Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze: 'Ik heb een goed gevoel over mijn kansen om te spelen'

11 september 2020 08:43 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Jordan Teze: "Ik heb een goed gevoel over mijn kansen om te spelen"; image source: Pro Shots

Jordan Teze wist in de voorbereiding veel indruk te maken als centrale verdediger. In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft hij aan hier zelf niet van ondersteboven te zijn. "Ik wist dat ik de kwaliteiten had om het team te helpen. Het is zeker zo dat ik een boost heb gekregen omdat het lekker ging, maar ik ben er geen ander mens door geworden", aldus Teze. "Het gaat nu goed, maar ik ga me daardoor niet comfortabel voelen of rijk rekenen. PSV is een topclub waar je altijd scherp moet zijn en niks mag laten liggen. Wij willen voor de titel spelen en absolute focus hoort erbij."

Afgelopen twee seizoenen kon hij in het eerste elftal nog nauwelijks rekenen op speeltijd. "Ik had Denzel als concurrent", zo geeft hij aan. "Denzel is basisspeler in het Nederlands elftal en deed het uitstekend bij PSV. Je moet nooit denken dat het onmogelijk is om iemand eruit te spelen, maar dit was wel een heel lastige opgave."

Teze heeft met Dumfries wel een heel goede band. "Hij heeft me altijd geholpen en geleerd wat er allemaal nodig is om de top te kunnen bereiken. Nu sta ik op een andere positie in het elftal en heb ik een goed gevoel over mijn kansen om te spelen", zegt hij daarover. "Tijdens de corona-periode heb ik in mezelf geïnvesteerd en direct met mezelf afgesproken dat ik helemaal niks wilde laten liggen. Voetballen mocht in die tijd niet op de normale manier en daarom heb ik veel tijd gestoken in duurwerk en krachtoefeningen. Hopelijk betaalt zich dat nu uit."




Discussieer mee op de forums


Tags

teze jordan corona dumfries duurwerk krachtoefeningen ondersteboven opgave titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Goed bezig Jordan, jij komt er wel, veel vertrouwen in jou!
+1/-0

Vooral met Boscagli samen een perfect koppel. Teze sterk en erg snel, en redelijk koppend, moet alleen opletten dat hij zijn hoofd niet verliest. Boscagli goede pass en overzicht.
+1/-0

3 jaar geleden
Teze was als linksback vorig seizoen zeker niet geweldig, maar in de voorbereiding deed hij het erg goed als RCV. Is Baumgartl zoveel slechter als RCV? Ik geloof er niets van.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Baumi heeft nog geen indruk gemaakt. Ik denk persoonlijk dat Teze meer potentie heeft.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage