Transparent
Inloggen
Sluiten

'Verkoop van spelers ondanks coronacrisis niet noodzakelijk voor PSV'

27 juni 2020 03:43 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Verkoop van spelers ondanks coronacrisis niet noodzakelijk voor PSV"; image source: Pro Shots

Ondanks de coronacrisis hoeft PSV komende zomer geen spelers te verkopen. Dat geeft technisch manager John de Jong aan in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Wel is de club bereid mee te denken als spelers een realistische wens hebben. Jorrit Hendrix en Jeroen Zoet zouden komende zomer kunnen vertrekken uit Eindhoven. De Jong wil bovendien een langer verblijf van Ricardo Rodríguez nog niet uitsluiten. "De kans is misschien klein dat het lukt, maar we blijven geïnteresseerd en hij is het type speler dat ons kan helpen om onze ambities waar te maken", aldus De Jong.

De technisch manager kijkt terug op een in sportief opzicht teleurstellend seizoen. "Een aantal aankopen heeft nog niet gebracht wat we verwachtten. Ik zal de laatste zijn om dat te ontkennen, maar dat betekent niet dat we het geloof in die spelers zijn kwijtgeraakt. Zeker niet zelfs", zo geeft hij aan. "Dat zou kortzichtig en zelfs opportunistisch zijn, al willen we ook niet verbloemen dat we in een aantal gevallen meer verlangen dan er nu uit is gekomen.

De Jong gaat verder: "We hebben veel spelers voor meerdere jaren vastgelegd en denken dat er onder Roger Schmidt een nieuwe situatie voor iedereen ontstaat. Door de invloed van de nieuwe trainer en een andere speelwijze gaan sommige spelers nog verrassen, durf ik best te voorspellen. We krijgen een aantal mannen terug die bij andere clubs op huurbasis sterker zijn geworden en binnen onze selectie hebben we spelers die zich beter kunnen manifesteren dan voorheen."


Discussieer mee op de forums


Tags

jong coronacrisis durf hendrix kwijtgeraakt manifesteren ontkennen rodriguez roger schmidt voorspellen zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Opzich goed nieuws dat er niets verkocht hoeft te worden. Ik ben het er niet mee eens dat de huidige selectie voldoende is. Moet echt doorgeselecteerd worden. Hoop dat de jong dat ook ziet, ondanks deze woorden.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Het lijkt me dat hij het vooral vanuit financieel oogpunt zo bedoeld
+4/-0

 
4 maanden geleden
Ik denk ook dat je deze verhalen niet te serieus moet nemen,
JdJ kan moeilijk zeggen "een kwart van de selectie is brandhout, en mijn aankopen zijn compleet mislukt". Dan zakt de verkoopprijs direct.
Op de naam PSV kan je ook spelers verkopen. Ajax is daar bijvoorbeeld goed in.
+6/-0

4 maanden geleden
Supporters zeggen vaak dat de beste spelers verkocht worden en daar mindere vervangers voor worden teruggehaald. Over het algemeen klopt dat ook, maar daarbij wordt vaak over het hoofd gezien dat spelers die blijven veelal sterker zijn dan het seizoen ervoor. Een zomerse transferwindow zonder wisselingen zou voor PSV gemiddeld genomen een zege zijn.
+5/-0

 
4 maanden geleden
Nee joh. Stilstand is achteruitgang. Always change a winning team. Nieuw bloed erbij, nieuwe verlangens. En dan hoor je mij niet zeggen: verkoop al je beste spelers! Maar als voor dat soort speler zijn tijd is aangebroken en het bod komt, mag die van mij weg. We zijn niet in staat om ala Barcelona hoofdprijs +salaris te betalen om de beste spelers te behouden. Dan doen waar je goed in bent: opleiden en doorverkopen.
+2/-0

4 maanden geleden
We laten Rosario en Guti staan en verkopen Hendrix?? Heeft JdJ überhaupt 1 wedstrijd gekeken afgelopen seizoen?
+9/-0

 
4 maanden geleden
Hier maak ik me dus ook zorgen om..
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Hij zegt helemaal niet dat we Hendrix gaan verkopen, Hendrix mag evt op eigen verzoek na zoveel jaren trouwe dienst evt elders een slag slaan, Hendrix wordt niet weggejaagd oid, mag weg, gene moet.
+1/-0

4 maanden geleden
Zal mij sterk verbazen als herr Schmidt met deze selectie gaat starten. Ik zie nog wel enkele spelers verkassen ten gunste van ons.
+1/-0

4 maanden geleden
Ik zie Guti wel verrassen aankomend seizoen.
Rosario komt gewoon op veel vlakken tekort.
En hoop doet leven. Misschien komen mijn slechtste dromen wel uit en gaat Bruma het mogelijk ook goed doen........ (misschien en mogelijk in een zin geeft mijn twijfel al aan. Maar ik blijf achter onze club en spelers staan.)
+1/-0

4 maanden geleden
Obispo, Mauro, madueke, malen terug, lammers weer fit.... Op zich zou er muziek in moeten zitten... Ook gakpo weer jaartje ouder en sterker... Ik heb er weer zin in....
+2/-1

4 maanden geleden
Hendrix, zoet, rosario, boscagli, bruma, guti, viergever mogen wat mij betreft allemaal vertrekken
+1/-4

 
4 maanden geleden
en wie zou je daar voor terug halen?
+1/-0

4 maanden geleden
John, misschien hoef je niets, maar mijn god zeg..... wakker worden, graag bijna de helft eruit, namen hoef ik niet te noemen, tevens een paar spelers zelfs van afgelopen seizoen kunnen nu al wel weer weg... ik heb genoeg gezien.... en begin via Roger met een hele grondige doorselectie! Allereerst zet alles op alles om Rodriquez binnen te slepen, om maar eens mee te beginnen....!
+2/-0

reactie verwijderd

4 maanden geleden
Met de huidige selectie kan ook Herr Schmidt geen ogen gooien, mijnheer de Jong. Dat moet jij toch zien als deskundige.
Van Bommel kon er niks van maken en Herr Schmidt ook niet. Er zullen een aantal aankopen gedaan moeten worden, willen we meedoen voor een landstitel.
+5/-0

 
4 maanden geleden
Precies dit dus,en als ik jdj goed begrijp danwel tussen de regels doorlees, gaan we dus komend seizoen naar precies hetzelfde zooitje kijken als vorig seizoen.....onbegrijpelijk als dat daadwerkelijk het geval gaat zijn.
+2/-0

4 maanden geleden
Hendriks en zoet zijn logische vertrekkers. Ik denk dat Bruma gaat verrassen, die kan wel powerplay spelen.
+2/-0

reactie verwijderd


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.989 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

almelo antognoni baumgartl boer boscagli bruma crockett dumfries eredivisie far gakpo giancarlo heracles ihattaren james jong lindsaywilson madueke malen mauro mvogo passing piroe podcast roger romero rosario sangare schmidt zahavi