Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV informeert opnieuw naar Patrick van Aanholt, maar komst is financieel niet haalbaar'

9 augustus 2020 23:11 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV informeert opnieuw naar Patrick van Aanholt, maar komst is financieel niet haalbaar"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV afgelopen periode opnieuw geïnformeerd heeft bij Patrick van Aanholt. De linksback van Crystal Palace was afgelopen winter ook al nadrukkelijk in beeld, maar blijkt vanwege zijn Premier League-salaris onhaalbaar. De club heeft dan ook een streep gezet door zijn mogelijke komst. De international speelde al in de jeugdopleiding van PSV, maar vertrok op 16-jarige leeftijd naar Chelsea. Volgens bronnen uit zijn omgeving is er serieuze interesse uit Italië voor de 29-jarige linksback.

PSV lijkt ook Ricardo Rodríguez definitief uit het hoofd te moeten zetten. De linksback van AC Milan speelde afgelopen maanden op huurbasis in Eindhoven en de club wil graag met hem verder. Direct werd echter duidelijk dat ook zijn komst financieel moeilijk zou worden. Volgens Italiaanse media is de Zwitser bovendien in gesprek met Torino over een meerjarig contract.

Meer op ED.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

aanholt informeert chelsea milan palace rodriguez torino

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Vooral jammer dat PSV Ricardo Rodríguez definitief niet kan behouden. Wordt nog een flinke taak voor JdJ om een evenwichtige selectie neer te zetten.

PS. Stefan V. Op het Forum worden wijzigingen binnen 5 minuten na het posten van het bericht niet gemarkeerd als wijziging bij de posting. Zou zoiets bij de nieuwsberichten ook kunnen ? Snel een type-foutje wijzigen wordt dan niet meteen gemarkeerd als een wijziging aan de tekst.
+2/-1

 
site-admin 2 maanden geleden
Goede suggestie. Gaan we naar kijken
+1/-0

 
2 maanden geleden
Het lijkt erop dat we geen piek te makken hebben. Onze belangrijkste concurrenten trainen al langere tijd met hun (nagenoeg) beoogde selectie en wij stellen nog jongens als Rigo en Piroe op. Inzake de lb positie: waar hebben wij een duur scouting apparaat voor? Laat die van Aanholt nou eens lekker de rambam krijgen en koop eens een jonge gozer die iets toevoegt.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Het zou goed kunnen dat het budget van PSV nav de RIVM-maatregelen een stuk kleiner is geworden. Gelukkig hebben echt veel mensen hun kaart verlengt, maar PSV mist ook inkomsten aan drank, eten en al dat soort zaken. Ik weet niet hoeveel Toon en JdJ nu uit kunnen geven.
+1/-2

 
2 maanden geleden
Volgens mij heeft Angeliño hier gespeeld als LB, die we helaas niet hier konden houden, die deed het erg goed. Dat was een goede zet van JDJ/Brands lijkt me, hoe kom je erbij dat we al 5 jaar geen goed LB hebben (de gehuurde Rodriguez was ook zeer effectief hier)? Zelden iemand zo'n fabuleuze intelligente pass geven als Angeliño vanavond bij de 2-1, dat laat zien dat we een heel goede LB hebben gekocht destijds.
+1/-0

2 maanden geleden
Heb weinig zin in een dure geblesseerde oude speler die zich te goed volgende voor psv op z’n 16e als ik eerlijk ben.
+3/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
2 maanden geleden
We hebben echt geen scouting meer bij PSV . Als je maar jaren achter deze gast aan blijft lopen.
+1/-2

2 maanden geleden
Goh en afgelopen winter was het nog niet bekend dat hij een premier league salaris had zeker? Totaal nutteloos dan om opnieuw te informeren natuurlijk.
Óf dit is een onzin artikel óf bij PSV zijn ze echt heel dom
+3/-0

 
2 maanden geleden
Dat valt me ook op inderdaad. In de winter werd gebracht alsof hij zo graag in Nederland wou wonen. Ik neem toch aan dat hij na 11 jaar PL salaris genoeg verdiend heeft, maar toch is wat geld toch belangrijker voor hem dan in Nederland wonen en familie en dergelijke.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Afgelopen winter kon PSV een hoger salaris bieden. Nu iedereen door corona salaris heeft ingeleverd kun je geen topsalaris aan gaan bieden natuurlijk.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Waarom dan informeren naar een speler waarvan al weet dat je hem niet kunt betalen?
Ik snap dat de kranten weer vol moeten maar om nou te informeren naar een speler die in de premier league speelt en vervolgens af te haken omdat die speler een premier league salaris opstrijkt is een beetje raar toch? Zeker als er afgelopen winter al contact is geweest weten ze toch wel ongeveer wat die speler wil verdienen...
+1/-0

 
2 maanden geleden
Wat wil je dan? Niet vragen en bij voorbaat ervan uitgaan dat het niks wordt? Er zijn toch al vaker spelers gehaald die in eerste instantie onhaalbaar leken?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Er is sinds de coronacrisis wel het een en ander veranderd in de financiële voetbalwereld. Clubs hebben spelers op salaris moeten korten, sommige misschien meer dan andere.
Het kan geen kwaad om in deze nieuwe situatie opnieuw te informeren.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Als iedereen door de Corona inlevert levert Aanhold dan niks in? Lijkt mij iig logisch dat hij dat ook doet? iig naar verhouding, en als hij zo graag/nodig terug naar Nederland wilt dan weet hij wat hem te doen staat, nmlk inleveren.
+1/-0

2 maanden geleden
Hoe zit het eigenlijk met Angelino? is dat geen optie om die proberen terug te halen desnoods huur ?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Die heeft bij Leipzig echt wel laten zien dat hij de stap hoger aan kan, lijkt me dus vergeefse moeite voor PSV
+1/-0

2 maanden geleden
Wat ik vreemd vind is dat PSV al heel lang van Aanholt in het vizier heeft, maar als hij toch de duur is waarom hem dan blijven volgen? Het is wel of niet, kijk dan naar haalbare spelers.
+1/-0

2 maanden geleden
Dit is echt zo'n onzin. Alsof ze dat salaris afgelopen winter niet wisten. Alsof Van Aanholt dat niet wist.
+1/-0

2 maanden geleden
Dit is sneu JDJ ik krijg bijna het idee dat je alleen al het scouting werk doet. Overigens begin ik weer te twijfelen aan JDJ zijn contacten en functioneren. Hoelang hebben we al niet een fatsoenlijk LB en een controlerende middenvelder?
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

almelo antognoni baumgartl boer boscagli bruma crockett dumfries emmen eredivisie gakpo heracles ihattaren jong lindsaywilson madueke malen mauro mvogo piroe romero rosario sadilek sangare schmidt sir teze tinus viergever zahavi