidt sir teze tinus vhtlsaw wolfsburg zahavi