Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud Hesp aan de slag bij Al-Arabi Sports Club

2 september 2020 09:26 - Al-Arabi Sports Club
Foto: Pro Shots

Ruud Hesp aan de slag bij Al-Arabi Sports Club; image source: Pro Shots

Keeperstrainer Ruud Hesp heeft een contract getekend bij Al-Arabi Sports Club. Hesp was van 2013 tot afgelopen zomer keeperstrainer bij PSV, maar zijn aflopende contract werd niet verlengd. In Eindhoven is hij inmiddels al opgevolgd door Raimond van der Gouw. Rondom Hesp was in november vorig jaar veel te doen toen hij vergeten was om Jeroen Zoet rond de uitwedstrijd tegen Willem II te zeggen dat hij voor die wedstrijd de derde doelman was.

Hesp zal ook in Qatar de functie van keeperstrainer gaan vervullen. Hoe lang hij heeft getekend wordt niet gemeld.




Tags

hesp arabi gouw opgevolgd qatar raimond zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Dat je voor het geld kiest dat kan ik begrijpen, maar na alle ophef over Qatar snap ik eerlijk gezegd niet waarom je daar zou gaan werken.
+2/-1

 
Waardigheid;-) Degenen die dit doen vinden altijd een manier om het te rechtvaardigen nog ook.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Natuurlijk, er is een enorma sportieve uitdaging!
+1/-0

 
Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Zou echt gaaf zijn als Zoet morgen naar dezelfde club zou vertrekken.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Er zijn zat voetballers en trainers die gaan werken in China, Israel, VS, Turkije, Rusland, etc. waar de mensenrechten ook structureel en bewezen geschonden worden. Daar hoor je niemand over, maar zodra men over Qatar of een ander Arabische land begint, worden de moraalridders opeens uit het niets zichtbaar.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Das een terecht punt Elmoro!
Nu zou ik zelf in een aantal van de landen die je opnoemt ook niet willen werken. Ik kan me voorstellen dat de perceptie wordt misvormt doordat Qatar cultureel ook redelijk ver van de westerse wereld lijkt af te liggen maar ik ben er nooit geweest dus ik mag er niet over oordelen.
Wel moet ik zeggen dat ik na een vakantie in moslimlanden altijd weer blij ben dat ik terug ben. Supervriendelijke mensen maar zoiets simpels als de alomtegenwoordige genderongelijkheid daar maakt het toch een beetje unheimisch.
+2/-0

 
Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Ik snap je klompje. Maar mensen hebben altijd een mening. Je kan het helaas nooit voor iedereen goed doen. Daarom begrijp ik de keuze ook en zeg ik ook eerlijk dat als ik de keuze had het ook gedaan had. Heerlijk leven, financieel onafhankelijk zijn. Prima toch.. wat Qatar verder voor onmenselijke dingen doet qua salaris en mensenrechten is aan hun niet aan mij. Vind het zelf ook niet prettig dat bepaalde mensen hier onze regels en cultuur proberen te veranderen, dus doe ik dat ook niet bij andere.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat jij die keuze maakt kan ik nog inkomen, maar Ruud Hesp zal ook best aardig verdienen elders en bij Barcelona ook leuk verdiend hebben.

Nu, misschien waren er verder ook niet veel aanbiedingen.... Het is nu ook niet zo dat hij Jeroen Zoet in een topkeeper heeft veranderd.
+1/-0

3 jaar geleden
Kan je Bommel ook niet meenemen Ruud? dan zit hij ver genoeg van de Frederiklaan.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage