Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV presenteert derde tenue voor komend seizoen

20 augustus 2020 21:27 - PSV.nl
Foto: PSV.nl

PSV presenteert derde tenue voor komend seizoen; image source: PSV.nl

Via de officiële kanalen heeft PSV het derde tenue voor komend seizoen gepresenteerd. Het zwarte shirt geldt als een eerbetoon aan het GLOW-lichtfestival. De rode banen in de structuur van het shirt is een subtiele verwijzing naar GLOW. "GLOW is inmiddels net zo Eindhovens als PSV", aldus commercieel directeur Frans Janssen van PSV. "Het lichtfestival kleurt niet alleen de stad, ook PSV heeft een stevige connectie met GLOW. Meermaals is het Philips Stadion één van de grotere locaties ten tijde van GLOW geweest. Daarnaast bieden zowel PSV als GLOW ruimte voor ontspanning, samenkomst en plezier. Die raakvlakken en hechte band tonen we met trots op ons derde shirt."

Meer op PSV.nl




Tags

glow tenue lichtfestival connectie eerbetoon janssen locaties raakvlakken samenkomst subtiele verwijzing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Gezien de andere eredivisieteams mag je tegenwoordig al blij zijn als je geen afgrijselijk shirt hebt met het logo in roze met paars, maar dit ziet er heel mooi uit en alle speelshirts met normale logo's. Puma for president :)!
+2/-0

3 jaar geleden
Mooi zo, de shirts zijn voor elkaar, nu de selectie nog even op orde maken en we kunnen aan het seizoen beginnen. Zou John ook over de shirtjes gaan dat ie nog geen tijd heeft gehad om het eerste te versterken? Ik zou zeggen voor elk shirt ook een speler voor in de as. De tijd begint nu echt te dringen.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Ik vind hem leuk Remmie, vandaar een +. Kan natuurlijk ook zijn dat John 24u per dag met FC Eindhoven onderhandelt over die buitenspeler. Die schijnt van haute categorie te zijn met alle risico's van dien als we niet doorpakken heh
+2/-0

3 jaar geleden
Het nieuwe thuis en het nieuwe lichtblauwe uit shirt zijn prachtig.
Maar alleen de scheidsrechter hoort in het zwart op het veld te staan, niet de spelers.
+2/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage