Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV begint voorbereiding tegen v.v. UNA

23 juli 2020 18:14 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV begint voorbereiding tegen v.v. UNA; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt PSV dat de voorbereiding begonnen zal worden met een oefenwedstrijd tegen v.v. UNA. De derde divisionist uit Veldhoven zal op vrijdag 31 juli op PSV Campus De Herdgang de tegenstander zijn. Het duel begint om 19:00 uur en er is plaats voor 300 supporters. Vanaf maandag 27 juli kunnen zij via de website van PSV een kaartje aanschaffen.

PSV zal het duel via het eigen YouTube-kanaal ook live gaan uitzenden.

Meer op PSV.nl
Tags

una divisionist herdgang kaartje kanaal veldhoven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Da's gelijk een goede krachtmeting, heb begrepen dat er bij UNA 6 basisspelers op vakantie zijn en 2 in quarantaine. Het zusje van de keeper is jarig die dag, dus hij kan er ook maar tot maximaal 19:30 bij zijn (moet nog een half uurtje fietsen ook). Maar goed dat we thuis mogen.
Maar zonder gekheid, heb het spelletje zo gemist dat ik zelfs enorm uitkijk naar deze wedstrijd.
+3/-1

 
11 maanden geleden
Ik kijk ook uit naar deze wedstrijd, live op Youtube.
Ben benieuwd met welke spelers Schmidt nadrukkelijk aan de gang gaat, en hoe hij met onze spelers zijn spel gaat spelen. Romero schijnt super-fit te zijn volgens VI-verslaggever Timmer, dus met Malen, en Ihattaren als top-talenten moet PSV dan toch een leuke aanval kunnen gaan vormen.
Misschien wordt Mauro Júnior wel een verrassing die opeens goed aan gaat haken en ook de voorhoede goed aan gaat spelen.
Ik maak me vooral zorgen over de verdediging, met 50 meter in hun rug.
+2/-1

 
11 maanden geleden
Met genoeg pressie op de bal moet de tegenstander of heel veel geluk hebben of een heel goede lange bal onder druk. Het is wel vereist dat je eenzelfde soort keeper als Neuer hebt, die het aandurft om 20/30 meter van de doellijn af te gaan staan om ook de nodige ballen te onderscheppen.
+1/-0

11 maanden geleden
Hoe werkt dat Corona technisch gezien? Niemand weet toch wat die UNA gasten de dagen ervoor allemaal uitgespookt hebben?
+1/-0

11 maanden geleden
Hoe zit dat dan met de all in seizoenkaarthouders, krijgen die voorrang?
+1/-0

11 maanden geleden
Hopelijk gaat het een stuk beter als de vorige pot tegen amateurs.... Zeer benieuwd naar het Schmidt effect, al zal dat niet gelijk tegen amateurs duidelijk worden gok ik zo. Heb zo veel zin in het komende seizoen. Als het talent echt goed benut gaat worden zie ik niemand ons van de titel afhouden.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Zie je met de huidige verdediging niemand ons van de titel afhouden ?
En vind je de selectie niet veel te jong (en dus wisselvallig) voor een titel-race ?
Volgens mij moeten er een paar ervaren spelers bij in de verdediging en op het middenveld om de lijnen uit gaan zetten.
+1/-1

 
11 maanden geleden
Ik deel je zorgen meer dan ooit WouterErik maar er zal aan gewerkt worden. De timing van binnenkomst van mogelijke nieuwelingen zal wederom cruciaal worden. Onze 3 grootste concurrenten lijken vooralsnog veel verder in het ‘selectieproces’.
+2/-1

 
11 maanden geleden
Nee, eigenlijk niet. Een goede links back is uiteraard wenselijk en die zal er ook wel komen. Van Ginkel op het middenveld erbij en je bent al een heel eind onderweg. Laten we niet vergeten dat wij de afgelopen jaren met tactisch zeer armoedige trainers hebben gewerkt, ons positiespel slechter is geweest dan de gemiddelde jupiler ploeg (zelfs de amateurs in de beker speelden verzorgder voetbal) en we desondanks in het seizoen dat Ajax halve finale CL haalt mede door de VAR van de titel zijn gehouden. We hebben allemaal spelers met een goede staat van dienst en bijzonder grote talenten. Cocu heeft altijd angsthazen voetbal gespeeld met 5 verdedigers tegen degradatieploegjes en van Bommel was gewoon totaal ongeschikt. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze trainer met zijn visie van PSV een aantrekkelijke ploeg gaat maken. Goed management en een duidelijke visie brengt rust bij de spelers, ze gaan weer plezier krijgen in het spelletje en bijna iedereen zal zijn niveau weer halen of overstijgen. Ik verwacht weinig wedstrijden meer waarvan de eerste 20 minuten ook wel schriftelijk afgedaan hadden kunnen worden.Ajax speelde ook niet geweldig vorig jaar en zijn nu Ziyech kwijt. Natuurlijk zijn een aantal versterkingen gewenst, maar ik ben ervan overtuigd dat we het komend seizoen het ware potentieel van deze groep gaan zien. Als iedereen zo ver onder zijn niveau presteert als onze selectie de laatste 18 maanden moet je naar een externe oorzaak gaan zoeken. Voetballen kunnen ze allemaal.
+3/-0

 
11 maanden geleden
Ik ben het er mee eens dat (zeker vorig jaar) veel spelers flink onder hun normale niveau speelde. Maar dat zegt toch wel iets over de leeftijd en mentale weerbaarheid van veel van de spelers. Echt goede spelers en echte karakters blijven ook in slechte tijden en teams overeind staan.
Dumfries bleef op wilskracht wel een belangrijke waarde voor de ploeg,
en onze zwitser speelde op LB bijna foutloos in een team dat zeer weinig zelfvertrouwen had.
Ik vind ook dat Schmidt zeer goed overkomt, en hopelijk goed positiespel erin gaat slijpen. Toch vind ik een aantal ervaren spelers zeer noodzakelijk.
+1/-1

 
11 maanden geleden
Ervaren sterke spelers zijn uiteraard altijd welkom en daar worden we enkel maar beter van. Echter hebben deze ook een prijskaartje en dat is niet de vijver waar PSV doorgaans in kan vissen. Helaas is dat de realiteit van het moderne voetbal. Zelfs Nederlandse jeugdspelers behouden is een enorme uitdaging, overigens wel 1 waar PSV naar mijn mening uitzonderlijk goed in scoort. Wil je dus wat bereiken zul je dat met voornamelijk jonge talenten moeten doen, en die kunnen wisselvallig zijn. Daarom is het ook zo enorm belangrijk dat er een sterke ervaring trainer met een duidelijke visie voor de groep staat. Een club als PSV mag naar mijn bescheiden mening nooit gokken op een onervaren (talentvolle) trainer. Wij hebben iemand nodig met een bewezen staat van dienst. Het liefst zie ik bij PSV een duidelijke filosofie en spelstijl die door de hele jeugdopleiding wordt toegepast. Maar we zijn nog maar net op weg met de jeugd en de resultaten zijn uitstekend. Buitenkansjes moet je altijd pakken, maar de toekomst ligt bij het opleiden en helaas voorbereiden van spelers voor rijkere clubs.
+1/-0

11 maanden geleden
Zou Bruma niet op linksback kunnen staan. Compenseert alles met zijn snelheid en kan aanvallend dan ook van waarde zijn. En Rosario in de achterhoede, is dat een optie als rcv of lcv?
+1/-0

 
11 maanden geleden
Vanaf UNA zullen we bbb kunnen zien wat de Schmid in de oven heeft.
+1/-0

11 maanden geleden
UNA? Makkie, kan me niet herinneren er ooit van verloren te hebben. :)
+1/-1PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

berghuis boer boscagli davynavy doan drommel duitsland dumfries frankrijk gakpo garantie ginkel gotze gravenberch jong kopman kruijswijk madueke malen nederland oranje poels promes roglic roon schmidt tour weghorst wijndal zahavi