Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV wil half miljoen voor Robbin Ruiter'

20 juli 2020 09:41 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV wil half miljoen voor Robbin Ruiter"; image source: Pro Shots

Robbin Ruiter zal niet naar sc Heerenveen vertrekken. Dat meldt Voetbal International-journalist Reon Boeringa via Twitter. De doelman was in gesprek over een transfer, maar de Friezen zijn na een aantal gesprekken afgehaakt en hebben inmiddels een andere kandidaat op het oog. Eerder werd Ruiter ook al gelinkt aan een mogelijke overstap naar Willem II.

Update 19:03: Ook het Eindhovens Dagblad meldt dat sc Heerenveen is afgehaakt voor Robbin Ruiter. Willem II lijkt nu de beste papieren te hebben om de doelman over te nemen. PSV wil een aantal tonnen ontvangen van Ruiter en de Tilburgers zijn bereid om een vergoeding te betalen. Ruiter heeft bij PSV nog een contract voor een jaar en PSV heeft daarbij een optie voor een extra seizoen.

Update 20-07 09:41: Volgens Voetbal International wil PSV bijna een half miljoen euro ontvangen voor Robbin Ruiter. Voor sc Heerenveen was dat te veel en zij hebben de onderhandelingen gestaakt. Met Willem II wordt nog wel gesproken over een overgang.

Meer op VI.nl




Tags

ruiter heerenveen afgehaakt boeringa reon tilburgers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Ik vind de technische mensen bij Heerenveen best wel dom..... volgens mij vroeg psv niet de hoofdprijs..... een betere keeper kunnen de Friezen zich niet wensen denk ik...
+1/-0

3 jaar geleden
Roooger weil hem vast voorlopig nog even behouden.
+1/-0

3 jaar geleden
Heerenveen zal hem wel voor een appel en een ei over hebben willen nemen aangezien PSV een overschot heeft en nog een nieuwe keeper aan wil trekken. Goede zaak dat PSV daar niet in meegaat.
+1/-0

 
Landgenoot, ik denk alleen voor een ei. Appels waren te duur voor Heerenveen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Nee sorry, ben nog steeds ReserveBelg, nog geen basisplaats voor mij... Maar ik blijf hopen.
+1/-0

3 jaar geleden
Had hem verkocht aan Heerenveen voor korting op de prijs van Veerman en hem nog een jaar in Friesland laten voetballen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage