Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV toont belangstelling voor linksback Philipp Max'

29 augustus 2020 17:09 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV toont belangstelling voor linksback Philipp Max"; image source: Pro Shots

PSV heeft belangstelling voor Philipp Max. Dat werd al gemeld in Duitsland en wordt nu ook aangegeven door onder meer het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De linksback van FC Augsburg moet de linerkant van de verdediging gaan versterken. Naar verluidt zou al een bedrag van 7,5 miljoen euro zijn geboden voor de drievoudig international van Duitsland. Max heeft nog een contract voor twee seizoenen en kwam afgelopen seizoen in 31 competitiewedstrijden tot acht doelpunten en vier assists.

In gesprek met het Duitse Bild bevestigt Stefan Reuter, technisch directeur van Augsburg, dat er een bod uit is gebracht op Max. "We zijn in gesprek met de geïnteresseerde club, maar we zitten nog ver van een akkoord", aldus Reuter. "Nadat we het bod ontvangen hebben, zijn we meteen in gesprek gegaan met de speler. Hij heeft ons laten weten dat hij wil vertrekken."

Volgens Bild zou Augsburg 10 miljoen euro willen voor de linksback.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

augsburg philipp bild duitsland reuter linerkant stefan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Dit is een linksback. Hoe dan? Nooit meer verwacht haha. Lijkt me een prima speler van wat ik gezien heb. Een van de beste van zijn team.
+1/-0

3 jaar geleden
Heeft 5 volle Bundesliga jaren achter de rug en een echte LB. Dit is niet verkeerd. Maar ik ga wel vanuit dat we niet de volle 10 miljoen gaan betalen na alle veel te hoge aankopen van vorig jaar.
+1/-0

 
3 jaar geleden
10 miljoen is het 5 miljoen van 10 jaar geleden.
+2/-0

3 jaar geleden
Whaha.. nu snap ik wel waarom Sjonnie Rodriguez niet zo nodig hoeft.
Zou wat zijn zeg als dit lukt.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
3 jaar geleden
In ken weinig linksbacks opnoemen die beter zijn dan Ricardo Rodriguez. Dat was echt mijn nummer 1 keuze. Maar dit is een prima alternatief.
+3/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik hoor dit soort dingen ook liever als het beklonken is
+4/-0

 
3 jaar geleden
Veel supporters worden anders behoorlijk onrustig zonder transfergeruchten heb ik gemerkt. Ontopic: ken de beste man niet, maar 129 duels Bundesliga ervaring zegt mij wel wat. Dan moet je toch wel wat kunnen lijkt me. Ik neem aan dat deze naam ook van Schmidt komt. Maar dat wil niet zeggen dat hij niet voor kwam op de lijstjes van de scouting, zoals ook bij Mvogo het geval was.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage