Transparent
Inloggen
Sluiten

'Contract Hidde Jurjus ontbonden'

27 augustus 2020 13:34 - Raymond Willemsen
Foto: Pro Shots

"Contract Hidde Jurjus ontbonden"; image source: Pro Shots

PSV heeft met Hidde Jurjus overeenstemming bereikt over de ontbinding van zijn contract. Dat meldt journalist Raymond Willemsen via Twitter. De doelman had nog een contract voor een jaar en maakt nu transfervrij de overstap naar het Duitse KFC Uerdingen, waar hij voor twee seizoenen zal tekenen. Jurjus werd in 2016 overgenomen van De Graafschap, maar wist de stap naar het eerste elftal van PSV niet te maken.




Tags

jurjus hidde ontbonden graafschap ontbinding uerdingen willemsen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik heb nooit grote keeperskwaliteiten bij hem gezien. I guess it was Hidden, Jurjus?
+4/-0

3 jaar geleden
Foutje bedankt!
Scouting,eerste punt op de agenda.
Hidde/Hidden,succes.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Scouting? Nee, dat lijkt mij niet het eerste punt op de agenda en ook niet de tweede.
+1/-0

Overname van de Graafschap was als dank voor de Kampioenschap van toen, KFC is een leuke toch buitenlandse avontuur, succes Hidde.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Dat gevoel heb ik ook altijd gehad,overname ter compensatie van het afhouden van ajax,als kampioen.
@ Z.on de Bok
verklaar je nader,want ik vind de scouting nou niet echt overlopen van kwalitatieve daadkracht.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Simpel, er is niks mis met onze scouting.
Ook 'meesterscouts' zoals Piet de Visser, of de scouts van welke topclub dan ook, toveren niet elk jaar 5 toppers uit hun hoge hoed en al helemaal geen toppers die PSV zou kunnen halen en zitten er net zo vaak naast.
Dat PSV helaas niet altijd de spelers kan kopen die we zouden willen heeft niks met de scouting te maken, maar met geld en dat we 'maar' PSV zijn.

Je kunt je helemaal suf scouten en een fortuin aan scouts uitgeven, maar je moet het doen met de spelers die beschikbaar zijn voor een transfer naar PSV. En laat ik iedereen nog maar een keer uit de droom helpen... Er zijn geen lijstjes te maken, door welke scout(s) dan ook, met 5 directe, 100% gegarandeerde versterking, per positie, jaar in, jaar uit, die bij PSV willen komen ballen en die PSV kan betalen.
+7/-1

 
3 jaar geleden
Ben je het erg met je eens! Men denkt vaak veel te makkelijk.
Wij weten niet wat er achter de schermen gebeurt, terwijl een transfer van zoveel dingen afhankelijk is. En maar zeiken op de scouting en of onze TD.
+5/-1

 
Ergens heb je dus gelijk, maar in plaats van 4/5 spelers voor een slordige 30 miljoen te halen kan je wel 2 a 3 halen met een grotere kans van slagen?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Als er iets beters gehaald kon worden had men dat echt wel gedaan. PSV zet ook altijd zo hoog mogelijk in op nieuwe spelers. Je kunt er gerust van uitgaan dat er niks beters te halen was. Zelfs Schmidt was verbaasd hoe PSV sommige spelers had weten te halen met het beschikbare budget.

'Kans van slagen'... Kans inderdaad. Het is en blijft altijd een gok, never-nooit zekerheid, ook niet bij zogenaamde toppers. PSV heeft vaak zat 'toppers' gehaald en werd vervolgens 2e of 3e. Ook heeft PSV vaak zat spelers gehaald waarvan het verwachtingspatroon veel lager was en is vervolgens kampioen geworden.
Of een speler een succes wordt hangt natuurlijk van veel meer zaken af dan alleen goede scouting.
+2/-0

 
3 jaar geleden
@Z.on de Bok
Met de randverschijnselen eens,maar de scouting van onderuit naar jong,vind ik te minnetjes.
Dat jong,vorig jaar zo laag eindigde vind ik daar uit voortkomen,de elftalle van de andere jong-teams deden het gewoon beter,en ik vind dat Psv in staat moet zijn om dusdanige elftallen van onderuit te scouten/opleiden,om minimaal gelijkwaardig te zijn aan onze broeders uit Amsterdam.
En ja,ik weet dat er vorig seizoen een te smalle selectie was,maar vind dit echt een aandachtspunt.
+1/-0

3 jaar geleden
Hij was in 2016 wel goed bij Graafschap, maar heeft dat daarna niet meer laten zien. Was het gokje waard, prima hem te laten gaan..
+3/-0

Maan (geschorst)
3 jaar geleden
In zijn topjaar bij de graafschap gewoon een meer dan prima keeper.
Op die prestaties is hij ook gehaald.
Nu kan hij mooi een frisse start maken, samen met oud PSV’er Peter van Ooijen. Wel netjes van PSV dat ze dit doen.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje