Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV onderuit tegen FC Eindhoven

17 augustus 2020 20:28
Foto: Pro Shots

Jong PSV onderuit tegen FC Eindhoven; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft maandagavond een oefenduel tegen FC Eindhoven verloren. Het duel in het Jan Louwers Stadion eindigde in 1-0. Een flink gehavend Jong PSV wist nauwelijks tot kansen te komen. Doelman Maxime Delanghe stopte in de eerste helft nog een strafschop, maar kon niet voorkomen dat hij vlak voor rust alsnog geklopt werd. Aanvallers Yorbe Vertessen, Djenairo Daniels en Cheikh Touré waren vanwege blessures niet inzetbaar, net zoals verdedigers Tijn Daverveld en Shurandy Sambo.
Discussieer mee op de forums


Tags

jong cheikh daniels daverveld delanghe djenairo gehavend geklopt sambo toure vertessen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Ook bij JPSV blijft is er nauwelijks transfernieuws te melden. Het team heeft ingeleverd op het vlak van ervaring op KKD niveau en zelfs met die ervaring wist het zich nauwelijks staande te houden. Je kan niet verwachten van de doorgeschoven jeugd dat deze jongens het beter gaan gaan doen en daarnaast is er maar een beperkte groep afvallers bij PSV1 die JPSV nog een jaar zal accepteren. Dit team gaat het ondanks de blessures heel moeilijk krijgen aankomend seizoen. De Tweede Divisie is niet het niveau waarop je de uitzonderingen in de jeugdopleiding gaat klaarstomen voor een plek in de selectie bij PSV1. Het wordt tijd dat John de Jong (niet alleen hier) in actie gaat komen
+2/-0

 
9 maanden geleden
Helemaal mee eens, onbegrijpelijk dat er na een 18e plek vorig seizoen nauwelijks iets aan selectie en/of staf wordt gedaan. Er is weinig reden om aan te nemen dat het dit seizoen plots weer beter gaat.

Onze TD functioneert nog steeds als hoofdscout en zeker niet als voetbaltechnische baas met visie en daadkracht.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aisatti arsenal barcelona belastingvoordeel chelsea dumfries eigenaren eredivisie feyenoord floristhfc geografisch geografische gewone godenzoon historie ihataren ihattaren kloof liverpool madrid malen martinez milan nba rasmussen rensch shevchenko uefa var willy