Transparent
Inloggen
Sluiten

'Philipp Max staat open voor vertrek naar PSV, Kim Min-Jae vooralsnog financieel onhaalbaar'

30 augustus 2020 10:17 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Philipp Max staat open voor vertrek naar PSV, Kim Min-Jae vooralsnog financieel onhaalbaar"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Philipp Max openstaat voor een transfer naar PSV. Het salaris van de 26-jarige Duitse vleugelverdediger zou bovendien ook geen probleem moeten vormen, al is het niet uitgesloten dat ook andere clubs zich gaan melden nu de interesse van PSV is uitgelekt. Over de transfersom moet nog wel onderhandeld worden. De clubleiding van Augsburg wil een bedrag van minstens acht cijfers voor de komma em dat is voor PSV wel te gortig. Wel wil de club een flink eind in die richting denken.

De kans dat Kim Min-Jae de selectie komt versterken is een stuk kleiner. De Koreaanse verdediger is voor PSV momenteel financieel onhaalbaar. Zijn club Beijing Guoan vraagt een dermate hoge transfersom dat de kans dat hij naar Eindhoven vertrekt zeer klein is. Een streep is er echter nog niet gezet door zijn komst.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

jae kim philipp augsburg beijing gortig guoan komma vleugelverdediger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden (gewijzigd)
Begrijp dat PSV al 7,5m heeft geboden. Augsburg vraagt 10m, dus verwacht dat ze daar wel uit komen. Hebben we eindelijk weer een echte linksback, met maarliefst 129 duels Bundesliga ervaring. Op het oog een prima aankoop.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Nou hoe vaak liep het niet spaak op een paar tonnen? Pas geloofwaardig als ie getekend heeft
+1/-1

 
11 maanden geleden
Hoe kom je aan die inside infoematie en noem eens wat voorbeelden?
+1/-0

Riverside (geschorst)
12 maanden geleden
Laten we gewoon hopen dat dit heel snel in orde komt! Prima statistieken met mooie ervaring! Is iig naar mijn idee zeker een versteking👍 John.... binnen hengelen👍🙏
+3/-0

Tony the Tiger (geschorst)
12 maanden geleden
Wordt in September al 27. Weten we wel zeker dat het PSV is die een bod uitgebracht zou hebben? Betwijfel dat wij zulke bedragen zouden bieden voor jongens van die leeftijd gezien de restwaarde situatie welke voor PSV belangrijk is. Benieuwd hoe zich dit gaat ontwikkelen.
+2/-1

 
Riverside (geschorst)
12 maanden geleden
Wanneer psv hem een 3 of 4 jarig contract aanbied... kan hij, denk ik, voor zelfde geld nog stap maken naar andere competitie...., wij zijn een soort van etalage, dat zal wel zo blijven! Maar liever zo’n Duitser met veel Bundesliga ervaring dan een Engelsman vanuit championship!
+3/-0

 
12 maanden geleden
1 of 2 goede ervaren spelers kunnen ook voor meerwaarde zorgen. Wellicht niet voor een eigen transfer, maar als zij er aan bijdragen om de jeugd te laten ontwikkelen. Dan creëer je als club ook meerwaarde.
+2/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
12 maanden geleden
Mee eens maar het zou wel een soort van strategieverandering van de club zijn
+1/-1

 
12 maanden geleden
Ja en nee. Ze hebben dit eerder gedaan met Guardado, Schaars en Moreno dat was super succesvol. Vervolgens kopieerde Ajax dit door Blind, Tadic en Huntelaar te halen en bracht hun ook succes.

Voor iedereen is het inmiddels duidelijk dat een team met alleen talenten het gewoon niet red. Talenten hebben sturing nodig.
+5/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
12 maanden geleden
Voor de 3 die je noemt werden geen bedragen van €7,5 - 10m betaald terwijl Guardado en Moreno gerenommeerde internationals waren. Dat er jongens uit die leeftijdscategorie komen juich ik enorm toe maar ik blijf erbij dat dit, vanuit een risicoprofiel, een andere deal is. John de Jong lijkt een hele andere stijl te hanteren dan Brands.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Ja klopt helemaal. Maar is het misschien ook niet zo dat spelers nu veel duurder zijn. 5 jaar terug konden we aanvallers kopen in de eredivisie voor 6 miljoen. Nu hoeven we bij clubs als Utrecht en AZ niet eens meer aan te kloppen met zulke bedragen. Daar lachen ze om. 10 miljoen voor een oudere verdediger dat is het nieuwe normaal. Ik ben iig blij dat we geen spits nodig hebben. Wat zou dat dan wel niet gaan kosten 😅
+2/-0

 
11 maanden geleden
Heb je gelijk in, maar die hadden een limiet transfer bedongen, en wist PSV wat ze in totaal zouden kosten. Hierin zit een stuk risico/winst, als Max 2 jaar goed presteert kan je daar ook nog op verdienen.
+3/-0

 
12 maanden geleden
In principe ben ik het eens met je post. Maar dit team heeft heel hard een paar spelers van 27 jaar nodig. Er is in ieder geval een ontwikkeling tav de zwakke plekken. Hopelijk op tijd voor vEL.
+2/-2

 
11 maanden geleden
Wat denk je dat Rodriquez of onze of jeugd speler Van Aanholt had gekost? Die waren allebei ook nog ouder ook...
+1/-0

12 maanden geleden
We kunnen Bruma er toch bij doen? Portugees international! Graag of niet.
+1/-0

 
Riverside (geschorst)
12 maanden geleden
Ik vind dat eigenlijk serieus helemaal geen slecht idee! Ruilen met gesloten beurs👍
+1/-0

12 maanden geleden
Klinkt als een ervaren versterking. Maar waarom is hij er niet allang?
+1/-3

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
kom op Remmie, omdat de markt moeilijk is!

Ik ben erg blij met deze aankoop
+1/-0

12 maanden geleden
Ik ben heel benieuwd, hij werd vorig jaar zomer nog gelinkt aan Liverpool en Barcelona, niet de minste ploegen dus op basis daarvan zou die wel iets moeten kunnen toevoegen aan PSV.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Door wei werd hij gelinkt aan Liverpool en Barcelona ?
zakenwaarnemers willen namelijk regelmatig de raarste berichten de wereld in brengen.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afgelast bergwijn berisha cashen crockett daguardo doan feyenoord fofana gakpo hockey hype ihattaren izecson james jong klauwen madueke malen nederland raiola sambo santos schmidt scmhenk sonny steemzen teze yonci zahavi