Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Thuistenue voor komend seizoen

1 juli 2020 09:36 - PSV.nl
Foto: PSV.nl

<b>Officieel: Thuistenue voor komend seizoen</b>; image source: PSV.nl

De eerste foto's waren via Footy Headlines al uitgelekt, maar nu is door PSV het thuistenue voor komend seizoen officieel gepresenteerd. In het thuisshirt zit vanwege het 100-jarige bestaan van de gemeente Eindhoven in de huidige vorm het beeldmerk van de stad subtiel verwerkt in de banen. "Dit nieuwe shirt, het eerste vanuit de nieuwe partnership tussen PUMA en PSV, staat symbool voor de sterke band die wij hebben met onze stad", aldus commercieel directeur Frans Janssen. "Dit jaar is het een eeuw geleden dat Eindhoven en verschillende omliggende gemeenten één stad vormden. De stad die we nu kennen als één van de meest innovatieve ter wereld. Daar staan we bij stil door de ‘Vibe’ een plek te geven in onze beroemde rood-witte banen op het shirt."

Het tenue bestaat verder uit een zwarte broek en witte kousen. Zowel de broek als de kousen hebben rode accenten. Het shirt is al direct verkrijgbaar in de winkels en via de online PSV Fanstore.

Meer op PSV.nl
Tags

thuistenue broek kousen beeldmerk eeuw fanstore foto gemeente janssen omliggende puma subtiel symbool tenue thuisshirt vibe winkels

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Mooi shirt met subtiel, uniek karakter maar ik kan nog niet zo enthousiast worden van de witte kousen.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Ja die kousen zijn echt lelijk. Waarom niet gewoon rood-wit gestreept zoals het shirt (maar dan horizontaal).
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

12 maanden geleden
Mooi shirt. Jammer dat het shirt niet geheel rood-wit gestreept is. Die rode mouwen en rug doen afbreuk aan de rest.
+1/-0

12 maanden geleden
Iedere week 6-0. Oud of nieuw shirt, knallen en het publiek in extase brengend
+3/-1

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
12 maanden geleden
En ik ben al 4 jaar op een 6-0 gepint, dus ik vind het ondertussen tijd worden, de prijzen gaan omhoog dus de uitslagen mogen ook navenant!!
+4/-0

 
reactie verwijderd

12 maanden geleden
Een gedrukt logo? cheap!
+4/-0

 
12 maanden geleden
Ik begrijp inderdaad ook niet waarom het logo gedrukt is in plaats van geborduurd..
+1/-0

 
12 maanden geleden
Er zijn twee verschillende shirts. Het 'replica' shirt heeft een geborduurd logo en heeft niet die streepjes met gaatjes erin boven de logo's. Het 'authentieke' shirt heeft een gedrukt logo en dus wel de streepjes met gaatjes. Het verschil zit erin dat het replica shirt gemaakt is om er mooi uit te zien, en dat voor iedereen past. Het authentieke shirt is gemaakt om de sportprestaties te optimaliseren, alles draait in dit shirt dus om comfort voor de spelers. De pasvorm van het authentieke shirt zal bij veel fans ook niet goed passen. Wat betreft het logo: Een gedrukt logo is voor de spelers comfortabeler dan een geborduurd logo. Het lijkt misschien een beetje overdreven (is het misschien ook wel), maar een iets minder mooi shirt maar wel met meer comfort voor de spelers is een logische keuze.
+2/-0

12 maanden geleden
140 knaken voor een shirt, flink aan de prijs!
+3/-0

 
12 maanden geleden
Flink aan de prijs is heerlijk subtiel uitgedrukt voor schofterig duur ;-)
+5/-0

 
12 maanden geleden
Ik vind 140 euro eigenlijk een belediging aan de fans.
Zo wordt de clubliefde misbruikt.
Iedereen gunt PSV winst bij het verkopen van artikelen, maar is zoveel echt nodig ?
+4/-0

 
12 maanden geleden
Zoveel kostte het officiële wedstrijdshirt ook in de tijd van Nike. Het 'gewone' shirt is zoals normaal voor 90 euro te krijgen.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Nou 90 euro voor zo'n shirtje is nou ook niet bepaald een faire prijs vind ik hoor. En dat is dan waarschijnlijk nog zonder bedrukking(?). Eurootje of 20 erbij voor een nummertje en wat letters erop drukken (?). Ik vind het absurd. Max 50 euro voor het shirt en 10 voor het bedrukken vragen. Dan is het flink aan de prijs zoals Bobbobsebob het zo netjes omschreef. Duurder dan dat is belachelijk imo.
+4/-0

 
12 maanden geleden
Je bent in vorm bro, het is pjd van de pot gerukt ja!!
+1/-0

12 maanden geleden
Die kleine streepjes op het shirt vind ik niet mooi. Kousen zijn afschuwelijk, en komen daar die streepjes weer in terug.
verder kan ik met het shirt leven
+1/-0

12 maanden geleden
Een wonder dat er altijd weer een hoop commentaar is. Ik vindt het gewoon prima, traditioneel met enige kleine goede deatils. Laat maar konen!
+2/-0

12 maanden geleden
En toch blijft het vreemd dat ze het oude logo er op hebben gezet? Vind deze persoonlijk mooier dan het nieuwe hoor, maar waarom een nieuw logo over plaatsen behalve op het shirt????
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

berghuis boer boscagli davynavy doan drommel duitsland dumfries frankrijk gakpo garantie ginkel gotze gravenberch jong kopman kruijswijk madueke malen nederland oranje poels promes roglic roon schmidt tour weghorst wijndal zahavi