Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hidde Jurjus wil vertrekken indien rol als derde doelman niet wijzigt'

20 augustus 2020 22:47 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Hidde Jurjus wil vertrekken indien rol als derde doelman niet wijzigt"; image source: Pro Shots

Indien Hidde Jurjus de derde doelman blijft bij PSV wil hij deze transferperiode vertrekken bij de club. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De doelman vindt dat hij in deze fase van zijn loopbaan aan spelen toe moet komen en perspectief op speeltijd heeft hij bij PSV niet. In ieder geval een Duitse ploeg heeft belangstelling voor de keeper. Jurjus heeft nog een contract voor een jaar. In 2016 werd hij overgenomen van De Graafschap, maar speeltijd in het eerste elftal kreeg hij nooit. Afgelopen seizoen speelde hij bovendien op huurbasis voor Roda JC en De Graafschap.

Meer op ED.nl




Tags

jurjus hidde graafschap roda

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Dan wordt hij vierde doelman. Ik vind Maxime Delanghe een betere indruk maken dan Jurjus
+2/-0

3 jaar geleden
Ik kan hem wel begrijpen hoor. Dit soort dingen moeten spelers toch gewoon kunnen zeggen zonder dat ze als "ondankbaar" oid worden weggezet. Hij heeft gelijk. Voor zijn ontwikkeling moet hij meer spelen. Is hij goed genoeg voor 2e doelman? Imo nee.
+6/-0

 
3 jaar geleden
Ik heb daar ook totaal geen moeite mee zolang dergelijke jongens maar begrijpen dat PSV recht heeft op een transfersom, indien gewenst. Iedere club die dit bedrag betaalt kan/ mag hem, wat mij betreft, in dienst nemen.
+2/-0

Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Verkoop hem maar, Maxime Delanghe mooi doorschuiven als 3e keeper. Ondertussen mooi z’n minuten laten maken bij jong PSV.
+2/-0

3 jaar geleden
Terecht.
Hidde heeft nooit echt het niveau aan gekund. Al had hij daar de kans ook niet voor gehad. Hopelijk wil de Graafschap hem terug?
+1/-0

 
Hebben wij een keepersscout? Ik zou die meteen vervangen, als je ziet hoeveel keepers bij ons het zelfs bij jong niet redden.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage