Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco Timmer: 'Er spelen dingetjes in Italië en misschien ook Engeland rond Jorrit Hendrix'

11 september 2020 10:20 - Skiete Willy Podcast
Foto: Pro Shots

Marco Timmer: "Er spelen dingetjes in Italië en misschien ook Engeland rond Jorrit Hendrix"; image source: Pro Shots

De verwachting is dat Jorrit Hendrix komende weken nog gaat vertrekken bij PSV. Dat geeft clubwatcher Marco Timmer aan in de Skiete Willy Podcast. "Er spelen wat dingetjes in Italië en misschien ook Engeland", aldus Timmer. "Misschien dat het later pas zijn beslag krijgt, maar hij heeft een vertrekwens en hij wil weg."

De middenvelder kwam in 2004 al in de jeugdopleiding van PSV terecht. In augustus 2013 volgde zijn officiële debuut in het eerste elftal. Inmiddels heeft hij 223 officiële wedstrijden in het eerste elftal in zijn benen zitten. Ook kwam hij tot één interland voor het Nederlands elftal.

Meer op Skiete Willy Podcast


Discussieer mee op de forums


Tags

timmer dingetjes engeland hendrix podcast skiete vertrekwens willy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Een echte PSV'er. Werkt altijd hard en klaagt nooit, ook niet als die op de bank zit. Fijne speler om er bij te hebben, maar niet altijd even gepolijst.
Geeft dit ruimte in het spelersbudget, zodat JDJ eindelijk voor versterking kan zorgen (Ja, we hebben Max, maar die had er al veel eerder moeten zijn en ja we hebben Mvgogo gehuurd). De competitie begint, maar de selectie is niet op orde. Heeft je al een seizoen Europees voetbal gekost.
+3/-2

2 weken geleden (gewijzigd)
Zelfde verhaal als Jeroen Zoet, dus hem is het ook gegund, zou mooi zijn samen met Jeroen, maar haal dan wel aub wat vooruitgang.
+2/-0

 
2 weken geleden
Respectloos, echte clubman en altijd loyaal zonder zeuren. Ik zou het enorm jammer vinden als hij weg zou gaan. Ondergewaardeerd.
+2/-0

2 weken geleden
En weer een echte PSV man die de club verlaat. Blijven weinig helden over zo....
+1/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Ja hoor meer dan genoeg: Gakpo, Dumfries,
Teze, Obispo, Rosario, Malen en Ihattaren.
Max hoort volgend jaar ook bij dit rijtje denk ik, evenals Mvogo en hopenlijk die killers die nog moeten komen...

OT: hem gun ik t ook van harte, Jorrit het ga je goed, net Zoet 3 x kampioen en kind vd club; nooit verzaakt en altijd PSV op mooie manier naar buiten vertegenwoordigd!
+1/-0

 
2 weken geleden
Teze, Obispo en Ihattaren zijn nog niet van niveau De Jong, Zoet en Hendrix voor mij. Daar mag je toch wel een aantal jaar basisspeler zijn en wat presteren. Dumfries is wel een heel goede kandidaat.
+1/-0

 
2 weken geleden
van jouw naam wordt ik weemoedig, wat een fenomenale en sierlijke speler was dat, zo genoten van hem in Spanje op t WK, PRACHTIG
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

angelino baumgartl boscagli bruma dest dumfries emmen feyenoord gakpo guardado hendrix ihattaren madueke malen mauro mertens moreno mvogo romero rosario sadilek schiet sir strootman teze tinus unnerstall viergever wijnaldum zahavi