Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Jong: 'Het contract van Denzel Dumfries zou ik dolgraag willen verlengen'

25 augustus 2020 19:09 - ED.nl
Foto: Pro Shots

John de Jong: "Het contract van Denzel Dumfries zou ik dolgraag willen verlengen"; image source: Pro Shots

PSV hoopt het contract van Denzel Dumfries te kunnen verlengen. In gesprek met het Eindhovens Dagblad geef Technisch Manager John de Jong aan dat hij dit zelfs dolgraag zou willen. "Hoe hij zich het laatste jaar heeft ontwikkeld.... Het is een waardig PSV-aanvoerder en in deze speelwijze een meer dan uitstekende speler. We willen hem heel graag behouden", aldus De Jong. "Ik heb ook met hem gesproken. Hij wil eerst vader worden en weegt daarna alles af wat er op hem is afgekomen. We hebben er vertrouwen in. Denzel wil hier in principe volgend jaar ook spelen.

Meer op ED.nl




Tags

jong dumfries afgekomen weegt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Package deal doen. Op dezelfde dag het contract van Mo met een jaar of 4 verlengen. Win win
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
3 jaar is de max, maar dat zou ook mooi zijn.
+1/-0

3 jaar geleden
Heel goed! Denzel tot 2025 zou mooi zijn! Kansen genoeg om over 1 of 2 jaar naar mooie club in buitenland te gaan.
+1/-0

Een TD kan maar beter met nieuws komen van wat hem gelukt is, en niet van wat hij graag zou willen, als je de nodige versterkingen haalt komt de publiciteit vanzelf wel, let wel, VERSTERKINGEN.
+3/-4

 
3 jaar geleden
Onze TD kan echt niks meer goed doen hè?

De ene dag klagen mensen hier dat men niks hoort van PSV en vraagt iedereen zich af hoe de zaken er nou voor staan, en de volgende dag, als hij van zich laat horen en wat antwoorden geeft, dan moet hij z'n mond weer houden.
+5/-3

 
Ik ben niet van degenen die klagen over geen nieuws en ook niet eene die zich het alleenrecht toedicht op kritiek,en niet iedereen hoeft het met mij eens zijn, er zijn er hier meerdere die oms de dag 80 graden omdraaien om gratie.
+2/-1

 
3 jaar geleden
totaal met je oneens. Ik heb liever een TD die zich normaal gedraagt, deals doet maar vooral ook de club goed vertegenwoordigt en op dit soort gebieden de waarheid spreekt. Er is niks mis mee om netjes over je eigen (wel presterende) spelers te zijn.
+8/-3

 
3 jaar geleden
Taak van een TD is ook dat hij de supporters goed informeert wat de plannen zijn. Wat dat betreft doet hij het goed.
Ik ben blij met deze informatie. Het zijn toch al onzekere tijden dankzij de Corona deze dagen. Geruchten hoef ik niet te horen, maar op zijn tijd de plannen waar PSV mee bezig is, is zeker welkom.
+4/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje