Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV in augustus vriendschappelijk tegen Willem II'

2 juli 2020 23:20 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV in augustus vriendschappelijk tegen Willem II"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV op vrijdag 21 augustus een oefenwedstrijd zal spelen tegen Willem II. De vriendschappelijke wedstrijd in Tilburg zal live uitgezonden worden op Fox Sports. PSV zal in de voorbereiding op het nieuwe seizoen ook een thuiswedstrijd in het Philips Stadion gaan spelen, maar van dat duel is de tegenstander nog niet bekend.

Op 20 juli zal de voorbereiding beginnen, waarbij de selectie begin augustus waarschijnlijk op trainingskamp zal gaan. De Eredivisie begint op zaterdag 12 september, terwijl op donderdag 24 september het eerste duel in de voorronde van de Europa League op het programma staat.

Meer op ED.nl
Tags

eredivisie fox tilburg trainingskamp voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Ik kijk er heel erg naar uit.
Eindelijk weer voetbal van Nederlandse bodem op de TV.
Ik ben benieuwd wel elftal Schmidt gaat samenstellen, en hoe hij het team wil gaan laten voetballen. Als Lammers en Romero een goed niveau kunnen gaan halen dan heb je met Malen en Ihattaren erbij wel een leuke aanval die goed combinatie-voetbal kan spelen.
Dan zal je nog wel spelers zoals Rodriguez en Van Ginkel nodig hebben om genoeg stabiliteit en aanvoer in het team te krijgen. Ik hoop dat Schmidt echt voor mooi voetbal gaat, en hij er vooor zorgt dat de spelers echt durven te gaan voetballen.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Schmidt's credo is "Eerst hard werken, dan mooi voetbal." Dus we zullen zien ;)
+1/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Ik vermoed toch dat het credo toch 'goed voetballen is, en dus winnen' is :). Er zal denk ik veel gevergd gaan worden van de selectie op het gebied van tactisch denken en speldiscipline. Lees bv hoe Klopp te werk gaat in Liverpool(en eigenlijk Guardiola ook bij City), dat zou goed een blauwdruk kunnen zijn van wat hier staat te gebeuren. Evt. beweegredenen bij aankopen, zullen bij Schmidt vermoed ik vooral meer gericht zijn op de sterke punten/eigenschappen van een speler, dan op zijn prestaties uit het verleden(en meestal goedkoper). Kijk hier bv voor naar Liverpool naar een Salah, of naar een Wijnaldum, die daar pas uitgroeiden tot wereldtoppers. Er kunnen dus hier best wel verrassende aankopen komen.
+2/-1

12 maanden geleden
Mogen we juichen?
+3/-1

 
12 maanden geleden
Met een mondkapje op/sjaal voor de mond kun je gewoon juichen, schreeuwen en zingen. Bewijs maar eens dat jij het was die geluid maakte...
+2/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Als we minister De Jonge zijn gang laten gaan komt er zo wetgeving waarmee ook geluidsapparatuur gebruikt mag worden voor het opsporen van overtreders van de corona-wetgeving. Alles dat 4 maanden geleden volkomen onmogelijk was in NL kan er nu zo maar komen.

Edit: verplichte Corona-geluids-app op je Mobiel om NL van de ondergang te gaan redden ??
+1/-3

 
12 maanden geleden
@Tony, de -1 heeft weer bij je toegeslagen.
+2/-2

 
12 maanden geleden
Volgens mij komt die min van een ambtenaar continu want hij/ zij heeft hem tussen 9.00 -17.00. Hopelijk verdient hij wel een goed salaris voor zijn ijzersterke optreden
+3/-2

 
12 maanden geleden
En zelf op deze reactie heb je al een -1 !
Niet druk om maken Tony,
+1/-2

 
12 maanden geleden
Een belastingambtenaar ;-)
+1/-0

12 maanden geleden
En dan een foto met in het centrum een speler in volle actie met Destil op de borst plaatsen;-) Nee toch? Think.
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

berghuis boer boscagli davynavy doan drommel duitsland dumfries frankrijk gakpo garantie ginkel gotze gravenberch jong kopman kruijswijk madueke malen nederland oranje poels promes roglic roon schmidt tour weghorst wijndal zahavi