Transparent
Inloggen
Sluiten

Malen blij met goal, Rosario zit lekker in zijn vel

21 augustus 2020 23:59 - PSV TV




Tags

malen rosario

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Hij zegt "Ik voel me heel goed, maar dat was vorig jaar niet anders".
Ik kan me niet voorstellen dat hij zich vorig jaar goed voelde, want op mij kwam hij juist vrij onzeker over.
Laten we hopen dat hij dit jaar weer met meer zelfvertrouwen speelt.
Hendrix is waarschijnlijk wel aan een nieuwe club toe, en dan kan hij net voor de verdediging spelen als 'stofzuiger'. Graag wel met twee voetballers om hem heen, dat is ook voor Rosario het beste.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Volgens mij mag Hendrix ook daadwerkelijk vertrekken maar melde het AD niet dat die jongen aan de straatstenen niet te slijten leek?
+1/-1

3 jaar geleden
Met alle respect maar wie houd wie voor de gek?

Iedereen die maar een beetje verstand van voetbal heeft. Ziet ook dat Rosario gewoon telkens te kor Schiet. Het is wel duidelijk dat elk teamlid dit ziet. En uitgerekend nu na 2 hele zwakke optredens hem gaat beschermen.

Misschien ben ik wat te negatief? Maar kom op dit kan toch niet meer bij PSV.
+1/-3

 
Als je werkelijk gaat beweren dat hij nu twee hele zwakke optredens heeft gehad, weten we in ieder geval wel dat je de wedstrijden niet gezien hebt
+4/-0

 
3 jaar geleden
Effe hé ben jij bekend met jou blinde vlek of wa?

Vertel mij maar eens wat er goed ging bij Rosario over het afgelopen jaar en deze twee wedstrijden?
+1/-2

 
Vorig seizoen ging er in ieder geval heel weinig goed. Hij had even een korte opleving van een paar wedstrijden waarin hij ook steeds scoorde, maar over het hele seizoen genomen was het heel zwaar onvoldoende.

Zowel tegen Vitesse als tegen Willem II was hij fel in de duels en gingen vooral de passes weer naar voren. Dat was vorig seizoen een zeldzaamheid.

Het feit dat je meteen begint over een blinde vlek zegt ook wel direct genoeg over jouw manier van discussiëren. Je kan je alleen wel afvragen wie degene is met een blinde vlek als ook analisten unaniem aangeven dat hij twee goede wedstrijden heeft gespeeld.
+7/-0

 
3 jaar geleden
Vooruit ik geef je gelijk hij heeft 2 ballen ipv terug te spelen naar voren geschoten.

Maar ben het niet eens over dat hij ineens progressie boekt ten opzichte van vorig jaar.

Het is en blijft een middenmoot speler die op een of andere manier bij elke trainer de credits krijgt.

Gisteren zag je weer goed dat hij zelfs tegen W2 te kort komt, zowel handelingssnelheid als voetballend inzicht. Kan er helaas niet meer van maken.
Ik ben bang dat aan gebrek aan beter op het niveau dat PSV en Gerbrands voor ogen hebben zwaar te kort komen.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Rosario heeft een slecht jaar gehad, maar er zit genoeg potentie in, imo veel meer dan bij Hendrix.
De laatste oefenwedstrijden speelde hij heel behoorlijk. Ik heb zeker weer vertrouwen gekregen in deze jongen!
+2/-0

 
3 jaar geleden
Beste middenvelder in de selectie. Speelde twee goede wedstrijden. Als hij het niveau niet heeft. Hoe zit het met de andere middenvelders dan hahahah. Die zijn dan al helemaal afgeschreven door jou. Je weet wel dat we PSV zijn hé en niet de Europese Top?
+2/-0

 
3 jaar geleden
Beste middenvelder op dit moment hebben we gisteren weer kunnen zien. Dat waren Gapko en Mo.
Hendrix met al zijn nukken, laat ten opzichte van Rosario wel zien dat het lichtjes beter gaat. ( tegen Vitesse was dat overigens niet het geval).
+1/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat zijn in mijn beleving aanvallers. Maar goed je kan ze in dit systeem middenvelders noemen. Omdat je lastig wil zijn dan is Rosario de beste centrale middenvelder of controlerende hoe jij het maar wilt zien. Iig voor zijn positie lopen er momenteel geen betere bij PSV.

De positie van Hendriks is overigens de positie waarvoor ze een nieuwe zoeken. Iedereen die een beetje verstand heeft van voetbal ziet ook dat je daar moet verbeteren. Voetballen is meer dan alleen een keer de bal afpakken en hard werken. Hendriks ziet het spel te traag. Ballen worden te laat gegeven. Moeilijke ballen worden nooit gegeven. Als je van Guti en Hendriks 1 speler kon maken. Hoefde we niet verder te zoeken hahaha en als je een beetje druk zet op Hendriks of een pass lijn afschermt lever dat balverlies of een balletje terug op. En dat moet je dan een keer vergelijken met het spel van Rosario. Die 8 van de 10 ballen vooruit speelt. Spelers kan bereiken in gebieden van het veld waar ze gevaarlijk kunnen worden.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Oneens je haalt 2 spelers door elkaar. Ken de statistieken. Maar ik laat je lekker denken en vinden wat betreft Rosario. Vanavond heeft ie weer een kans om zich hopelijk positief te laten verassen ipv brassen. Ik heb het te doen met het centraal duo achter hem. Al zet je daar van Dijk of Godin neer na 10 minuten zijn ze klaar met deze Rosario.

Veel plezier
+1/-0

 
Dan leer Rosario daar weer van, pfff wat vervelend zeg.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte