Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV begonnen aan voorbereiding op nieuwe seizoen

20 juli 2020 11:29
Foto: Pro Shots

PSV begonnen aan voorbereiding op nieuwe seizoen; image source: Pro Shots

Voor PSV is maandag de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Onder aanvoering van Roger Schmidt en zijn technische staf stonden 27 spelers op het veld van PSV Campus De Herdgang. Vanuit Jong PSV maakten verdedigers Tijn Daverveld en Chris Gloster ook deel uit van de groep, net zoals de vorig jaar verhuurde spelers. Via de officiële kanalen meldt PSV dat Ritsu Doan deze week nog ontbreekt. Hij zal een individueel programma volgen.

Ongeveer 250 PSV-supporters waren ook aanwezig bij de eerste training. Zij zagen dat Donyell Malen ook weer was aangesloten. De spits viel in december vorig jaar tegen Feyenoord uit met een zware knieblessure en kwam sindsdien niet meer in actie.




Tags

aanvoering daverveld doan feyenoord gloster herdgang jong malen roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Kan maar moeilijk wachten om PSV onder zijn leiding te zien...
Hoge verwachting van hem, gvd wat duurt het toch lang met dat k virus, wel lekker dat het weer positief gaat kriebelen als ik aan PSV denk!
Vertrouwen, come you boys in red (and white;-)
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage