Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Interview John de Jong | Waarom Mvogo? Gaan er nog meer transfers plaatsvinden?

26 augustus 2020 10:19 - PSV TV




Tags

jong mvogo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik hoop dat hij beter is dan Lars en Zoet.
+2/-0

3 jaar geleden
Ik vind dit altijd een moeilijke fase van het jaar als supporter. Het seizoen begint bijna, er zijn duidelijk nog enkele versterkingen nodig, maar je hebt geen idee wat er allemaal achter de schermen gebeurt. Zijn ze al met 3 linksbacks in gesprek, of weten ze überhaupt nog niet voor welke ze willen gaan? Het enige wat we kunnen doen is afwachten en hopen op goed nieuws. Persoonlijk heb ik groot vertrouwen in Roger Schmidt. John de Jong geef ik vooralsnog het voordeel van de twijfel, maar het moge duidelijk zijn dat deze zomer cruciaal is voor zijn positie. 7 oktober weten we meer. Dan is de transfermarkt gesloten, hebben we de eerste 4 competitiewedstrijden gespeeld en weten we of we in de groepsfase van de Europa League zitten. We gaan het zien. Forza PSV.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Nou ik twijfel niet dat er geen versterking zou komen. Die komen vast wel. Zijn ze ook verplicht eigenlijk. PSV kan zich niet nog zo'n seizoen als afgelopen jaar permitteren. Je moet dit jaar voor lange tijd bovenin meedraaien en als het even kan een prijs pakken.
+2/-0

 
Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Vorig jaar dachten ze ook dat het versterkingen waren die Bruma,doan en baumgart. Gewoon 35 miljoen weggegooid. Eerst een scoutingsappaat samenstellen
+3/-3

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Want met een andere/betere scouting kunnen we opeens wel met geld smijten voor toppers, die allemaal naar PSV willen om te komen ballen tegen RKC en Heracles op kunstgras en een paar potjes EL?
+2/-0

 
Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Ik vind het serieus veel geld 35 miljoen. Kan je behoorlijk wat van huren. Want daar is jdj wel van
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat is geen antwoord op mijn vraag.

Maar welkom in 2020.
Spelers die PSV 10 jaar geleden voor 5 miljoen kocht kosten nu 15 miljoen. En dan ook nog zeuren als PSV spelers koopt voor 10 miljoen maar ook zeuren als PSV spelers huurt. Wat wil je nu eigenlijk precies?
+2/-1

 
Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Met een andere scouting had je misschien wel 35 miljoen in spelers kunnen steken die WEL geld opleveren i.p.v. wegsmijten. Is dit wat je wil? En dan had je misschien niet om plaats 5 gestreden. Vroeger streden we ook om de bovenste plaatsen maar dat zal wel van voor jouw tijd zijn.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Misschien? Misschien ook niet dus? Goed verhaal.

Vroeger werden we ook regelmatig geen kampioen en deden we ook regelmatig niet mee om de prijzen. Ook topscouts (De Visser) en TD's (Arnesen) hebben ons kapitalen gekost en daarmee werden we ook niet altijd kampioen of 2e.
+1/-1

3 jaar geleden
De scouting moet al lang een lijst met spelers klaar hebben liggen. Schmidt hoeft dan alleen nog maar te zeggen: die wel, die ook, die niet. Als ze nu nog op zoek zijn naar spelers dan zijn ze te laat.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Dat is natuurlijk je reinste kolder,psv kan en zal die lijstjes ook hebben klaar liggen maar heeft ook met andere factoren en partijen rekening te houden.
Wat wil de aanbiedende club,de speler zelf,de kostprijs,het budget,de makelaar of zelfs zijn vrouw.
Om over de huidige tijd met het corona nog maar te zwijgen.
+6/-2

 
3 jaar geleden
Ja in dat geval heeft Schmidt natuurlijk allang de namen doorgegeven. Ene L. Messi, K. De Bruyne, A. Davies, N. Kante, T. Silva en vooruit, doe V. van Dijk er ook maar bij. Die was er in 2013 toch al bijna geweest ook.
+2/-2

 
3 jaar geleden
Ja precies! De hele voetbalwereld moet in juni beslissen wat de toekomstplannen zijn, want PSV moet in juli precies weten wie ze op hun lijstjes kunnen zetten.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Volgens mij snap jij het niet helemaal, denk je nu echt dat PSV geen lijst heeft met spelers die ze graag willen hebben voor elke positie?
Maar niet iedere speler is zo maar haalbaar, voorbeeld:
vorig jaar stonden er 5 centrale verdedigers op een lijst en ze zijn begonnen bij die bovenaan stond
1 Lyanco, was niet haalbaar
2 Alvarez, was niet haalbaar is naar Ajax gegaan
3 kan zo niet meer op zijn naam komen maar niet haalbaar
4 Baumgartel
5
Dus het is niet zo makkelijk om een speler te halen kijk bv. naar Ricardo Rodríguez met een salaris van een paar miljoen gewoon niet haalbaar.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje