Transparent
Inloggen
Sluiten

'Nieuwe huurtransfer van Derrick Luckassen zo goed als rond'

3 juli 2020 14:27 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Nieuwe huurtransfer van Derrick Luckassen zo goed als rond"; image source: Pro Shots

Het is zo goed als zeker dat Derrick Luckassen ook komend seizoen voor RSC Anderlecht speelt. Het Eindhovens Dagblad meldt dat een nieuwe huurdeal bijna rond is. De onderhandelingen tussen de clubs zitten in een finaal stadium. Afgelopen seizoen speelde hij ook al op huurbasis voor Anderlecht en de Belgen wilden graag langer met hem door. Een directe koop was voor Anderlecht financieel echter niet haalbaar.

Het contract van Luckassen loopt nog tot de zomer van 2022. Onduidelijk is nog of deze verlengd gaat worden omdat hij opnieuw op huurbasis vertrekt. In eerdere interviews gaf hij aan niet meer voor PSV te willen spelen.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

luckassen anderlecht huurtransfer finaal huurdeal rsc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden (gewijzigd)
Ik vind het erg jammer dat PSV Luckassen en Anderlecht zo snel hun zin hebben gegeven. Nu snap ik best dat je rotte appels zo snel mogelijk kwijt moet zien te raken, maar ik vind dit echt veel te makkelijk.
Daarbij krijgen we volgend jaar dus weer hetzelfde gezever.
+9/-0

12 maanden geleden
Niet meer toelaten op De Herdgang. Door zijn eigen uitspraken heeft hij zichzelf buitenspel gezet bij onze club. Houdoe!
+4/-2

 
12 maanden geleden
Vergeet u misschien dat hij voordat hij zijn uitspraken heeft gedaan buitenspel was gezet? En dat de uitspraken daar het gevolg van waren? We hoeven nou niet zo agressief te reageren terwijl wij geen van allen de enige echte waarheid kennen, Wat weet u er zelf van?
+4/-5

 
12 maanden geleden
Vergeet u misschien dat Luckassen zichzelf buitenspel heeft gezet? Of vind u dat Luckassen zo goed speelde toen hij meerdere keren de kans kreeg?
+7/-2

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
12 maanden geleden
De waarheid is dat Luckassen een epische miskoop is die in het shirt van PSV helemaal niets heeft klaargemaakt. Bij gebrek aan beter (en te late aankopen) heeft hij vorig seizoen een nieuwe kans gehad. Na een wederom niet overtuigende partij tegen Basel afgeserveerd. Dan past bescheidenheid t.o.v. je werkgever i.p.v. een grote muil in de pers.
+7/-1

 
12 maanden geleden
Houdoe en niet bedankt voor de niet bewezen diensten.
+5/-1

12 maanden geleden
Ik vind dit altijd een beetje jammer van de uiteindelijke kapitaalvernietiging,die inderdaad bij de speler zelf begint.
Wat er van hem verwacht wordt kan hij immers niet waar maken,en de achterban heeft zijn zondebok gevonden.
Mijn punt is eigenlijk,zou het manegementteam en de TS hier dan juist mee aan de slag moeten gaan om de beeldvorming richting buitenwereld evenals zijn zelfvertrouwen te verbeteren?
Gaat toch om miljoenen.
+3/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
Heel goed , Derrick blij, PSV blij en supporters blij. Succes Derrick . Het ga je goed.
+4/-0

12 maanden geleden
Is er nou werkelijk geen club die een paar miljoen wil aftikken voor deze wereld topper? Ik zie de upside voor PSV dus helemaal niet muv dat er een beetje salaris even vrij valt.
+2/-1

12 maanden geleden
En ondertussen beurt Ajax bijna 10 miljoen voor een jeugdspeler die nooit door is gebroken.
+3/-1

 
12 maanden geleden
"In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst", blijkt in het voetbal dus anders te liggen.
+1/-0

 
12 maanden geleden
We kunnen inmiddels ook wel constateren dat een groot deel van de spelers die PSV hebben verlaten de laatste jaren geen wereldwijde faam heeft gemaakt daarna. Dat is natuurlijk geen heel goede reclame bij het verkopen van spelers. Na de successen van Gini en Depay 5 jaar geleden kom ik bij types als Moreno, Willems, Brenet, Bruma, Arias, Isimat, Lestienne, Locadia, Ramselaar en Lozano. Best acceptabele voetballers zo leek, maar daar hebben weinig voorzitters polonaise door gelopen. En dan geef ik De Jong, Propper en Bergwijn nog het voordeel van de twijfel.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Dat klopt Timmie, maar geld dat ook niet voor de toppers van Ajax. Bazoer, Klaassen, S De Jong, Riedewald. Ken er ook maar weinig die echt wat klaar hebben gespeeld. De meeste spelen inmiddels degradatievoetbal in de eredivisie. Wat dat betreft kan je verkopen wel aan Overmars overlaten. Frenkei de Jong is een aboslute wereldtopper maar die de Ligt gaat het ook niet redden. Geloof dat die gozer bij Tottenham nog wel eens basis heeft en Milik, maar dan doet Dries het toch wat beter bij Napoli.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Eens, bij Ajax is het misschien ook niet geweldig. Maargoed, Met De Ligt, De Jong, Milik, Die Sanchez, Dolberg doet het ook aardig, laten die spelers wel zien dat ze een aardige som waard waren. Mertens is natuurlijk geweldig. Maar dat is ook al weer 6 jaar geleden. Ik wil er verder niet veel mee zeggen hoor. Geloof ook dat we voor de komende jaren weer wat pareltjes hebben. Maar het is niet zo dat we de afgelopen jaren goud voor niks hebben verkocht. Het bleek simpelweg geen goud.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Strootman heeft het bij Roma goed gedaan. Mertens is een wereldtopper geworden. Ik denk dat psv komende jaren echt de vruchten gaat plukken van het investeren in de jeugd. Er breken steeds meerdere en grotere talenten door. Die tillen psv naar een hoger niveau, plus ze zullen er enorm aan gaan verdienen in de toekomst.
+1/-0

12 maanden geleden
Het gaat mij meer om de manier waarop er gereageerd wordt en de Rancuneuze reacties alsof die jongen ons het kampioenschap heeft gekost oid, als iedereen vrijheid van meningsuiting mag claimen mag hij dat toch ook? Per slot weet ik ook dat het geen topper is geweest, ieder mag zijn eigen verhaal er aan hangen, verder met alle respect.
+2/-0

 
reactie verwijderdPSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

berghuis boer boscagli davynavy doan drommel duitsland dumfries frankrijk gakpo garantie ginkel gotze gravenberch jong kopman kruijswijk madueke malen nederland oranje poels promes roglic roon schmidt tour weghorst wijndal zahavi