Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohamed Ihattaren: 'Ik blijf sowieso nog een jaar bij PSV'

20 juli 2020 14:57 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Mohamed Ihattaren: "Ik blijf sowieso nog een jaar bij PSV"; image source: Pro Shots

Mohamed Ihattaren zal ook komend seizoen bij PSV spelen. Dat geeft hij aan in gesprek met Fox Sports. "Ik blijf sowieso nog een jaar bij PSV", aldus Ihattaren. "Ik heb nog niks laten zien hier. Ik wil hier nog een jaar goed presteren en dan kijken. Ik kan meer en wil meer. Dat moet er eerst uit komen. Dan komt het wel goed."

Meer op Fox Sports




Tags

ihattaren fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik hoop dat dit supertalent nog iets langer blijft, maar één goed seizoen en hij zal voor een mooi bedrag een transfer (kunnen) maken
+3/-0

3 jaar geleden
Als hij inderdaad nog een jaar blijft, zou het super goed zijn als hij nu bijtekent met een 5-jarig supercontract. Niet alleen goed voor PSV maar ook voor hem zelf: hoe langer het contract, hoe groter de afkoopsom, hoe meer je zal spelen bij je nieuwe club. Als Ihattaren gratis naar een andere club zal gaan, kan je er donder op zeggen dat dat is omdat ze hem weer willen verkopen (ondanks alle mooie praatjes). Als hij wordt verkocht voor een hele hoge koopsom, weet je zeker dat die club het in hem ziet en zullen ze hem ook vaker opstellen. Als het namelijk slecht gaat, zullen dure aankopen altijd vaker spelen, ook als je beter bent dan een ander.
+3/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Verstandige jongen, goeie kop erop, investeren nu onder Schmidt en volgens jaar na de EK of t jaar daarop (WK !) bonus incasseren, zowel voor hem zelf als de club...
Wel ff flink opwaarderen, zoals mijn voorganger schrijft!
+3/-0

3 jaar geleden
En nu bijtekenen. Mag je straks weg voor €70 i.p.v. €90 miljoen.
Lekker ballen onder Schmidt. International worden voor Oranje en laten zien dat je er klaar voor bent.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Eerst maar eens afwachten of hij de hoge verwachtingen dit seizoen kan inlossen, dan verder kijken. Het talent is er, hij is nog heel jong en had een grote vormdip de laatste speelmaanden vorig seizoen. Als een grote meneer vertrekken is nog altijd de beste manier om het hogerop te zoeken, en niet dat je een speelbal van het grote geld wordt.
+4/-2

 
3 jaar geleden
Mee eens. In potentie volgens mij de beste speler van PSV. De vormdip de laatste speel-maanden was wel logisch na het overlijden van zijn vader.
Maar hij heeft nog veel bij te leren en hij moet nog veel constanter worden.
In NL kan je nog vaak je man laten lopen, maar in de grote competities kan dat echt niet meer. Het beste zou zijn als hij nog twee jaar bij PSV blijft, zijn zwakke punten nog wat aanpakt, zich flink doorontwikkeld en enorm veel wedstrijden speelt.
+2/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Minimaal 2 jaar zeker. Ik vermoed dat zijn groeicurve langer wordt dan misschien (ook ik) eerder gedacht werd. Dan kun je dat nergens beter doen dan bij PSV, bij een grote Europese club (of een club met meer geld dan goed voor ze is) zal Mo waarschijnlijk slechts als een financieel object gezien worden. Als Schmidt zijn reputatie gestand doet, is er voor Mo een heel goede reden nog even te blijven.
+2/-1

3 jaar geleden
Prima, maar dan wel even bijtekenen. En bij zulke berichten zie ik altijd Sneijder voor me, champagne proostend bij Ajax omdat hij zeker een jaar zou blijven, twee dagen later zat ie in Madrid.. :)
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat zijn ze , spelers met een zelfreflectie. Goed bezig Mo . Succes beste kerel in het komende seizoen.
+2/-0

Ben een fan van deze jongen geworden, maar geloof me dat als er met miljoenen om je oren worden "geflappert" kan het hele verhaal zomaar snel een andere wending nemen, het zelfde geld voor iedereen.
+1/-0

3 jaar geleden
Hopelijk worden Mo en/ of Raiola niet door het grote geld opgebutst. Binnenkort moet John de Jong zijn vulpen maar eens uit de mottenballen halen om Mo voor een jaar of 5 bij te laten tekenen. Je kunt van zo’n jongen niet verwachten dat hij het lamme zooitje even op sleeptouw neemt. Daar hebben we een ander soort type spelers voor nodig. Een nieuw systeem alleen is niet genoeg.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ik denk dat Schmidt alle spelers gaat laten rennen als de brandweer.
Lamme spelers belanden op de bank.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ik denk niet dat ze veel harder zullen lopen dan onder van Bommel of Cocu, maar eerder kortere afstanden, maar dan wel intenser. En de ene speler meer dan de andere.
+2/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage