Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries blijft aanvoerder PSV, Pablo Rosario en Donyell Malen reserve-aanvoerders

11 september 2020 14:17
Foto: Pro Shots

Denzel Dumfries blijft aanvoerder PSV, Pablo Rosario en Donyell Malen reserve-aanvoerders; image source: Pro Shots

Denzel Dumfries is ook komend seizoen de aanvoerder van PSV. Dat bevestigde Roger Schmidt vrijdagmiddag op de persconferentie. De trainer heeft dit inmiddels ook al verteld aan zijn selectie. "Afgelopen jaar hebben we kunnen zien dat Denzel Dumfries deze rol aan kan", aldus Schmidt. "Hij heeft het goed gedaan en heeft zich verder ontwikkeld in de verantwoordelijkheden die hij als aanvoerder genomen heeft. Hij heeft het verdiend. In de voorbereiding was hij ook al de aanvoerder, dus het was geen moeilijke beslissing."

Pablo Rosario en Donyell Malen zijn daarbij de reserve-aanvoerders. "Ook zij zijn absolute sleutelspelers", zo gaf hij aan. "Zij hebben een heel goede voorbereiding gespeeld en nemen veel verantwoordelijkheid. Ik geloof dat zij met deze rol goed om kunnen gaan met hun persoonlijkheden en hun verantwoordelijkheid nog meer te ontwikkelen."


Discussieer mee op de forums


Tags

dumfries malen rosario schmidt roger verantwoordelijkheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Prima keuze, Denzel, en tevens een extra motivatie voor hem om te blijven. Dat Nick Viergever niet opnieuw reserve-aanvoerder is vind ik wel een teken aan de wand, niet een beoogde basisspeler volgens Schmidt waarschijnlijk.
+2/-0

2 weken geleden
Logische keuze, Denzel gaat er beter van spelen, terwijl Rosario dan teveel aan zijn hoofd heeft, en er juist minder van gaat spelen. Viergever zou hetzelfde soort keuze zijn, dan Afellay vorig jaar. Malen zou wel kunnen, is een baasje. Nu Gakpo nog wat power inblazen, heeft kwaliteiten te over, maar zich iets meer laten gelden zou goed voor hem en PSV zijn.
+1/-0

 
2 weken geleden
Ik vond Denzel juist duidelijk minder spelen met de band, wat overigens niet betekent dat hij verbaal/non-verbaal geen goede leider is. Logische keuze op dit moment, al heb ik liever een echte routinier/beest op het middenveld met de band a la Wijnaldum of Guardado. Iemand die ook echt al meer heeft meegemaakt en echt om prijzen heeft gespeeld. Wat nu gebeurt, is een beetje Wenger-achtig en dan heb ik het over het laatste gedeelte bij Arsenal. Verjongen om het verjongen, uiteraard zonder het gewenste resultaat. Afijn, nieuwe ronde, nieuwe kansen.
+2/-0

2 weken geleden
Dus als Dumfries weggaat krijgen we weer dezelfde twijfelachtige aanvoerder als vorig jaar? Ben erg benieuwd of Rosario daadwerkelijk de druk aan kan komend seizoen en constant blijft... (met voetbal vooruit ipv achteruit)
+1/-0

 
2 weken geleden
dan kan het ook Malen worden..
+1/-0

 
2 weken geleden
zou dat na 1 zomerstop en een andere trainer ineens zoveel anders zijn ?
Met afstand de zwakste schakel van afgelopen jaar binnen paar maanden omgetoverd tot een onmisbare schakel.

Geloof niet in sprookjes
+1/-1

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Die gaat niet weg, tenzij die gekke Italianen 35 mln bieden
+1/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Weer n bevestiging dat Hendrix PSV gaat verlaten...!

Prima keuzes, alleen bij Rosario zet ik groot vraagteken. Zit wel goed in zijn vel en speelt prima voorbereiding... weer gaan t zien!
+1/-0

 
2 weken geleden
Waarop baseer jij dat Hendrix als hij zou blijven reserve-aanvoerder zou worden?
+1/-0

 
2 weken geleden
Oefen potjes toch wel gezien mannen, vaak aanvoerder... dus 1 en 1 = 2
+1/-0

 
2 weken geleden
Eerder een bevestiging dar Hendrix niet zeker is van een basisplek onder Schmidt. Maar volgens mij wil Jorrit dolgraag vertrekken. Zag hem op Instagram ook al naar Zoet zoiets schrijven van 'hopelijk tot snel'.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.987 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

angelino baumgartl boscagli bruma dest dumfries emmen feyenoord gakpo guardado hendrix ihattaren madueke malen mauro mertens moreno mvogo romero rosario sadilek schiet sir strootman teze tinus unnerstall viergever wijnaldum zahavi