Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV in voorbereiding op trainingskamp in Duitsland'

15 juli 2020 00:18 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV in voorbereiding op trainingskamp in Duitsland"; image source: Pro Shots

PSV zal in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een trainingskamp in Duitsland gaan beleggen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De afgelopen seizoenen vertrok de ploeg naar het Zwitserse Verbier, maar op verzoek van Roger Schmidt wordt nu uitgeweken naar Marienfeld. Van maandag 3 augustus tot en met zondag 9 augustus zal daar verbleven worden. PSV zal daar ook oefenduels gaan spelen, maar tegenstanders of data zijn nog niet bekend.

Het is daarbij hoogst onzeker dat PSV later in de voorbereiding nog richting Zuid-Europa vertrekt omdat de clubleiding in de huidige periode weinig voelt voor verre vluchten en niet van plan is om op dit punt risico's te nemen. PSV wil in de voorbereiding zes of zeven vriendschappelijke wedstrijden spelen, waarbij Willem II en Vitesse al bekend zijn als tegenstanders.

Meer op ED.nl




Tags

duitsland trainingskamp marienfeld roger schmidt uitgeweken verbier verbleven vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Lekker dichtbij met de minste risico's. Erg benieuwd naar onze nieuwe trainer.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Zo is dat. Trainen in verres oorden is nergens voor nodig. Lekker dicht bij huis. Geen lange reistijden die alleen maar vermoeiend zijn voor de spelers.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Is het niet Duitsland die nu weer aan het groeien us met covid gevallen? Veilig zou ik dus niet zeggen, dichtbij wel. Het vliegtuig is alleen voor hun, dus daar zit niet zoveel risico :).
+1/-0

3 jaar geleden
Is Berry van Aerle al officieel benoemd tot hoofd tolk?
+1/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Echt waar ? die van de legendarische uitspraak "Ich habe in Belgien ook vele elfmeters gestopft und ich maak das hier ook " . Briljant, Amai.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage