Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries valt in bij zeer matig duel van Oranje

7 september 2020 22:39
Foto: Pro Shots

Denzel Dumfries valt in bij zeer matig duel van Oranje; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal heeft maandag in een uitermate zwakke wedstrijd verloren van Italië. In Amsterdam ging de ploeg met 0-1 onderuit. Denzel Dumfries viel 20 minuten voor tijd in, maar kon de stand ook niet meer veranderen. Mohamed Ihattaren kreeg wederom geen speeltijd en zal nog minstens een maand moeten wachten op zijn debuut in Oranje.




Tags

dumfries oranje ihattaren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Slordige wedstrijd. Met name van Dijk erg slordig in balbezit. Te lang gewacht met Luuk de Jong brengen. Die kan ten minste nog uit het niets gevaarlijk worden met het hoofd.
+2/-0

3 jaar geleden
Laat Ihattaren eerst maar een bijtekenen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Volgens mij is het contract met Raiola per 1 september jongstleden ingegaan. Je zou verwachten dat er de komende dagen groen licht zou komen, zeker nu Mo weer terugkomt bij de club na interlands. Als zelfs een type als Reza Fazeli PSV al loopt te fucken houd je je hart vast wat er gaat gebeuren als Mino zin in een potje pesten heeft richting PSV. Zou John de Jong zijn vulpen klaar hebben liggen?
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik vraag me af of Lammers en Ihattaren al klaar zijn voor Italie of een grote competitie. Ze moeten de ontwikkeling van Wijnaldum goed bestuderen. Die maakte elke keer een klein stapje, maar speelde overal steeds in de basis. Dat is de beste route.
+1/-0

 
3 jaar geleden
In de wereld van het grote geld worden vaker irrationele- dan rationele beslissingen genomen. Alsof Depay en Wijnaldum de magie van het eens grote Barcelona weer gaan terugbrengen. Ik betwijfel sterk of Lammers überhaupt non-stop een basisplek in PSV1 zou hebben. Zo geweldig vond ik hem niet de wedstrijden dat ik hem gezien heb.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Er is geen slechter moment om naar Barcelona te gaan dan nu. Als die ene knakker de presidentsverkiezingen wint wil ie Koeman naar buiten bonjouren, waarna de keuzes van hem aan de beurt zijn. Daarbij opgeteld dat Messi met frisse tegenzin gaat ballen, wat weer invloed zal hebben op de rest van de selectie, zal het een jaar worden waar veel mensen spijt gaan krijgen van hun beslissingen. (de magie van een zelfopgeleide selectie is 10 jaar geleden al bij het oud vuil gezet.)
+1/-0

 
3 jaar geleden
Eens maar dat moeten de spelers zelf weten. Waar het mij om gaat is dat dergelijke jongens Barcelona echt niet terug naar de top gaan brengen. En dan vind ik Wijnaldum nog een ander verhaal dan Depay. Met alle respect maar die laatste is niet van de categorie die je tot voor 5 jaar geleden bij Barca gewend was.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik dacht dat er stond:

Denzel Dumfries valt zeer matig in bij Oranje.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Matig is wel een hele zachte uitdrukking. Slecht , zeer slecht . Plaatsen van een bal schijnt heel moeilijk te zijn. Jasper , man van de wedstrijd de rest een vijf min.
+1/-0

3 jaar geleden
Spinazzola was echt lekker bezig. Doet me denken aan Max, wat een topaankoop is dat van JdJ. Kan over een paar jaar zomaar 10 miljoen opleveren.

Voorin zou ik gaan voor Bruma-Lammers en Malen. Daarachter Rosario en Hendrix. Achterin een blok van 4 met Mauro-Max-Baumgartl en Dumfries. Unnerstaller op goal.

Als Max door het midden opkomt dan hebhen tegenstanders echt een probleem. Aan de zijkant heb je niks aan hem. Hopen dat we dit jaar weer de 2e spot van AZ kunnen overnemen. Come on you boys!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Unnerstall op goal? Mvogo is nummer één, dat lijkt me een zekerheid. Mbt overnemen van 2e spot van AZ, lijkt me niet het doel. Doel is kampioenschap, en ik denk dat we een goede kans gaan maken.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Laten we het hopen pvh25. Een 2e plek zou al een flinke opsteker zijn, waar Schmidt voor zou tekenen in zijn 1e jaar. Het zal in ieder geval een spannende strijd worden om plek 2. AZ is nog intact en Feyenoord en PSV hebben zich versterkt. Ook Utrecht vlak ik niet uit.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
IK denk eerder dat de strijd om plek 1 spannend wordt. Ik vermoed dat ajax niet veel beter is dan AZ of PSV dit jaar.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Het zal idd waarschijnlijk die top 3 worden, waarbij we hopelijk dit jaar wel AZ kunnen verslaan. Come on you boys!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Mag eerlijk gezegd hopen dat die opstelling van jou een grap is, misschien wel de laatste opstelling die ik zou kiezen. En uiteraard strijden we gewoon voor de eerste plaats, niks tweede plaats. Zo oppermachtig is ajax echt niet.
+1/-0

 
3 jaar geleden
2e plek zou een topjaar betekenen voor ons PSV.. in ieder geval waar we horen en hoop dat Schmidt zich dat ook beseft en geen genoegen neemt met plek 3 of 4. Letsgooo!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Een tweede plek een topjaar? Doe ff normaal. PSV hoort op de eerste plek. Lukt dat niet is het alles behalve een topjaar.
+1/-0

 
3 jaar geleden
We komen van ver en de 4e plek van dit jaar was niet genoeg. Een 2e plek zou idd een topjaar zijn en ik heb er vertrouwen in dat we dit jaar met az en feyenoord mee kunnen strijden.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Vorig jaar was een dramatisch jaar, maar vergeet niet dat dit een uitzondering is! PSV en ajax zijn de twee top clubs van Nederland. Ik vind dat de selectie van PSV momenteel nog steeds ondermaats is maar kijkend naar de kwaliteit en potentie ben je verplicht boven feyenoord en az te eindigen, tweede plek als een topjaar zien is PSV onwaardig!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage