Transparent
Inloggen
Sluiten

Manager St. Mirren: 'Ik heb met John de Jong gesproken over Joël Piroe'

14 augustus 2020 13:35 - BBC.com
Foto: Pro Shots

Manager St. Mirren: "Ik heb met John de Jong gesproken over Joël Piroe"; image source: Pro Shots

St. Mirren hoopt op de komst van Joël Piroe. Dat bevestigt manager Jim Goodwin van de Schotten tegenover de BBC. "Hij is nog een jonge speler, maar wel iemand waarvan PSV veel verwacht voor de toekomst", aldus Goodwin. "Ik ben met John de Jong gesproken en gevraagd of hij ons op de lijst wil zetten. Joel is een erg getalenteerde jonge voetballer en staat ook in de belangstelling van andere clubs. De kans voor ons is klein, maar als je het niet vraagt, zul je het zeker niet krijgen."

Meer op BBC.com
Tags

jong mirren piroe goodwin bbc getalenteerde jim

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Maan (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Jaartje verhuur kan hem goed doen, had bij Sparta wel al meer speelminuten verwacht. Jaartje NAC of VVV of dergelijke zou wel goed zijn.

Off: zou Wesley hoedt iets voor ons kunnen zijn? Is goedkoop en wat moet weg en is nog redelijk jong. Bult ervaring en NL, zal zich in NL ook nog wel willen bewijzen en misschien zelfs in de EK selectie willen spelen.
+2/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Joel, ga dat maar eens proberen, in Schotland word jij een kerel! En kom je terug met een bagage vol levens ervaring en voetbal ervaring👍
+2/-0

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden
Deze speler is een goalgetter gebleken in de jeugd, heeft het OK gedaan in JPSV maar is het niveau ontgroeid. Als verhuurde speler is het toch moeilijk om bij Sparta een vaste plaats te kunnen bemachtigen, maar dat is in mijn ogen wel het niveau (top JL league, aanvallende ploeg, veel aanwzigheid in de 16) waarop hij het tenminste moet laten zien. Nigel Hasselbaink deed het heel goed bij St. Mirren en is daardoor verdienstelijk vertransfereerd naar een aantal clubs in het rechterrijtje van verschillende leagues. Dit wordt een belangrijk seizoen voor Piroe om zich te laten zien dat hij ooit van waarde kan zijn voor PSV1, zo niet en hij doet het goed bij St. Mirren dan heeft bij nog zeker 3-4 jaar voor zich in een traject ala Nigel Hasselbaink (waar helemaal niks mis mee is).
+2/-0

Hangt al een tijdje aan de boom.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
OT: ik lees dat Ricardo Rodriguez naar Torino zou gaan voor een paar miljoen en wat bonussen en tegen een salaris van €1,5m per jaar. Indien waar, snapt iemand er dan nog iets van? Alsof Moreno, Guardado, Memphis, Wijnaldum en Luuk niet meer pakten dan die zogenaamde €1m salarisplafond. Inzake Piroe: gewoon eens een beslissing nemen en verpatsen indien men intern niet overtuigd is. Kan er weinig van, niet het type spits voor PSV wat mij betreft.
+4/-3

 
1 jaar geleden
Als het 1,5 miljoen netto is dan is hij denk ik gewoon te duur voor PSV. In Italië is het belastingklimaat voor voetballers veel gunstiger. Dus zo’n jongen kiest dan al snel voor het geld, ik kan het hem niet kwalijk nemen.
+1/-2

 
1 jaar geleden
Waaruit blijkt dat hij zo voor geld kiest ?
Hij heeft meerdere keren aangeven graag voor PSV te willen voetballen en kwam op mij niet over als een speler die op geld uit was. 1,5m per jaar is een prima bedrag voor een speler die PSV meteen naar een zeer goed niveau kan tillen.
+3/-2

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Die 1,5 miljoen is denk ik netto. In ieder geval valt het niet in de salarishuishouding van PSV, dat is duidelijk. Zie de post van Rik Elfrink. Bij Milan verdiende hij 3 miljoen netto en 5,5 miljoen bruto en het was al duidelijk dat hij wel wilde inleveren, maar niet extreem veel.
PSV had hem een bruto salaris van 2,8 miljoen moeten aanbieden (=1,5 netto). Dat is dus gewoon te veel.
+1/-2

 
Juist, er wordt hier gereageerd alsof Rodrigues zelf helemaal niks te zeggen heeft, mocht het waar zijn van Torino dan heeft het zijn goedkeuring en zit hij niet op PSV te wachten.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Mochten de bedragen kloppen dan vind ik een paar miljoen en wat bonussen voor PSV echt wel de hoofdprijs maar die gok zou voor een speler als Rodriguez wel genomen mogen worden.
Anderhalf miljoen salaris is wel extreem hoog, zeker in deze tijden waarin elke cent omgedraaid moet worden, zou bovendien een zorgen voor scheve verhoudingen binnen de selectie dus vind ik wel een plausibele reden om het af te blazen.
Het lijkt mij onwaarschijnlijk dat de bedragen kloppen, hij zou bij AC Milan meer dan 2 miljoen verdienen en zou dus 25% minder gaan verdienen, daar zou ik zelf niet mee akkoord gaan maar iedereen is anders natuurlijk
+1/-0

 
1 jaar geleden
Scheve gezichten..Bruma verdient 3.5 miljoen per jaar..
+2/-0

 
1 jaar geleden
Welke Bruma? Die bij ons speelt?
+1/-0

 
Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Inzake Rodriguez.... ben het volledig met je eens... John de Jong heeft een enorme grote slaappil ingenomen voor een paar weken geleden.... en hij droomt nog steeds denk ik....
+5/-2

 
Souza Faria 11 (geschorst)
1 jaar geleden
Inderdaad wat een wanbeleid. Rodriguez hadden ze makkelijk binnen kunnen hengelen voor dit bedrag. Das nog een stuk minder dan Bruma.
Maar Schmidt begint al ongeduldig te worden gezien zijn uitspraken over versterkingen.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Volgens mij moet jij gaan solliciteren als TD bij PSV @souza, want je schijnt het continu beter te weten en te kunnen doen dan JdJ. Zelfs inzake Rodriguez schijn jij alle details te weten, in ieder geval veel beter dan JdJ.
+6/-2

 
1 jaar geleden
Wat vind jij van onze aankopen tot nu toe?
+3/-4

 
Souza Faria 11 (geschorst)
1 jaar geleden
Hij is tevreden -:)
Je moet inderdaad nu zoveel mogelijk met je basis bezig zijn anders heeft heel die voorbereiding geen zin. Als er dadelijk tegen het eind 4 spelers bijkomen moet je weer opnieuw beginnen.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Daar kan ik eerlijk gezegd niet over oordelen @tony, van veel jonge aangetrokken spelers weet ik niets. De transferwindow loopt tot begin oktober, er is nog wtijd genoeg. Niets bijzonders, zo gaat het al jaren dat tegen het einde van de transferwindow de meeste deals gemaakt worden. PSV is niet in een positie hierin iets te forceren.
+2/-1

 
Souza Faria 11 (geschorst)
1 jaar geleden
Aangetrokken spelers ? Huh iets gemist ? Wie ?
+2/-1

 
Riverside (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Zeg... word jij ook ff wakker, pvh?! Vorig zomer alle aankopen een grote vlop voor zover... en nu? Je had klaarblijkelijk de kans Ricardo gewoon binnen te hengelen, al dan niet met lager salaris en met mooi tekengeld.... maar onze sjon.... droomt lekker verder, enkel bezig met aankoopjes voor jong psv.... en heel veel aankoopjes van 1-2-3 ton word uiteindelijk ook een groot bedrag....die je ook anders had kunnen besteden naar mijn idee.... half augustus... en nog steeds GEEN linksback.....om te 😢
+2/-2

 
1 jaar geleden
Vertel me een @riverside, wat weet jij nu precies over de gesprekken de JdJ gehad heeft met met Rodriguez en zijn manager? Waar is het misgegaan in het gesprek, waar is JdJ de fout in gegaan, ik hoor het graag. Zou Rodriguez naast het geld het misschien veel interessanter vinden om in de Serie A te voetballen dan in de eredivisie? Betaalt Torino wellicht een salaris die niet aan de orde kan zijn bij PSV? Vragen en vragen, weet jij het antwoord, ikke nie!
+4/-1

 
Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Ik ook niet.... maar feit blijft dat hij financieel wel haalbaar zou zijn.... ik denk dat hij kiest voor Turijn omdat hij dan in Zwitserland kan wonen, kort over de grens, dus ideaal voor hem....
+2/-3

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Dat bedoel ik maar, àls het financieel allemaal mogeljk zou zijn(en dat is de vraag), moet er wel de wil zijn om hier te voetballen, dat is aan Rodriguez, niet aan PSV. Dan is er ook nog Schmidt, hoe zou hij de rol van Rodriguez zien?
+2/-1

 
1 jaar geleden
@Tony, Ik lees het ook net. 3 miljoen als verkoopprijs.
Ik snap er niks van dat PSV deze man laat lopen. Was een enorm rustpunt in de verdediging en liet iedereen om zich heen meteen 2 klasse beter voetballen.
Als PSV zo'n jongen niet kan betalen, dan is Ajax zo uit zicht.
+2/-2

 
1 jaar geleden
@WouterErik: ik realiseer me dat dit allemaal een groot ALS gehalte heeft maar ik denk er precies zo over (indien waar). Als Schmidt maar niet tegen hetzelfde probleem aan loopt als van Bommel met deze selectie.
+2/-2

 
1 jaar geleden
@Tony, omdat we fans zijn en niet in de boeken kunnen kijken kunnen we niet beter schrijven dan met 'Als". Maar 'als' we een beetje op ons gevoel af gaan tav van wat er gebeurd, dan krijg ik het idee dat ze rekening houden met pratisch geen inkomsten uit het stadion, en dus een veel lager budget.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Heb je Rodriguez gesproken @woutererik, heeft hij je verteld dat hij liever naar PSV was gegaan?
+3/-1

 
1 jaar geleden
Er was een uitgebreid interview op PSV-TV waarin hij zeer positief over kwam tav bij PSV blijven, ook in een nieuwe rol om jonge spelers te begeleiden.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Ik denk @woutererik dat Rodriguez zo slim is om altijd een positief verhaal te vertellen mbt. PSV, laat staan èlke club. Hij 'moest' niets, had een goed salaris bij Milan, kan me voorstellen dat hij met minder geen genoegen neemt. Nu kan hij in de Seria A blijven spelen met wellicht een minimaal gelijk salaris. Ik begrijp het eerlijk gezegd wel.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Heb jij hem gesproken PVH? Inzake je eerder opmerking: er is nog tijd genoeg voor aankopen: theoretisch is er tijd genoeg maar ideaal is het zeker niet. Verre van dat. Lekker met types als Piroe en Rigo oefenen. Wat schieten we daarmee op? Straks begin oktober een paar huurlingen erbij en dan begint de echte voorbereiding pas.
+1/-1

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Kunnen wij nu niet goedkoop Lyanco ophalen, zouden we ze mooi tuk hebben.
Ik vind het laten lopen van Rodriguez echt een aderlating. Had er een miljoen salaris extra tegenaan geklapt en je had hem 1000% zeker kunnen behouden en van de zomer met dikke winst kunnen verkopen. Dit soort spelers zijn meer dan een zekerheidje en brengen andere spelers naar hogere niveaus. Talenten die we behoorlijk wat hebben kunnen zoveel leren van zo’n type speler, qua voetbal, qua mentaliteit, qua tactiek, qua inzet en qua keuzes die je moet maken in je leven/loopbaan.
+2/-1

 
Goed plan inderdaad met een salarisplafond
+3/-0

 
Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Een salarisplafond is prima, en ook bekend bij PSV, daarentegen, kun je “grotere” spelers binnen halen/paaien met tekengeld, buiten standaard salaris om, en afspraken maken met eventueel vertrek met een mooie kans... het is echt niet zo moeilijk...
+2/-1

 
1 jaar geleden
De spelers leveren tot 20% salaris in en jij vindt het logisch dan met miljoenen tekengeld te strooien?
+1/-0

 
Het is pjd niet dat PSV hem laat gaan, is gewoonweg zijn keuze! de man heeft nmlk ook een eigen wil,begrijp en respecteer dat alles in zijn voordeel is in Torino, hou eens op met dat gejammer, persoonlijk vond ik hem beter dan wat we hadden, maar denderend ? NEE.
+2/-0

 
Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Nou, dit is denk ik wel het beste wat we op die positie konden krijgen
+2/-1

 
Zeg ik ook, maar nou moeten we verder kijken, hoppatee forsa PSV!
+1/-0

Z. on de Bok (geschorst)
1 jaar geleden
Typische speler waarvan ik het gevoel heb dat je er, vroeg of laat, spijt van gaat krijgen als je hem weg laat gaan, net als Lammers.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Het makkelijk kunnen maken van veel goals is een belangrijke skill. Deze speler heeft er echt overmatig veel gescoord in de jeugd. Dit soort spelers moet je niet te snel afschrijven en binnen zijn huidige contracttermijn zijn er voldoende mogelijkheden voor hem in een verhuurconstructie. Vertessen is vergelijkwaardig, maar is iets meer compleet in zijn voetballende vermogen.
+2/-0

 
Als Vertessen eens blessure vrij kan worden wel, heeft net als Teze een extra versnelling, heb op dit moment wel eens het idee dat hij te sterk is voor zijn spieren. Vertessen kan wel makkelijk scoren en heeft een goed schot.
+1/-0

 
Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Dat heb ik dus niet.... zowel piroe als Lammers zouden bij een prima bod voor mij mogen gaan....! Beide denk ik niveau subtop van Nederland
+1/-4

 
1 jaar geleden
Gelukkig hoef jij niet te beslissen!
+6/-1

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Zowel piroe als zeer zeker Lammers mogen absoluut niet definitief vertrekken. Lammers gaat een topspits worden voor psv en van piroe verwacht ik ook enorm veel. Als je talenten als Lammers niet goed genoeg vind ben ik benieuwd naar het niveau talent dat jij ambieert?
+4/-1

 
Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Malen is 10x beter dan Lammers ooit zal worden! Dus dat niveau vind ik dat we na moeten streven!
+2/-3

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Ok ben ik het niet mee eens. Malen heeft de kans gekregen het te laten zien. Lammers heeft pech gehad met z’n blessure. Na Basel vorig jaar had ie anders gewoon heel het seizoen basis gestaan lijkt me en had malen ook geen doorbraak gehad. Lammers heeft het ook bij Heerenveen al laten zien, club die toch beduidend minder is. Was daar iedere wedstrijd de beste. Malen is zeker een enorm talent waar nog veel meer rek in zit als dat we nu gezien hebben. Is enorm snel en scoort ook makkelijk, maar als we een bod van 40+ zouden kunnen krijgen mag ie van mij gaan. Dan kan psv zich versterken op nodige posities en met Lammers, piroe, Gakpo, Doan, vertessen en met name Romero!! Hebben we genoeg mensen die het op kunnen vangen. Romero wordt hopelijk de nieuwe vaste spits van psv. Met Lammers eromheen als een soort 9.5 Type. Met madueke die in de pittstraat klaar staat heb je een nieuwe generatie al klaar staan om malen weer op te volgen. Na Memphis, bergwijn, malen nu hopelijk madueke. Daar zie ik nog veel meer in dan in Malen. Dus als je die goed kunt verkopen dan kan psv zich goed versterken en kan madueke ook een plekje doorschuiven.

On topic: piroe niet verkopen, enkel verhuren. Mag nu zeker even aftasten wat zijn niveau is en kansen zijn binnen deze selectie met de nieuwe trainer. Maar met het aanvallend materiaal wat we momenteel hebben is een basisplek en zelfs een korte invalbeurt niet realistisch voor dit seizoen. Heeft zeker wel toekomst, maar we hebben er nu veel die echt verder zijn en moeten spelen. Vandaar dat verhuur aan een bv nac of vvv imo de beste optie is.
+3/-1

 
Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Ben het niet met je eens, en daarvoor heb ik niet zo’n lang verhaal nodig....we zullen zien, Lammers komt structureel te kort, op alle fronten.... kan niet passeren, heeft geen snelheid, geen moordend schot etc.....
+2/-3

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
We hoeven het ook niet eens te zijn of te worden. Alleen vraag ik aan je dat als je talenten als Lammers niet genoeg vind welke niveau talent je dan ambieert. Als je dan met malen aan komt zetten, die al basis speler is. Tja dan ambieer ik ook talenten als Frenkie, Memphis, Robben etc. Je noemt geen jeugdspeler op. Misschien volgende keer dan toch een langer verhaal proberen;-)
+1/-0

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
En als iemand een moordend schot heeft bij psv dan is het wel Lammers. Die kan zowel met links als rechts een bal moordend plaatsen. Denk dat je Lammers nog niet veel aan het werk hebt gezien.
+1/-0

 
1 jaar geleden
@Maan: inzake je 1e alinea dat Malen zonder blessure van Lammers geen kans zou hebben gehad. Kunnen we niet beoordelen. Het moge duidelijk zijn dat Malen een totaal andere type speler is en veel diverser. Is Lammers eigenlijk wel een type spits voor PSV? Malen is veel beweeglijker, dynamischer etc etc. Persoonlijk denk ik dat Lammer gewoon gaat banken onder Schmid. Inzake Piroe en hem: ik hoop dat PSV eindelijk eens keuzes durft te maken en eventueel tot verkoop overgaat mocht men concluderen dat iemand eigenlijk net iets tekort komt.
+2/-1

 
Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Wederom met je eens, kaf van koren scheiden 👍
+2/-1

 
1 jaar geleden
Voetballers zijn juist constant in ontwikkeling,en daarmee zal je toch rekening moeten houden en in je afwegingen moeten meenemen.
Als de potentie aanwezig is om tot een topper uit te groeien,bestaat de mogelijkheid dat je het kaf en het koren te snel scheidt.
En dus eventuele mogelijke miljoenen mis loopt.
Daar er in het verleden ook al is serieuze interesse van Juventus was,denk ik dat Psv dit in de besluitvorming mee neemt.
+4/-1

 
@Tony; Van je tekst klopt eigenlijk helemaal niets, Malen is niet veel beweeglijker dan Lammers, ik denk eerder andersom alleen Malen is wel veel sneller op de eerste 10 meter. En Piroe vergelijken met Lammers slaat als een tang op een varken. Vergelijkbaar met Piroe is Romero beide sleuren voorin en stoppen veel energie in de wedstrijd. @Maan; helemaal met je eens, denk dat jij net als ik hem veel hebt zien spelen.
+4/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vergelijk Piroe en Lammers niet. Enige wat ik zeg is dat wat mij betreft er 1-2 spitsen worden verkocht mocht er intern de conclusie getrokken worden dat ze tekort komen. Als er daadwerkelijk belangstelling voor een Piroe is, zoals ik lees, dan moet je in een dergelijk geval het ijzer smeden als het heet is. Inzake Lammers versus Malen: naar mijn bescheiden mening kun je met Malen veel beter met veel ruimte voor je spelen (in de omschakeling) omdat Malen veel dynamischer en sneller is. Maar ik zal er wel weer niks van begrijpen. Daarbij komt dat Malen, naar mijn mening multifunctioneel is. Ik blijf erbij dat Lammers een beperkte spits is. Piroe al helemaal. Die heeft een draaicirkel van een oude DAF uit 1972
+1/-0

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Lammers is imo een 9,5 idd heel anders dan malen. Maar van een Lammers zijn er maar weinig. Vandaar dat we weer op het punt komen dat ik hem zeer zeker niet zou verkopen. Die jonge wordt enorm onderschat.
+1/-0

 
1 jaar geleden
@Maan, Ik ben ook positief over de kwaliteiten van Lammers.
Lammers is geen speler a Romario/Ronaldo, maar hij heeft wel een goed schot en kan goed kappen en draaien in de 16. Hij maakte vorige week een prachtig doelpunt in de oefenwedstrijd. Tav het beoordelen van spitsen hangt het erg af waar mensen naar kijken: Alleen naar de balvaardigheid-techniek (zoals Romario) of naar hoe functioneel een spits is (zoals bv Luuk de Jong).
Lammers moet zeker een doorontwikkeling bij PSV krijgen, om te kijken waar zijn top-niveau ligt.
+3/-0

1 jaar geleden
21 en nog geen pot gebroken op het hoogste niveau. Gewoon laten gaan.
+1/-1

 
Z. on de Bok (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Luca Toni, Ribery, Forlan, Drogba, Zidane, Hulk, Huntelaar, Kuyt, van Hooijdonk, Makaay... Allemaal nog niks of weinig laten zien toen ze 21 jaar waren.
+4/-0

1 jaar geleden
@Pvh, Mee eens.
Nu maar hopen dat onze Schmidt het duitse voetbal van Bayern München er bij ons in gaat slijpen ;-)
+2/-0

 
1 jaar geleden
@WouterErik: Het tikkie takkie van City zou ik ook prima vinden alhoewel die hier geregeld als Europese subtopper worden betiteld door een enkeling.
+1/-1


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arensman bakayoko boscagli brands bruma crockett doan feyenoord fofana gakpo ginkel gotze guti james jong leemreize madueke mauro mwene obispo openda ramalho romero sangare sonny teze veerman vertessen vinicius zahavi