Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'We hadden de wedstrijd eerder over de streep moeten trekken'

13 september 2020 18:55

In gesprek met Fox Sports gaf Denzel Dumfries aan dat het volledig aan PSV zelf te wijten was dat het in de tweede helft nog moeilijk werd. "We hadden de wedstrijd eerder over de streep moeten trekken. Dat is niet goed", aldus Dumfries. "Bij vlagen hebben we de wedstrijd gecontroleerd en gedomineerd. Wel had het baltempo hoger moeten zijn. Snel de bal laten gaan en zorgen voor diepte. Dat deden we vooral in de eerste helft te weinig. Op een gegeven moment zie je dat je zo dominant aan de bal bent dat de goals toch vallen."

De aanvoerder wilde Yvon Mvogo niet afvallen, die met een enorme fout zorgde voor de tegentreffer. "We weten dat hij hartstikke goed is aan de bal. Je ziet ook dat we er een paar keer goed onderuit voetballen. Dit mag niet gebeuren, maar dat weet hij ook en dat weten wij ook. We zijn met zijn allen verantwoordelijk dat we die goal niet tegen kregen", zo gaf hij aan. "Het was een inschattingsfout van ons als team. Ik had ook moeten zeggen dat hij de bal maar lang moet trappen. Maar goed, het is gebeurd. We moeten er van leren en op die voet weer verder gaan."




Tags

dumfries afvallen baltempo dominant fox gecontroleerd gedomineerd mvogo vlagen yvon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage