Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil contract Denzel Dumfries verlengen en hoopt ook op Malen en Ihattaren'

22 augustus 2020 07:40 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV wil contract Denzel Dumfries verlengen en hoopt ook op Malen en Ihattaren"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV er alles aan doet om Denzel Dumfries, Donyell Malen en Mohamed Ihattaren nog minstens een jaar in Eindhoven te houden. Dumfries kan daarbij ook rekenen op een aanbod van een nieuw contract. Het drietal heeft Mino Raiola als zaakwaarnemer en hij gaat binnenkort met de clubleiding van PSV om de tafel zitten.

Rik Elfrink opperde eerder deze week in de Peesjevee-podcast dat PSV ook het contract van Ihattaren wil verlengen. Omdat zijn verbintenis met Raiola formeel pas per 1 september ingaat kan er nu nog echter niet onderhandeld worden over een nieuw contract.




Tags

dumfries ihattaren malen raiola elfrink formeel ingaat opperde peesjevee podcast

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
De laatste zin van dit artikel verklaart een hoop. Snapte er al niets van dat Mo zijn contract maar niet verlengd werd.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Als dit gezegd is door PSV - wat ik betwijfel maar goed - dan is het wel een erg domme uitspraak, want Ihattaren heeft allang uitgesproken dat hij nog minimaal 1 jaar blijft. Verbeteren is prima, maar allemaal liggen ze nog jaren vast...

Is dit hetzelfde bange gedrag door de plaatselijke media, iets wat ik hier op t netwerk wel meer bespeur?
Angst is een slechte raadgever, ga toch eens uit van wat er wel kan en van je eigen kwaliteiten!

Wij zijn PSV, waar is de Brabantse bravoure, wij zijn Eindhoven!!!
+2/-1

 
Contract van Ihattaren verlengen lijkt me wel een must, aangezien hij na dit seizoen nog een contract voor maar een jaar heeft. Dat een voetballer uitspreekt nog te willen blijven wil bovendien ook niet alles zeggen. Genoeg voorbeelden van spelers die dat zeiden en vervolgens een paar dagen later alsnog vertrokken waren.

Het contract van Dumfries verbeteren lijkt me ook logisch. Hij is de aanvoerder en ik neem aan dat hij niet bij de grootverdieners van de selectie hoort.
+2/-0

 
3 jaar geleden
@Psvaltijd: ik vind je post echt een zeer verbazingwekkende. Ik ga ervan uit dat jij ook ziet wat er allemaal gebeurt? Enkele traditionele topclubs moeten grondig saneren/ verjongen. In de voetbalwereld regeert de poen. Moet je opletten wat Malen doet als Juventus door zou pakken. Ik ben blij als PSV daadwerkelijk door zou pakken met deze jongens, al is het alleen maar om later meer te kunnen vangen voor deze ‘sterren’. Aan Hendrix, Rosario, Zoet en noem er nog een stuk of 15 ga je niet rijk worden.
+2/-2

 
3 jaar geleden
@tony, je begrijpt me niet goed denk, natuurlijk vind ik het uitstekend als deze 3 kanjers verder worden vastgelegd, prima zaak, zowel voor de korte als de middellange termijn.

Het gaat om het zinnetje: "nog minstens een jaar in Eindhoven te houden"

Dat vind ik getuigen van weinig zelfvertrouwen of achting naar/voor PSV. In tijden van onzekerheid zijn er juist kansen om daar beter uit te komen, dat wil ik graag horen van mijn club...
Msn is mijn wens de vader van de gedachten, maar enig zelfbewustzijn kan geen kwaad---> wij zijn PSV geen FC lulletje rozenwater.
+1/-0

 
3 jaar geleden
In de wereld van het grote geld zijn we wel degelijk FC lulletje Rozewater. Benfica biedt Cavani €10m salaris per jaar. Je kunt als Nederlandse club (muv Ajax) gewoon niet mee in dergelijk geweld en alles en iedereen wil jonge, talentvolle spelers hebben. Het zijn trouwens volgens mij woorden van een journalist. Iets dergelijks zal PSV nooit zeggen.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Als je mijn eerste post nog eens goed na leest, staat dat er ook, over die journalist...

Ik weet dat wij als PSV gebonden zijn qua geld smijten, maar dat wil ik ook helemaal niet! Ik wil dat wij als PSV weer innovatief en creatief zijn in t strikken van talenten en spelers die er gelijk staan, zoals destijds met Romario (deel staatsschuld Brazilië opgekocht, waardoor PSV 1 mln dollar minder hoefde te betalen) of recenter zoals met Guardado, eerst huren en dan alsnog binnen halen.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat zou mooi zijn. De huidige toppers en de toekomstige miljoenen-opbrengers van PSV.
+2/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Goed nieuws maar waar blijven de 4/5 aankopen ?
+1/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Met 2 gerichte aankopen zijn we spekkoper, een betrouwbare LB en een beest van n RCV
+1/-1

 
Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Was weer te zien vanavond. Zat meer te denken aan 6 : 7 aankopen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage