Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Eindhovens Dagblad bevestigt interesse in Yvon Mvogo'

11 augustus 2020 09:09 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

[Update] "Eindhovens Dagblad bevestigt interesse in Yvon Mvogo"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Yvon Mvogo serieus in beeld is bij PSV. De doelman van RB Leipzig zou de nieuwe eerste doelman van PSV moeten worden. Het is echter uitgesloten dat PSV de transfersom van 5 miljoen euro die in Duitse media werd gemeld zal betalen. Het transferbudget zal worden gebruikt om andere posities te versterken. De komst van Mvogo is alleen mogelijk indien hij zijn contract in Duitsland verlengt en vervolgens op huurbasis naar PSV komt. Met Lars Unnerstall, Jeroen Zoet en Hidde Jurjus heeft de club op dit moment al drie doelmannen in de selectie.

Update 11-08 09:09: Ook het Eindhovens Dagblad maakt melding van de belangstelling van PSV in doelman Yvon Mvogo. Er is geïnformeerd naar zijn komst. De international van Zwitserland zou gehuurd moeten worden, maar het is onduidelijk of dat mogelijk is. RB Leipzig zou dan het eenjarige contract moeten verlengen. Een beter meevoetballende keeper was aanvankelijk prioriteit voor Roger Schmidt.


Discussieer mee op de forums


Tags

mvogo yvon leipzig duitsland eenjarige hidde jurjus roger schmidt telegraaf transferbudget unnerstall zoet zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Hopelijk onzin (Waarschijnlijk onzin, Telegraaf) + kapitaalsvernieting van de acceptabele keepers die we nu onder contract hebben.
+7/-2

 
2 maanden geleden
En als een van die twee keepers nu eens vertrekt? Van Jeroen Zoet weten we al langer dat die open staat voor een vertrek. Mocht er een leuke ploeg komen wie zegt dat die dan niet weg wil. Dan heb je natuurlijk wel een extra doelman nodig. Mits je Jurjus als 2e doelman wil hebben

Maar ik begrijp natuurlijk dat een verdediger en middenvelder belangrijker is momenteel. Maar kijken naar een extra doelman lijkt me ook belangrijk want je weet niet hoe de situatie over een paar maanden is.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ja, dat zou inderdaad een reden zijn om te kijken naar extra, 2e, keeper. Ik kan het mis hebben, maar heb niet de indruk dat deze jongen voor een reserve-rol komt. En dan zitten we weer een jaar lang met de discussie wie er op de goal moet staan. Gezien de nood op andere plekken vind ik Unnerstall of desnoods Zoet prima als 1e. Elke extra euro aan concurrente voor hen zie ik liever gaan naar een back of goede middenvelder. Daarnaast krijg je voor Zoet of Unnerstall natuurlijk niks meer als je al een nieuwe 1e keeper hebt aangetrokken.
+1/-0

2 maanden geleden
Is het daadwerkelijk zo moeilijk om een, van origine, linksback te halen die het elftal beter maakt en die niet van Aanholt heet? Al een jaar of 5 zijn we hiermee bezig? Waar heeft PSV een duur scouting apparaat voor? Inzake deze keeper: zie eerst Zoet maar eens voor €3m te verpatsen. Die zal wel weer gratis een transfer gegund worden omdat hij zoveel voor de club betekent heeft. Armoei troef bij ons cllupku.
+9/-5

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
@tony: vwb wat je zegt over Zoet, dat bedoel ik met wat zakelijker opstellen; spelers komen toch wel terug naar PSV, cker jeugd spelers, hebben alles - nou ja naast hun eigen inzet/talent dan - te danken aan ons clubje.

Liever de slimste dan het braafste jongetje vd klas...

OT: LINKS BACK = prio nr 1
+1/-1

 
2 maanden geleden
De gehele Europese top zit achter Zoet aan dus dat komt goed. Die ‘netheid’ heeft PSV in het verleden veel gebracht. Wij kunnen in de wereld van het grote geld niet mee helaas waardoor je wederom een voorbereiding hebt met een totaal incomplete voorbereiding
+2/-4

 
2 maanden geleden
Eigenlijk zitten we nu met een jeugd-team. Dit PSV lijkt totaal niet op het team met Van Bommel, Cocu, Vogel, Bouma en Ooijer.
+1/-4

2 maanden geleden
Je stelt als John de Jong een trainer aan die een meevoetballende keeper wil.
Zoet en Lars kunnen dat niet en die moeten dalijk plaats maken voor een keeper die wordt gehuurd voor 1 seizoen?
Wanbeleid van de eerste orde,beleid maken is ook vooruit kijken.
+2/-2

 
2 maanden geleden
Punt 1: het is de telegraaf
Punt 2: is hij al gehuurd?

Niet zo paniekerig, de weg in transfer Land is lang dit jaar en als PSV moeten we inventief zijn...
+7/-2

 
2 maanden geleden
Spuit 11, aka het uithangbord van onze club heeft het er nu ook over. Die zal gedegen onderzoek hebben gedaan waardoor hij (wederom) wat later is dan de rest.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Bedoel je nu dat we een trainer aan hadden moeten stellen die geen meevoetballende keeper wil? En ook het liefst speelt zonder linksback en scorende middenvelders, zodat hij goed bij de huidige selectie past? Succes met zoeken.
+13/-1

 
2 maanden geleden
Waarom haal je Lars Unnerstal dan?
Deze selectie is Op Bergwijn na helemaal in tact gebleven en is de selectie die John goed genoeg vond.
En zal op minstens 4 plaatsen versterkt moeten worden met name verdediging en middenveld.
Of zie je Baumgartl nu wel opeens op de middenlijn verdedigen met 50 meter ruimte in de rug?
Zal Hendrix of Sadilek nu wel opeens met steekpass strooien?
En waar wacht John op met zijn versterkingen?
Moet zeker weer allemaal op het laatste moment.
.
+2/-2

 
2 maanden geleden
Je vergeet het gebrek aan scorend vermogen en creativiteit bij onze middenvelders te benoemen.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Lars is gehaald voordat Schmidt in beeld was met de nieuwe voetbalcultuur/filosofie.
+5/-0

 
2 maanden geleden
open/sluit de onderstaande quote:

En waar wacht John op met zijn versterkingen?
Moet zeker weer allemaal op het laatste moment.""In de voetballerij lopen nu zoveel dingen door elkaar heen, dat sommige clubdirecteuren en zaakwaarnemers niet eens de telefoon opnemen", aldus Gerbrands

Als jij belt nemen ze wel op?
+2/-0

 
2 maanden geleden
Volgens mij hebben Overmars en Arnesen daar geen problemen mee. De een na de andere nieuwe speler wordt daar gepresenteerd. Heeft dat alleen met netwerk te maken?
+1/-2

 
2 maanden geleden
Tony, Arnesen voldoet gewoon aan de roep in Rotterdam om spelers te halen "versterking of niet dat zien we later wel" en bij Ajax wordt er meer gekeken naar eventuele latere opbrengst van een speler daar ze genoeg poen hebben om dit soort zaken te doen, maar vergeet niet dat ze daar ook met een overschot aan spelers zitten, bij ons moet het beleid nog gaan draaien, de samenwerking met de nieuwe trainer moet nog vorm krijgen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Wie? Wat hebben die 2 ermee te maken?
Volgens mij zit PSV ook niet achter dezelfde spelers aan.
+2/-0

2 maanden geleden
Volkomen logisch. Of Unnerstall of Zoet gaat op de bank belanden. Beide gaan ze daar geen genoegen mee nemen en dus gaat er 1 willen vertrekken en dus moet daar nu al rekening mee worden gehouden en moet men op zoek naar een keeper.
+1/-0

2 maanden geleden
Nieuwe trainer nieuwe visie nieuwe opzet, dus hoort/mag deze zo geprezen man zijn benodigde materiaal influisteren.
+1/-0

2 maanden geleden
Tsja Schmidt is een passant zoals elke trainer. Hem moet duidelijk gemaakt worden dat beide keepers ver boven het gemiddelde eredivisie nivo uitsteken en er dus geen nieuwe keeper gehaald wordt, mits een van beiden vertrekt (voor een redelijk bedrag).
+4/-0

 
2 maanden geleden
Denk je dat Unnerstall en Zoet genoegen nemen met een plek op de bank? Nee he? Logisch dat ze dan op zoek gaan naar een keeper en dat ze zoeken naar een keeper die past bij het spel van Schmidt en proberen een completere/betere keeper te halen, toch?
Daarbij.. welke trainer er bij PSV zit maakt weinig uit, een keeper zou altijd mee moeten kunnen voetballen. Ballen tegenhouden is allang niet meer het enige wat er van een keeper wordt verwacht, zeker in Nederland is dat al decennia lang een dingetje.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Als Zoet en Unnerstall geen genoegen nemen met een plek op de bank, wat lost het dan op door nog een speler te halen die alleen voor de basis is? Dan moeten Zoet en Unnerstall dus allebei weg
+3/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Zodra 1 van die 2 vertrekt is er ruimte om te verbeteren en die kans moet je natuurlijk grijpen. Of liever nog wat middelmaat halen voor op de bank? Volgens mij is al meerdere keren vanuit PSV gezegd dat er alleen versterkingen worden gehaald, geen spelers voor de breedte. Mocht Mvogo komen dan moet degene die blijft, of dat nou Zoet of Unnerstall is, opnieuw de strijd aan met Mvogo. Als Mvogo beter is is dat pech voor de blijver, kan de blijver in de winterstop ook vertrekken als hij dat zou willen en kan PSV zich nog een keer versterken.
Ik zeg niet dat Unnerstall en/of Zoet weg moeten of te slecht zijn, maar als je je kunt verbeteren, door 1 of 2 meevoetballende keepers betere keepers die ook kunnen meevoetballen kan halen, moet je dat niet nalaten.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Helemaal mee eens,Toon had het van de week nog over gebrek aan visie bij de KNVB,dus zeg ik;ga nou eens investeren met een lange termijn visie.
Van achteruit gericht selecteren naar een elftal wat uiteindelijk goed genoeg is om mee te spelen met de 32 besten.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Is dat überhaupt mogelijk in deze tijd? De beste spelers worden verkocht elk jaar.
Wel wordt de laatste jaren veel meer geld in de opleiding gestoken en terecht, dat is ook lange termijn visie.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ja dat is mogelijk, zie Eindhoven als kleine stad en PSV als - international gezien relatief - kleine club, die toch maar mooi de CL (Europa cup 1) en EL (UEFA cup) won ten koste grote clubs Barcelona, Real Madrid en Benfica!

Uitgekiend beleid, durf en n beetje geluk, onze vrienden uit Adam hebben dat vorig jaar nog aangetoond, net als PSV in 2005!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Deze dagen is het voetballandschap niet meer te vergelijken met destijds. Money rules. Als ik zie dat een linksback uit de 2e Engelse liga waar PSV- interesse in zou hebben volgens zeggen al €600.000 salaris verdient dan zegt dat veel. Daarbij komt dat er destijds door veel minder clubs professioneel werd gescout in vergelijking met deze dagen. Je noemt Ajax maar die kunnen €4 miljoen salaris betalen aan Blind en Tadic waardoor ze in staat bleken een ervaren as neer te zetten. Vergelijk dat eens met PSV waar we al een seizoen of 5 bezig zijn om een linksback te halen en waar dit nog steeds niet gelukt is. Ik wil niet weer als zwartgallig neergezet worden dus zal mijn verhaal hierbij laten. Volgens mij vergelijk je appels met peren.
+1/-1

 
2 maanden geleden
In 15 jaar is veel veranderd. Ik zie niet gebeuren dat wij nog enige rol van betekenis gaan spelen Europees. Misschien een keertje met veel geluk.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
In 2016, 4 jaar geleden stonden we anders op de drempel van de 1/4 finale CL...
+2/-1

 
2 maanden geleden
Vergelijk die as of het middenveld van toen eens met die van nu. Moreno en Guardado in hun beste tijd, het koppel van Ginkel en Propper. En dan zijn er nog PSV-fans die piepen dat Guardado en Moreno voor veels te weinig vertrokken. Dat PSV was mede een verdienste van Brands. Theoretisch kan het inderdaad eens maar als ploegen als Benfica €2,5m per jaar voor een Vertongen lappen dan weet je dat dergelijk ervaren jongens normaal niet voor PSV kiezen. Een ervaren as begint alles mee. Je hebt vorig jaar gezien dat het ontbreken ervan killing kan zijn. Of denk je dat een Hendrix of Dumfries wel even de kar gaan trekken?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Eens met je betoog Tony,in mijn ogen ook een realistische weergave van onze huidige status.(en misschien is AZ op het moment al verder)
Wel vind ik dat de visie en het beleid moeten afgestemd zijn op het bij de beste 32 van Europa te horen,ook al zal dat nog niet meevallen.
+1/-0

2 maanden geleden
Kijk eens vanaf 1.20 dat zijn reddingen van Gomes kwaliteit misschien is hij daarom toch een goede optie.

https://www.youtube.com/watch?v=BbegKjy7Cbglink
+3/-0

 
2 maanden geleden
Beslist een atletische keeper, maar kan ie ook meevoetballen? In het filmpje zie je alleen zijn beste reddingen... Keepers van 50 jaar geleden die in de 16 meter heer en meester waren (zoals Jan Jongbloed 1974) en zonodig oprukken naar de middellijn, die bestaan niet meer...
+1/-0

 
2 maanden geleden
Haha Jan Jongbloed, was in die tijd een redelijke laatste man, maar keepen kon hij niet. Heeft het ook alleen maar tot FC Amsterdam geschopt.
+1/-0

 
2 maanden geleden
YouTube beelden zeggen niet alles. Zelfs van onze Bruma kun je een leuk filmpje maken.
+2/-2

 
2 maanden geleden
Ik zou zeggen "doen" Tony, misschien wordt hij dan nog wel verkocht ;-)
+1/-1

 
2 maanden geleden
Het zal tijd worden dat er eens wat gaat gebeuren. Een voorbereiding met jongens als Piroe, Rigo, Bruma en noem er nog eens 5-10 is als een vrije dag in de Efteling voor een trainer lijkt me. Dergelijke jongens gaat hem niet worden.
+2/-2

 
2 maanden geleden
Op zich vind ik het wel heel goed dat PSV veel jong talent heeft. Die gaan later allemaal geld opleveren (op Bruma na). Maar je moet wel een as met ervaring aan deze selectie toevoegen die de jonkies kan sturen en stabiliteit kan geven.
Persoonlijk heb ik wel een goed gevoel bij Unnertsall en zie ik hem niet als een zwakke plek van ons elftal.
Misschien moet eerst Dumfries verkocht worden voordat PSV iemand kan gaan kopen.
+1/-1

2 maanden geleden
Als je een meevoetbalende keeper zoekt pak er dan een die ook als linksback uit de voeten kan.
+8/-3

2 maanden geleden
Zoet verdiend uiteraard ook een nieuwe kans onder Schmidt. Maar zoet zit te lang bij de club, hij is verzadigd. Zijn honger naar succes en prijzen is er niet meer bij PSV. Vind persoonlijk daarom ook dat zoet beter een transfer kan maken. Die brengt altijd 5 tot 8 miljoen op. Van dat geld kan PSV de keeper halen die ze graag willen plus nog wat over houden voor een andere positie te versterken. Lars is in mijn ogen de nummer 1, zo lang er niets bij komt. Creeer nu we toch op de Duitse tour zijn maar een Duitse Abwehr met Baumgartl en Lars Unnerstall zoals we met Alex en Gomes ooit een Braziliaans duo hadden.
De nieuwe keeper die eventueel komt zou heel leuk zijn als ie echt mee kan voetballen dan heb je namelijk gewoon een mannetje extra, alleen het is voorin te doen, daar moet je voetballen en scoren. De nieuwe keeper die eventueel dan ook moet komen moet vind ik niet alleen kunnen meevoetballen maar moet ook een echt betere keeper zijn tov Unnerstall. Mvogo is wel een echt meer dan prima keeper, die van Anderlecht hendrik van crombrugge vind ik zelf wel een topper. Praat ook Nederlands en is 26 dat is wel een mooiere leeftijd vind ik. Alleen die moet rond de 10 miljoen kosten wat ik erg veel geld vind. Delanghe wordt op langere termijn onze 1e keeper, misschien willen ze Mvogo een jaartje huren en daarna Delanghe voor de leeuwen gooien? Milan deed het ook met Donnarumma. Wat goed is komt snel.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Inzake Zoet: hoe kom je erbij dat die altijd €5-8m opbrengt? Is John de Jong nog met vakantie dan of houdt die de potentiële kopers weg uit Eindhoven?
+1/-1

2 maanden geleden
Ik wens hem heel veel succes bij het Eindhovens Dagblad.
+3/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

almelo antognoni baumgartl boer boscagli bruma crockett dumfries emmen eredivisie gakpo heracles ihattaren jong lindsaywilson madueke malen mauro mvogo piroe romero rosario sadilek sangare schmidt sir teze tinus viergever zahavi