Transparent
Inloggen
Sluiten

Serdar Gözübüyük fluit wederom uitduel van PSV in Groningen

7 september 2020 12:13 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Serdar Gözübüyük fluit wederom uitduel van PSV in Groningen; image source: Pro Shots

De KNVB heeft Serdar Gözübüyük aangesteld als scheidsrechter voor FC Groningen - PSV. Gözübüyük was ook scheidsrechter toen PSV in maart van dit jaar wist te winnen in Groningen. Vanwege het coronavirus werd een week later de Eredivisie stil gelegd. De voetbalbond heeft daarbij Joost van Zuilen en Rogier Honig aangesteld als assistent-scheidsrechters, terwijl Martin van den Kerkhof de vierde official is.

Dennis Higler zal de rol van VAR gaan vervullen. Hij wordt daarbij geholpen door Stefan de Groot.

Meer op KNVB.nl
Tags

groningen serdar coronavirus eredivisie higler honig joost kerkhof knvb rogier stefan var zuilen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Als hij maar niet in de fopduiken van Robben trapt.
+4/-0

3 jaar geleden
Dit gaat een lastige wedstrijd worden. PSV is nog niet goed in vorm en ik vraag me af hoe ze met het fysieke voetbal van Groningen om zullen gaan.
Gelukkig geen vol stadion die de spelers op kan jutten.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Precies, als ie al een thuisfluiter zou zijn(wat ik zeer betwijfel), is er geen druk van publiek.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Waarom zou het een lastig verhaal moeten worden? Niemand is op dit moment in vorm, dat kan ook helemaal niet na zo'n lange periode van geen officiële wedstrijden. Ik ben vooral benieuwd in hoeverre onze spelersgroep al (fysiek en mentaal) in staat is om de tactiek van Schmidt succesvol toe te passen.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Precies - waarom zou Groningen ineens wél in vorm zijn? Ik snap dat de resultaten in de voorbereiding niet altijd goed zijn geweest, maar oefenpotjes zeggen echt he-le-maal niks. Ik ben ook benieuwd als het om het echie gaat hoever het elftal is, maar deze pot moet je ook na zo'n lange periode zonder voetbal kunnen winnen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik vind PSV in de wedstrijden nog niet echt overtuigen,
Ik vermoed dat Groningen - PSV een wedstrijd gaat worden van twee onwennige teams, en daarom vind ik winst dus niet vanzelf sprekend.
+1/-0

Voorlopig is het voor iedereen passen en meten, maar ik zag laatst dat Robben het nooit zal afleren, en daarmee bedoel ik zeker niet het voetballen, hopen maar dat deze scheids het hem duidelijk maakt.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dat zou wat zijn, Robben maakt zijn debuut, maakt in de 5e minuut een fopduik in de 16 van PSV en wordt met rood van het veld gestuurd.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.835 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi