Transparent
Inloggen
Sluiten

Selectie Jong PSV versterkt met komst van middenvelder Ismael Saibari Ben El Basra

29 juli 2020 11:18 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Selectie Jong PSV versterkt met komst van middenvelder Ismael Saibari Ben El Basra; image source: Pro Shots

PSV heeft Ismael Saibari Ben El Basra gecontracteerd. Dat meldt de club via de officiële website. De in Spanje geboren middenvelder komt over van KRC Genk en heeft een contract ondertekend voor drie jaar. Saibari zal aansluiten bij de selectie van Jong PSV. Afgelopen seizoen was hij met KRC Genk nog actief in de UEFA Youth League.

De middenvelder is blij met zijn komst naar PSV. "Voor mij is PSV de juiste stap. PSV is één van de grootste clubs van Nederland", zo geeft hij aan. "Ze zijn daarnaast internationaal ook heel bekend. Bij PSV heb je als jeugdspeler de kans om door te groeien en dat is heel belangrijk voor een jonge speler als ik."

Ook kijkt Saibari uit naar het spelen in de Keuken Kampioen Divisie. "Ik ken al een aantal spelers die in de Keuken Kampioen Divisie hebben gespeeld. Het is een goede competitie om door te groeien. De uiteindelijke stap is om PSV 1 te halen en te spelen in de Eredivisie", zegt hij daarover.

Meer op PSV.nl
Tags

saibari basra ismael jong genk krc eredivisie gecontracteerd jeugdspeler nederland ondertekend uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Hopelijk vind ie het goed als we hem gewoon Ben noemen.
+1/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Het lijkt erop (gezien zijn voorzichtige toevoeging in het interview dat hij naast aanvallende middenvelder ook als verdedigende middenvelder uit de voeten kan) dat hij in de rol van Claudio Gomes komt te spelen en minder als vervanger van Sidibe (zijn profiel werd verwijderd van PSV.nl, selectie Jong PSV na bekendmaking voor Emmen te hebben getekend). Zal het vertrek van Sidibe enigszins toch als een verrassing zijn gekomen? Zat toch nog best wat potentie in Sidibe...
+1/-0

 
10 maanden geleden
Zo'n verrassing zal het niet zijn geweest, aangezien hij sinds het begin van de maand zonder club zat. Hij wilde niet verlengen.
+1/-1

10 maanden geleden
We gaan het zien,of deze all-round middenvelder een blijvertje wordt.
+1/-1

10 maanden geleden
Allemaal leuk en aardig die voetballers voor Jong PSV etc. maar wanneer kunnen we de nodige versterking verwachten voor de A-selctie?
+7/-1

 
Souza Faria 11 (geschorst)
10 maanden geleden
Precies, deze gasten komen toch nooit in het eerste. Het geld zal wel op zijn dat jdj vorig jaar heeft weggesmeten met zijn aankopen.
+2/-2

 
10 maanden geleden
Dan moeten we hopen dat Schmidt er de potentie uit gaat krijgen. Want Romero, Baumgart, Boscagli en Bruma hebben echt 0 toegevoegde waarde gehad. Nu zijn ze gewend en fit. Laat ze dan nu maar doen waar ze voor gehaald zijn. Dan zijn deze 4 ‘onze nieuwe aanwinsten’. Ik denk overigens dat het geld bij lange na niet op is bij PSV, ik schat dat we nog voor rond de 15 miljoen aan spelers zullen aan gaan trekken los van mogelijke uitgaande transfers. Mocht het geld wel op zijn dan is dit de juiste manier om aan geld te komen. Jonge gasten voor jong PSV halen, hopelijk door laten breken en met veel winst verkopen. Maar vervolgens laat je een Ngogne schieten, gudmundsson en aboukhal voor bijna noppes naar AZ gaan, waar gewoon veel potentie in zat. Soms lijkt het allemaal heel logisch wat ze bij psv doen en soms vraag ik me echt af waar ze in vredesnaam mee bezig zijn. Maargoed, wij kennen de harde cijfers niet en we weten natuurlijk niet wat er allemaal speelt. Wat ik wel weet is dat ik enorm veel zin heb in het nieuwe seizoen en dat ik verwacht dat Schmidt het maximale uit deze selectie gaat halen. Jongens als Sadilek, Bruma, Romero, Hendrix, Baumgart, unnerstall, lammers, gakpo, malen etc die zullen echt beter worden door deze manier van trainen en pressie voetbal. Ik zie mooie jaren tegemoet dankzij deze frisse wind.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Toch begon Bruma ijzersterk vorig seizoen. Als hij het nu wat langer dan 4 wedstrijden volhoud zit er echt wel potentie in. Nu nog die scorende middenvelder met een hoop dreiging. Daar zit het echte probleem. we hebben hele harde werkers, maar komen gewoon veel te veel voetbalkwaliteit te kort in die linie. Met Sadilek, Hendrix en Rosario op het middenveld zul je weinig tegenstanders bang maken.
+2/-0

 
10 maanden geleden
@remmie. Drie wedstrijden maar. Tegen Basel 2x begon hij inderdaad heel goed. Daarna nog een goede wedstrijd tegen ADO en verder heeft ie niets laten zien. Bij Leipzig had hij twee seizoenen echt waardeloos gepresteerd. Echt waardeloos. En daar heeft De Jong 12 miljoen voor betaald. Ik durf te wedden dat ze daar nog steeds om lachen. Een gok kan je wagen bij een speler die mislukt in een topcompetitie, maar een gok van 12 miljoen is belachelijk. Wat een fouten heeft die De Jong gemaakt. En nog mag ie blijven zitten. Van Bommel zijn koppigheid en De Jong zijn zwakke netwerk en slechte aankopen hebben ons gewoon de kans op prijzen gekost. Ik ben ontzettend blij met Schmidt, maar die gaat van Bruma geen topspeler maken.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Gudmondsson en Aboukhlal zijn ieder voor 2 miljoen verkocht. Hebben keuken kampioen ervaring en potentie, sure, maar wat voor bedragen heb jij in gedachten voor voetballers die het vooralsnog alleen in de eerste divisie hebben laten zien? Ik vind 2 miljoen elk voor dergelijke spelers prima. Weet nog van Aboukhlal dattie zelf weg wilde en niet zou bijtekenen. Wat moet je dan?
+1/-0

 
10 maanden geleden
Zeker van genoemde bedragen? Want dan heeft AZ wel kijk op zaken.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Gudmundsson was iid een heel groot talent, was alleen makkelijk uitgevallen, denk dat hij bij Roger niet aan de bak zou komen. Vind overigens dat AZ daar ook niet goed mee omgaat. Aboukhlal was een veel minder talent, waarvan ik denk ( en ik denk ook hijzelf ) dat hij het nooit tot PSV 1 had geschopt.
+1/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Al die aannames over aankopen en geld zijn soms lachwekkend. John de Jong heeft al meerdere malen aangegeven dat PSV zich deze zomer wil versterken in de achterhoede en op het middenveld. Gelukkig hebben ze bij PSV meer geduld dan de supporters hier. Smidt wil eerst een inventarisatie maken van de huidige spelersgroep. En geld voor aankopen is er. Bergwijn is in de winter verkocht voor een behoorlijk bedrag.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Al die aannames over aankopen en geld zijn soms lachwekkend. John de Jong heeft al meerdere malen aangegeven dat PSV zich deze zomer wil versterken in de achterhoede en op het middenveld. Gelukkig hebben ze bij PSV meer geduld dan de supporters hier. Smidt wil eerst een inventarisatie maken van de huidige spelersgroep. En geld voor aankopen is er ook. Bergwijn is in de winter verkocht voor een behoorlijk bedrag.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

bayern benadeeld calimero coendillen dumfries egmond gakpo gotze hands handsbal heerenveen izecson jong knvb lief malen nederland nos onzin opinie penalties sangare santos schmidt shevchenko teze var vhtlsaw zahavi zeist