Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV ook te sterk voor KFC Uerdingen 05

9 augustus 2020 13:03
Foto: Pro Shots

PSV ook te sterk voor KFC Uerdingen 05; image source: Pro Shots

PSV heeft ook de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding weten te winnen. KFC Uerdingen 05 werd zondag met 3-0 verslagen. Sam Lammers maakte twee treffers, terwijl Cody Gakpo de score opende.

Ondanks dat KFC Uerdingen 05 komend seizoen op hetzelfde niveau actief is als SC Verl werd al snel duidelijk dat PSV nu een sterkere oefenpartner had. De Duitsers kregen na 30 seconden al de eerste mogelijkheid, maar die werd hoog over geschoten.

De eerste mogelijkheid van PSV was wel direct raak. Na 10 minuten spelen schoot Cody Gakpo van afstand en zijn schot was voor de Duitse doelman te machtig. Snel na die treffer werd PSV opnieuw gevaarlijk toen de doelman te ver voor zijn doel stond, maar het schot van Bruma van grote afstand ging naast het doel. PSV had veel moeite om tot kansen te konen. Alleen de opnieuw als linksback opgestelde Mauro Júnior kreeg in de eerste helft nog een grote kans, maar hij kon net niet bij de bal toen een schot van Noni Madueke niet klemvast gepakt kon worden.

Net zoals tegen SC Verl kwamen ook nu na rust elf andere spelers namens PSV binnen de lijnen. Ook KFC Uerdingen 05 wisselde en bracht onder meer oud-PSV'er Peter van Ooijen in de ploeg. Al snel kreeg Sam Lammers een goede mogelijkheid, terwijl Ritsu Doan na een uur spelen de buitenkant van de paal raakte.

Enkele minuten later moest Érick Gutiérrez noodgedwongen naar de kant. De Mexicaan raakte geblesseerd aan zijn enkel bij een botsing en werd vervangen door Chris Gloster. Voor de Amerikaan waren het zijn eerste minuten in het eerste elftal van PSV.

PSV bleef constant druk houden op de goal van de Duitsers en ondanks dat grote kansen nog uitbleven leek het een kwestie van tijd tot er meer doelpunten zouden vallen. Een kwartier voor tijd was het daadwerkelijk raak toen Sam Lammers na een schitterende individuele actie de bal in de hoek wist te schieten.

Ook na de 2-0 bleef PSV aanzetten en ging het op jacht naar meer. Daarvoor werd het vlak op tijd beloond toen Lammers een een-twee opzette met Richie Ledezma en hij vervolgens zijn tweede treffer van de middag maakte. De 3-0 bleek twee minuten later ook meteen de eindstand.

Opstelling eerste helft: Zoet, Rigo, Teze, Viergever, Mauro Júnior, Gakpo, Ihattaren, Rosario, Bruma, Madueke, Romero

Opstelling tweede helft: Unnerstall, Dumfries, Baumgartl, Boscagli, Sadílek, Doan, Hendrix, Gutiérrez (65' Gloster), Ledezma, Lammers, Piroe
Discussieer mee op de forums


Tags

lammers uerdingen gakpo bruma doan gloster gutierrez ledezma madueke mauro verl baumgartl boscagli botsing dumfries hendrix ihattaren klemvast konen kwestie machtig noodgedwongen oefenpartner ooijen opzette piroe rigo romero rosario sadilek seconden teze uitbleven unnerstall viergever zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


site-admin 12 maanden geleden
Opstelling PSV: Zoet, Rigo, Teze, Viergever, Mauro Junior, Gakpo, Ihattaren, Rosario, Bruma, Madueke, Romero
+1/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
1-0 Cody Gakpo.
Die muziek lijken wel Schlagers uit de 2e Wereldoorlog.Niet om aan te horen. Maar ja,ik ben dan ook mijn leven lang PSV en Heavy Metal fan.
Over de wedstrijd tot nu toe valt weinig positiefs te zeggen.De 1-0 op het scorebord is weliswaar terecht maar het systeem wat Schmidt erin wil brengen, heb ik nog niet gezien,op vlagen na, tijdens de 1e helft tegen SC Verl.
+2/-1

12 maanden geleden
Wat is dit voor muziek uit de speakers? Ik kan het niet goed horen, maar het klinkt als vrije jazz :D.
Aardig verzorgd spel van beide clubs. Zal niet meevallen dit trainingskamp in de volle hitte.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Verschrikkelijk die muziek op de achtergrond, nog nooit zo blij geweest met kerkklokken.
+1/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
2 mooie goals, veel slordig balverlies, maar ja met die hitte is ook eigenlijk niet veel te verwachten

Lammers overtuigend en goed afjagend
+1/-0

 
12 maanden geleden
Lammers was inderdaad lekker bezig. Romero daarentegen...
+1/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
Bruma,Romero,Baumgartl,Doan Guti..allemaal miskopen,samen 50 miljoen euro waar je hoogstens nog 1/3 voor terug krijgt.
Rosario,Hendrix,Sadelik,Boscalli voegen niets toe.
Het is de jeugd die schittert bij Psv.
2 jongens van 17 jaar zijn de beste van het hele stel en dat zegt genoeg.
Psv zal moeten doorselecteren en zeker een 4 gerichte aankopen moeten doen vrnl middenveld,lb en cv.
Spelers die er meteen staan.
Maar onze trainer is er nu een speelstyle in aan het duwen en zal zijn versterkingen pas laat in september krijgen.
+2/-1

 
Souza Faria 11 (geschorst)
12 maanden geleden (gewijzigd)
Klopt helemaal alle spelers eruit die je noemt. Je zou verwachten dat ze iets willen laten zien. Die de jong zit daar op zijn stoeltje, dat hij maar actief is met een nieuwe selectie. En van pressing heb ik niks gezien.
+1/-1

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Pressing heb ik zeker gezien in de hitte na zware trainingen.
Zon Romero bijv die kun je gewoon afschrijven.
Doan?niet gezien..ja zien lachen de hele tijd.
Guti is gewoon een slapzak..is meer met zijn staartje bezig dan een bal afpakken.
Ik vind Teze veel beter als cv dan Baumgartl.
John de Jong moet aan de bak..
Er moeten mannen bij middenveld en verdediging,spelers van 25 of ouder die er meteen staan en selectie een boost geven.
En je verlies nemen en spelers proberen te verkopen of verhuren want selectie is veel te breed.
Middenveld bijv..hendrix,rosario,guti,sadilek..ik zou het niet weten..tis allemaal net nie.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Vol-le-dig eens!

Moet ik wel eerlijk zeggen dat ik Romero nog voordeel van de twijfel wil geven, maar dat is misschien tegen beter weten in. Meer de ‘hoop’ op zo’n lekkere veelscorende Zuid-Amerikaanse spits, laat het aub nog uitkomen

Bij Boscagli heb ik voetballend echt wel dingen gezien dat ik dacht ‘die kan wel wat’. Mijn hoop hij hem is dat hij jaar heeft moeten aanpassen aan land taal en voetbalcompetitie. Stiekem nog wel vertrouwen in.

En tenslotte, zwaar tegen beter weten in. Ik zag onlangs filmpje van Bruma, ik wist niet wat ik zag. Niet normaal goed! Als dat er nog eens uitkomt...maar goed 15mln was sowieso te veel.

Ik hoop dat Schmidt de snaar kan raken bij deze jongens. Want stel je voor: een voorhoede met Romero en Malen klinkt in ieder geval wel lekker en gevaarlijk haha
+1/-0

12 maanden geleden
Niet bijzonder. Zelfs Uerdingen kwam er af en toe gemakkelijk doorheen.
Beetje veel gebreid, maar het is ook aardig heet.
Van Mo toch niet veel gezien helaas. Mag m.i. Zich nog veel meer laten zien.
Duidelijk te zien wie op het 2e plan terecht gaan komen. Bruma nog voordeel van de twijfel. Doan Sadilek Hendrix Romero Guti. 3 miskopen tot nu toe. Terwijl Doan echt wel kan voetballen.
+2/-2

 
Souza Faria 11 (geschorst)
12 maanden geleden
Bruma voordeel van de twijfel ? Die struikelde zelfs over een krijtlijn. Middenvelders hebben we inderdaad geen fatsoenlijke. Die Mo denkt dat hij Messi zelf is zo sloft hij over het veld. Maar denk dat Smit dat er wel uit krijgt.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Kijk en dat is het probleem.
De selectie is te jong,zo'n Mo is net 18 en vind zichzelf al de vedette van het team en hij wil nog wel 1 jaar blijven en daar moeten wij nu al heel blij mee zijn.
Zet eens een paar kerels in dit team en die zingt wel toontje lager.
Zet een type Van Ginkel langs rosario en die jongen gaat weer goed spelen..ballen afpakken en snel inleveren.
Met een paar oudere echt goede spelers op de cv,lb middenveld gaan die andere spelers ook beter voetballen,wordt dit team stabieler en worden je talenten die de kas moeten vullen veel beter en meer waard.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Ja toch wel. Daar zit nog veel meer in. Hopelijk haalt Schmidt dat er snel uit.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Ook erg jong nog natuurlijk, maar ik vond Ledezma goed spelen.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Niets van Ihattaren gezien, geen passeeraktie, technisch hoogstandje of wat dan ook. De standaard door hem genomen corners, daar moeten we het voorlopig mee doen.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Mo speelde vandaag dan ook in een controlerende rol,juist om te leren ook verdedigend zijn taken meer op te pakken.
+2/-0

12 maanden geleden
Wat een 'verademing' zo'n 'supporters' site! Heb me eens helemaaal door het 'commentaar' heen geworsteld. Get a life mensen maar zonder het 'supporteren' van PSV zou ik zeggen. Mijn hemel wat een negativiteit, vol met toetsenbordtrainers.
+10/-5

 
12 maanden geleden
Volledig mee eens. Het is te bizar voor woorden wat voor onzin hier soms wordt uitgekraamd. Zeiken om te kunnen zeiken. En als er niks te zeiken valt, gaan ze daar over zeiken.
+7/-2

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Dit forum is bedoeld om je mening te geven.
En over mezelf sprekende,ik probeer gewoon te analyseren wat dit team mist en welke spelers te kort komen..vóór het seizoen begint.
Dit is mijn mening en daar is niets negatief of positief aan.
Types die nu alles koek en ei vinden hoor je pas na een paar maanden met kritische klanken als Psv 4de staat en de 'toetsenbordtrainers' toch een punt hadden.
+1/-1

 
12 maanden geleden
"dit is een forum om je mening te geven" Klopt,daarom heb ik ook een mening over jou e.a.nl 'toetsenbordtrainers' op afstand die bij de eerste de beste wedstrijd al direct weten wat er aan mankeert. Jij weet het veel beter dan een complete professionele staf. Waar komt dat verstand van het spelletje toch vandaan dat op enenigerlei wijze je 'toetsenbordkennis' rechtvaardigt? Maar laat ik je kennis eens testen en geef nu eens het elftal aan waarmee PSV zou moeten starten in de competitie en de speelstijl.Je mag spelers kopen/huren en hebt een budget van 10 miljoen euro. Ben benieuwd.
+5/-1

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Baumgartl,Guti,Doan,Romero,Bruma bijv,zijn spelers die ik niet alleen over deze 2 wedstrijden beoordeel.
Wat ik dus zeg is samengevat,deze selectie heeft te veel spelers die niets aan Psv toevoegen en de kwaliteit die er wel degelijk is,met Mo,Madueke bijv zijn te jong om een heel seizoen de kar te moeten trekken.
Maar als jij denkt dat bovengenoemde spelers die onder 2 trainers weinig tot niets lieten zien nu opeens wel de pannen van het dak gaan spelen dan mag dat,maar ik denk van niet.
En overigens ben ik geen scout van Psv dus kan ik geen versterkingen opnoemen die én haalbaar zijn financieel en naar Psv willen komen.
+1/-1

 
Tony the Tiger (geschorst)
12 maanden geleden
@Middenvelder: ik vrees dat je gelijk gaat krijgen.
+2/-2

 
12 maanden geleden
Wat ik mij dan weer afvraag is waarom je jezelf dit aan doet. Als je het zo verschrikkelijk vindt om de reacties hier te lezen kun je ook gewoon naar het strand gaan of de reacties op pornhub gaan lezen. Niemand die jou verplicht of heeft gevraagd om jezelf door de reacties hier heen te worstelen of mensen 'toetsenbordtrainers' te noemen.

Volgens mij is het ook de bedoeling dat je hier reageert op de nieuwsberichten en daar eventueel over discussieert met andere members, ipv alleen even komen melden hoe dom en negatief iedereen is.
+5/-1

 
12 maanden geleden
Juist, kritisch zijn is prima, wij zijn PSV, niet FC BALL ON THE ROOF
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afgelast albert berisha bijgesteld borusia cashen crockett doan fofana gakpo hype ihattaren izecson james jong klauwen madueke malen raiola rosario sambo santos schmidt sonny steemzen teze trestena vertessen yonci zahavi