Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco van Ginkel: 'Natuurlijk is er contact met PSV'

28 juni 2020 20:37 - Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

Marco van Ginkel: "Natuurlijk is er contact met PSV"; image source: Pro Shots

Het is niet uitgesloten dat Marco van Ginkel komend seizoen voor een vierde keer op huurbasis voor PSV zal gaan spelen. De middenvelder verlengde vorige week zijn contract bij Chelsea, maar zal na twee jaar blessureleed waarschijnlijk opnieuw verhuurd gaan worden. "De komende periode gaan we het zien. Ik heb nu nog vakantie, dus we doen het rustig aan", aldus Van Ginkel in gesprek met Ziggo Sport. "Je hebt altijd contact met bepaalde clubs en zeker ook met PSV. Daar heb ik een goede tijd beleefd, maar verder is het nog erg rustig."

De middenvelder kreeg de vraag of hij in Engeland wil blijven spelen komend seizoen of dat hij ook open staat voor een club in een ander land. "Een terugkeer naar Nederland maakt voor mij zeker een goede kans", zo gaf hij aan. "Het belangrijkste is om minuten te maken. Dat schat ik dan toch een stuk hoger in."

Meer op Ziggo Sport


Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel blessureleed chelsea engeland nederland schat ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Zou absoluut een speler zijn die interessant is voor het PSV onder Schmidt, maar wordt deze jongen het niet eens beu een speelbal te zijn van Chelsea?
+2/-0

 
3 maanden geleden
Waarschijnlijk niet, anders had hij zijn contract vorige week niet verlengd
+4/-0

 
3 maanden geleden
Voor een goed salaris, is best logisch bij te tekenen. Zeker als je van een zware blessure terugkomt.
+1/-0

3 maanden geleden
Het zou een mooi moment zijn om de presentatie van het nieuwe PSV-shirt, dezelfde presentatie te laten zijn dat het nieuws bekend wordt gemaakt dat van Ginkel gehuurd is.
+3/-0

3 maanden geleden
Lukt het de Jong om Marco binnen te halen worden we kampioen. Geen enkele twijfel over.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Vergeet een goede RCV en linksback niet. Met de komst Ginkel alleen is het niet genoeg voor een kampioenschap.
+2/-0

 
3 maanden geleden
OP Europees niveau kom je zonder tekort. In Nederland steek je er met kop en schouders boven uit. Of AZ moet zijn sterspelers kunnen houden, maar dat zie ik niet gebeuren.
+1/-0

3 maanden geleden
Missende schakel op het middenveld + ervaring. Doen!
+1/-0

3 maanden geleden
Missende schakel,mits zijn blessuregevoeligheid en de intensieve speel en trainingswijze van de nieuwe technische staf goed combineren.
Ik hoop het,want een middenvelder met inzicht en een die geregeld een doelpunt meepakt,is van harte welkom.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Van mij mag Van Ginkel best een eigen trainings-programma krijgen met minder belasting. Als hij bij de grote wedstrijden maar mee doet, ben ik al tevreden.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dat lijkt me heel sterk dat dit gaat gebeuren. Van Ginkel is geen Messi en PSV is niet afhankelijk van hem.
+1/-1

 
reactie verwijderd

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Als hij fit was vond ik hem een van de beste spelers van PSV. Zou nu meteen een van de beste middenvelders van PSV zijn en voor veel ervaring in de as zorgen.
Er moet weer een goede structuur in het elftal van PSV komen. Met een zeer ervaren as had Van Bommel volgens mij nooit zo veel punten verloren. Er zat in het elftal geen goede samenhang, en daar lijkt Van Ginkel me zeer nuttig voor.
Op de foto draagt hij trouwens de aanvoerdersband.

Dan kan Malen de rol van Messi op zich nemen ;-)
+2/-0

 
3 maanden geleden
Als hij fit is zeker @woutererik, hoe wel het afwachten is hoe Schmidt evt. een rol ziet weggelegd voor het type speler van Ginkel.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Van Bommel koos zelf voor een aanvallend zeer zwak middenveld met Rosario en Hendrix. Had Perreiro vorig jaar laten staan na de winterstop en je was kampioen geworden. Zelfde geld voor dit seizoen. Middenvelder met dreiging naar voren, scorend vermogen, de kwaliteiten om een man vrij voor de goal te zetten en een uitstekende traptechniek. Alles wat we misten om meer te scoren zat gewoon op de bank of zelfs op de tribune.
+1/-0

3 maanden geleden
Dat hij heeft bijgetekend doet wel een beetje de deur dicht lijkt me. Dan is t dus enkel weer een jaartje huur. Beetje zonde om hem de plek van andere talenten bezet te laten houden. Maargoed, als hij ons kampioen maakt hoor je mij niet klagen...
Dat hij bijtekend bij de club die jaren zijn herstel heeft betaald is wel netjes trouwens
+1/-0

 
3 maanden geleden
Het feit dat hij heeft bijgetekend geeft ons juist een goede kans om hem nog een jaar te kunnen bewonderen. Ik neem aan dat hij bij Chelsea een stuk meer verdient dan PSV hem kan bieden, en het feit dat hij warme gevoelens koestert voor de club zal niet genoeg zijn om dat verschil te overbruggen. Definitief vastleggen zal dus nog een hele klus worden
+1/-0

 
3 maanden geleden
Tsja, misschien wel, maar ik vind huren toch wel een stuk minder aantrekkelijk.
Als het goed gaat haalt Chelsea hem terug, sta je volgend jaar weer met lege handen en is de ontwikkeling van andere spelers op die plek geremd. Terwijl dit wel de posities op het veld zijn waar je als Nederlandse club nog echt meerwaarde kan creëren.
Als het verkeerd gaat, heb je niks, behalve een stevige huursom betaald.

Vast overnemen is natuurlijk duurder, maar dan heb je in het positieve scenario wel voor jarenlang een heel waardevolle leider op het middenveld, of iemand die nog voor een mooi bedrag verkocht kan worden.

Het lijkt me door dat bijtekenen dat van Ginkel ook nog echt ambities in de Premier League heeft. Vraag me dan ook beetje af wat voor hem dan nog de waarde is van weer een jaartje PSV. Dan kan hij beter de strijd aangaan in Londen of zich laten verhuren aan een Brighton of Burnley.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Je gaat even voorbij aan het grote kapitaalverlies wat tevoorschijn komt wanneer we hem kopen en het niks blijkt te worden. Probeer hem dan nog maar eens voor zo veel te slijten als we voor hem betaald hebben (rekening houdende met de relatief lage prijzen die PSV de afgelopen jaren ontvangt voor spelers). Hij heeft natuurlijk 2 jaar niet gespeeld, dus met een huurovereenkomst wordt het risico voor PSV geminimaliseerd.
Wat er voor hem in zit? In de onderste alinea legt hij het duidelijk uit. Hij zal bij PSV naar alle waarschijnlijkheid een stuk meer minuten gaan maken dan bij de clubs die jij noemt.
+1/-0

3 maanden geleden
Als hij helemaal fit is, gelijk halen, zo'n speler missen we. En dan nog Rodriquez
dan zijn we weer compleet.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

angelino baumgartl boscagli bruma dest dumfries emmen feyenoord gakpo guardado hendrix ihattaren madueke malen mauro mertens moreno mvogo romero rosario sadilek schiet sir strootman teze tinus unnerstall viergever wijnaldum zahavi